Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Sarah, o sa va pregatesc maine o farfurie virtuala, daca vreti!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
buna fetelor
am asa o stare ......SUNT FERICITA!!!
aseara vb cu simo pe net....apropo, va pupa pe toate dar e foarte ocupata cu jobul si e de asta trege chiulul.......asa si vb eu cu ea....nu stiu cum vine vb si ii zic ca trebuie sa ne grabim sa facem bebe (eu cu sotul) si vede asta al meu si imi zice ca de luna viitoare nu ne mai protejam si ca oricum suntem intr-o situatie naspa si nu vom iesi prea curand asa ca nu mai are rost sa amanam
el nu stie ca eu am ceva banuieli pt luna asta.....poate ii fac o surpriza mai devreme
dar tot sunt foarte bine dispusa ca stiu ca o sa incepem treaba
yupiiiiiiiiii
pe cai.....jap jap
scuzati-ma fetele care sufera tare, imi pare rau daca v-am suparat acum cu atitudinea mea dar nu ma pot stapanii....imi vine sa dansez singura prin casa.....ma intelegeti voi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaa si scuzati-mi si dejacordurile....dar sunt euforica rau
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
PaulaFrida spune:
draguta da,sunt optimista
cum nu-ti merge contul comun?
spune-mi ce e baiu' ca poate pot sa te ajut
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor am asa o stare ......SUNT FERICITA!!! aseara vb cu simo pe net....apropo, va pupa pe toate dar e foarte ocupata cu jobul si e de asta trege chiulul.......asa si vb eu cu ea....nu stiu cum vine vb si ii zic ca trebuie sa ne grabim sa facem bebe (eu cu sotul) si vede asta al meu si imi zice ca de luna viitoare nu ne mai protejam si ca oricum suntem intr-o situatie naspa si nu vom iesi prea curand asa ca nu mai are rost sa amanam el nu stie ca eu am ceva banuieli pt luna asta.....poate ii fac o surpriza mai devreme dar tot sunt foarte bine dispusa ca stiu ca o sa incepem treaba yupiiiiiiiiii pe cai.....jap jap scuzati-ma fetele care sufera tare, imi pare rau daca v-am suparat acum cu atitudinea mea dar nu ma pot stapanii....imi vine sa dansez singura prin casa.....ma intelegeti voi ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
bravo lore,asa va vreau!!!!!!!!optimiste!
apropos,vreau si eu parola aia despre care vorbeati!poate ma instruieste si pe mine cineva unde trebuie sa o tastez,ca nu stiu!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
PaulaFrida spune:
Lore ma bucur mult pt voi
Doamne da sa se-ntample cat de repede minunea
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
madabout2003 spune:
Lorena felicitari pentru unda verde! Si al meu a fost mai reticent cand ne'am hotarat sa avem bb1. O sa vezi pt bb2 sunt muuult mai cooperanti . Al meu m'a sunat sa imi spuna ca sa nu mai fiu suparata ca singur nu or sa'mi vina rusii luna asta, ca simte el asa.
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv da, maine o sa impart coliva dupa-masa ma pun sa o fac www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
si yo fac
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorena_86 spune:
paula, mada, sarah.....toate fetele
multam mult de tot
sunt asa FERICITA