Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (227) !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mai am o sugestie pt colaj... luati pozele de bebei din contul comun daca mamicile nu raspund apelului, ca sunt foarte multe absente de la "cand s-a impartit norocul"... luati cea mai buna poza din album... nu cred ca se vor supara, dimpotriva...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Eu una m-as supara,cu siguranta....daca nu raspund apelului o fac cu un motiv,oricum colajul nu se face acum ci mai incolo asa ca e timp;

eu una nu as folosi poza nimanui,decat sa imi primesc rosii ca i-am folosit poza,mai bine nu....ce drept am eu sa folosesc un "bun"de al altcuiva?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lenea e sinucidere blanda."

Dap, subscriu litera cu litera la ce a spus Simply

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

am si io o idee pt colaj... pozele cu bebe la 1 an si cea la o luna sa fie intr-o singura imagine, ceva de genul "before" si "after"...

si acum ce fuse, fuse... conteaza ce va fi, nu?

si nu sunt total insensibila... am plans normal la Titanic... si ultima data m-am emotionat la un film cu Jennifer Aniston cand a cerut-o Ben Afleck in casatorie... nu stiu care e mai exact factorul declansator... probabil ceva care sa rezoneze profund cu experienta fiecaruia dintre noi (ce-am avut sau nu, ce ne-am fi dorit si n-am obtinut sau am avut si ne-am amintit, chestii de genu)...

... acum citesc o carte super interesanta "Noteaza si actioneaza"... ma opresc sa impartasesc ceva abia cand o termin ca sunt contra cronometru...

Felicitari Marei pentru mers... deci noul val ar fi Kay, Tudorel, Stefan si Mara (ultimul val de mergaciosi sau mai sunt?)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sal fetele
exact asa ma gandisem si eu
in aceeasi imagine.
Asa se vede cel mai bine

Mergi la inceput

Citat:

mai am o sugestie pt colaj... luati pozele de bebei din contul comun daca mamicile nu raspund apelului, ca sunt foarte multe absente de la "cand s-a impartit norocul"... luati cea mai buna poza din album... nu cred ca se vor supara, dimpotriva...

Eu nu am sa iau poza nimanui fara acord.
Voi lua numai pozele puse special in albumul pentru colaj.
Cine nu pune acolo inteleg ca nu vrea sa apara

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Eu una m-as supara,cu siguranta....daca nu raspund apelului o fac cu un motiv,oricum colajul nu se face acum ci mai incolo asa ca e timp;

eu una nu as folosi poza nimanui,decat sa imi primesc rosii ca i-am folosit poza,mai bine nu....ce drept am eu sa folosesc un "bun"de al altcuiva?

Motto-ul de azi:

total de acord cu tine
iar cum colajul il voi face eu oalele se vor sparge in capul meu asa ca no way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cuscra ...cum mai sunteti?ce mai face Alex,dar tu?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele, vroiam sa va intreb ceva...ati observat cumva la pufuletii vostri momente in care le este frica de ceva?
Sa va povestesc ca sa intelegeti mai bine intrebarea...in seara asta ma jucam cu zgubilici si la TV era mondenii...nu era atenta acolo, se uita pe carte, dar eu mai trageam cate un ochi din cand in cand...La un moment dat a aparut intr-o sceneta personajul 'moartea', cu o masca din aia ca in scary movie, urata rau...Daria si-a auncat la un moment dat ochii in ecran si a avut o reactie de teama...a inceput sa se matzaie si a venit si s-a lipit strans de mine si parca se ascundea...am fost atenta la faza si am observat ca avea reactia asta numai cand aparea personajul uracios. Am ramas mirata...pentru ca e prima oara cand vine in contact cu o imagine de genul asta, urata, hidoasa, care simbolizeaza ceva rau si ea face asociere negativa si reactioneaza...
...bine...o explicatie eu as avea...legata de inconstientul colectiv si arhetipuri si 'amintirile' cu care ne nastem...dar eram curioasa daca se mai manifesta la cineva si daca face parte din chestiile obisnuie la varsta asta...
Am mai observat o faza similara cand am mers la spital cu manuta, sa-i punem ghipsul...era intr-unul din saloane un batran legat la perfuzii, foarte slab si galben si tras la fata, imaginea lui m-a cutremurat si pe mine...arata aproape ca un mort...viu...si Dariuca cand l-a vazut a urlat efectiv incontinuu si se uita cu o spaima la el si tot asa se ascundea in spatele meu si desi iesisem din salon tot cauta cu privirea parca sa se asigure ca nu mai este acolo si ca nu mai e nici un pericol...

Se mai teme de baloane sparte...dar aici am inteles logica pentru ca s-a spart un balon in timp ce se juca cu el si s-a speriat si acum cand vede un balon spart are o reactie de teama...logic de altfel...aici face asocieri, inteleg...dar la faza cealalta?

Mai citisem undeva despre spaimele nocturne...puseuri de plans, panica prin somn fara suport real...nu e cazul la noi si sper sa nici nu fie, ca cica e naspa tare, plange si nu-l poti calma in nici un fel orice i-ai face si i-ai da...
...dar si recatiile astea imi ridica semne de intrebare...

Eu sunt total impotriva ideii de bau-bau de exemplu, nu vreau sa-i creez copilului meu spaime inutile si nu inteleg de unde si pana unde reactia asta...

Pliz, daca observati ceva de genul asta si la pufii vostri spuneti-mi si mie ca sa-mi dau seama daca este o chestie generala sau e cazul sa-mi fac griji...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Dragos nu se sperie de masti urate, a avut cumnatul meu una la revelion hidoasa rau si chiar se juca cu ea, ne-am mirat si noi

in schimb a avut 2 faze cand s-a trezit din somn urland si nu il puteam calma cu nimic
noi nu am reusit sa ne dam seama de ce plangea in halul ala, adica rau de tot, treaz niciodata nu a plans asa, a fost GROAZNIC cam 15 min de fiecare data

prima data l-am plimbat prin casa in brate si pana la urma s-a calmat dar a doua oara a trebuit sa-l spal cu apa rece pe fata sa isi revina ptr ca urla incontinuu si nici treaz nu era dar nici nu dormea
nu stiu cum sa explic

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Dragos nu se sperie de masti urate, a avut cumnatul meu una la revelion hidoasa rau si chiar se juca cu ea, ne-am mirat si noi

in schimb a avut 2 faze cand s-a trezit din somn urland si nu il puteam calma cu nimic
noi nu am reusit sa ne dam seama de ce plangea in halul ala, adica rau de tot, treaz niciodata nu a plans asa, a fost GROAZNIC cam 15 min de fiecare data

prima data l-am plimbat prin casa in brate si pana la urma s-a calmat dar a doua oara a trebuit sa-l spal cu apa rece pe fata sa isi revina ptr ca urla incontinuu si nici treaz nu era dar nici nu dormea
nu stiu cum sa explic

mami de shugubetz Dragos Andrei
Saracul ....offfff...cred ca a visat ceva urat,eu il inteleg....mie mi se intampla ca daca visez ceva,atat de real pare ca ma trezesc plangand,am visat la un moment dat ca parintii mei au decedat(hororrr)-Doamne fereste! -am plans si dupa ce m-am trezit,parca eram in stare de soc si nu imi reveneam....

cine stie ce viseaza micutii,eu cred ca de acum au mai multe imagini in cap,ca vad mai multe....cine stie ce conexiuni se fac in caputul lor

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:

Citat:

nu stiu cum sa explic

Dragos Andrei
Saracul ....offfff...cred ca a visat ceva urat,eu il inteleg....mie mi se intampla ca daca visez ceva,atat de real pare ca ma trezesc plangand,am visat la un moment dat ca parintii mei au decedat(hororrr)-Doamne fereste! -am plans si dupa ce m-am trezit,parca eram in stare de soc si nu imi reveneam....

cine stie ce viseaza micutii,eu cred ca de acum au mai multe imagini in cap,ca vad mai multe....cine stie ce conexiuni se fac in caputul lor

Motto-ul de azi:

neata

asa ne-am imaginat si noi, sau ma mai gandeam ca putea sa-i amorteasca o manuta ceva ptr ca mai are obiceiul sa doarma pe ea
dar a 2oara parca era in transa, eu m-am cam speriat

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

nu stiu cum sa explic

mami de shugubetz Dragos Andrei

Suna a spaima nocturna ce zici tu...si eu am aflat intamplator despre asa ceva tot de pe net...se pare ca ar intra in categoria parasomniilor...uite www.romedic.ro/parasomniile" target="_blank">aici niste info, dar se pot gasi tot felul de informatii despre asta si la un simplu search pe google...e bine de stiut pentru ca in cazul in care ne confruntam cu asa ceva sa nu ne panicam...

Fetele, multumesc din suflet pentru raspunsurile cu privire la reactiile de teama...m-am linistit...se pare ca lumea lor e mult mai complexa decat ne imaginam noi...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Despre colaj...Simply...sunt in asentimentul tau si al Luciei cu privire la folosirea pozelor.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput