Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 10
gabyv spune:
Sarah, parola aia este pentru contul de poze de pe picasa. Cteste pe prima pagina in primul post ca sa vezi cum accesezi pozele.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
aaa fetele, am omis sa va zic
eu am avut un simptom aparte la cele doua sarcini....stranutul
eu de obicei nu stranut decat daca e praf
dar cand am ramas insarcinata stranutam de cateva ori pe ora toata ziua
si asta la amandoua sarcinile
simptom confirmat si de o prietena care acum a nascut
nu prea are cum sa fie coincidenta pt ca imediat dupa ...pierdere inceta si stranutul
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
draguta spune:
Paula am introdus adresa de mail, parola( daca nu s-a schimbat) dar nu mi se deschide pagina cu pozele ci o pagina in care este scris in partea stanga a paginii(corespondenta, comentarii, aspirante optimiste)
gabyv spune:
Bravo Lore
Poate vii insa cu surpriza mai devreme
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
draguta selecteaza "Fotografii"
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
draguta da-i click acolo sus la "Fotografiile Mele" sau daca e pe engleza la "My photos"
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Paula am introdus adresa de mail, parola( daca nu s-a schimbat) dar nu mi se deschide pagina cu pozele ci o pagina in care este scris in partea stanga a paginii(corespondenta, comentarii, aspirante optimiste) |
imi ziceti si mie parola?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
PaulaFrida spune:
sarah ai PM
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida sarah ai PM In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
fetitele,merci!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png