Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 11
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu am o stare de nervozitate, probabil din cauza menstrei. Paula o sa iau si eu o cafea. pe toate fetele.
Miha din pacate e o certitudine, am spottingul de dinaintea menstrei, maine asadar Z1. Asta e, nu a fost sa fie nici de data asta
Fetele apropo de odisee, facusem eu un calcul si daca eram gravi nasteam undeva pe 8 sau 9 nov. si ma gandeam sa-i pun unul dintre numele sfintilor din data respectiva
Luci ca sa te mai inveselesti.
BobPixel nu te mai gandi la sarcina pierduta, ai patit-o o data, nu se va mai intampla. Sunt multe fem care au avut sarcini pierdute si apoi au dus la bun sfarsit si 2 sarcini. Bafta!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Monique durerile de cap pot fi si de la bebe, adica de la hormoni, pana se obisnuieste corpul cu noua stare de . Tin pumnii sa vi cu vesti bune. Daca poti sa rabzi durerile ar fi bine sa renunti la pastile deocamdata, mai ales algocalmin. Incearca sa te odihnesti cat mai mult, sa bei lichide. Poate ne dai vestea de buna. Ai grija de tine!
Mada, poate totusi mai exista o speranta!Tare frumoasa este Emy!
Ioana mucusul de la ovulatie e incolor si se intinde.
Va pup pe toate
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
camcris spune:
lore ma bucur nespus de mult pentru tine, ia sa vezi coincidenta azi ma gandeam la tine oare ce mai faci si cand am vorbit cu didi care si ea intreba de tine
vreau sa te intreb si eu ceva in privat daca nu te superi pot sa-ti trimit un PM referitor la analizele mele
va transmit salutari din partea dianei
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
sigur camcris
cu multa placere te ajut atat cat stiu
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
racheel spune:
Buna feletelor
Katy, sper mca maine sa nu maideclari z1 si sa mergi la odisee
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Monique durerile de cap pot fi si de la bebe, adica de la hormoni, pana se obisnuieste corpul cu noua stare de . Tin pumnii sa vi cu vesti bune. Daca poti sa rabzi durerile ar fi bine sa renunti la pastile deocamdata, mai ales algocalmin. Incearca sa te odihnesti cat mai mult, sa bei lichide. Poate ne dai vestea de buna. Ai grija de tine! Mada, poate totusi mai exista o speranta!Tare frumoasa este Emy! Ioana mucusul de la ovulatie e incolor si se intinde. Va pup pe toate Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy stiu ca nu e recomandat decat No SPA si ala cu acordul medicului insa crede-ma ca nu mai puteam. nu stiam cum sa mai stau, ce sa mai fac, mi-am pus caciula si fular peste. nu cred ca am mai experimentat asa ceva
si ma durea partea frontala cu lateralele ingrozitor. plus ca zvacnea capul si daca vorbeam zvacnea si mai tare. ingrozitor. eu m-am gandit c-o fi de la frigalau.
acum sunt acasa dar maine voi fi mai mult pe afara. nush ce o sa fac.....
oricum speram sa imi vina azi CM si nu maine (azi, pt. ca sunt acasa si pot suporta durerea ce vine odata cu Z1). in fine, daca e sa vina maine ma duc pregatita cu de toate (maine sunt la targ, la muzeul satului, afara, in frig ) de asta mi-e asa naspa sa imi vina maine
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Monique durerile de cap pot fi si de la bebe, adica de la hormoni, pana se obisnuieste corpul cu noua stare de . Tin pumnii sa vi cu vesti bune. Daca poti sa rabzi durerile ar fi bine sa renunti la pastile deocamdata, mai ales algocalmin. Incearca sa te odihnesti cat mai mult, sa bei lichide. Poate ne dai vestea de buna. Ai grija de tine! Mada, poate totusi mai exista o speranta!Tare frumoasa este Emy! Ioana mucusul de la ovulatie e incolor si se intinde. Va pup pe toate Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
si inca ceva
de fiecare data cand imi vine CM, ma doare capul cu o zi inainte
ieri cand m-a luat diurerea de cap mi-am zis ca e normal, ca urma sa vina CM
durerea de cap a crescut treptat pana la insuportabil
de obicei ma doare sacaitor asa....inainte de CM
si de obicei e singura zi din ciclul menstrual cand ma doare capul
in rest nu prea am probleme - migrene sau alte dureri de cap conexe
gabyv spune:
Fetelor, stiu ca e tarziu la voi, dar va invit la o felie de pizza facuta in casa, face bine la silueta
Apoi un ecler cu ciocolata? Abia facut
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lorena_86 spune:
fetelor, nici la mine nu e bebe ....luna asta
secretia e maro
a fost alarma falsa...oricum sansele erau minime sa se intample ceva acum
dar trec uratii si ma pun pe treaba
nici test nu mai fac ca e clar
tin pumnii celor ce urmeaza la testat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
ankutza, mama, iesi din butoi
pai ce faci....nu mai dai nici un semn.....parca erai mai optimista
bella.....tu...pe unde umbli, ne-ai paresit
cosminutza, tu......pai ce faci, ce e cu tine?
fetelor, dar tregeti chiulul nu gluma....pai se poate