Aspirante optimiste >(642)
Raspunsuri - Pagina 8
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi am si eu o intrebare,ce semne vizibile sunt inainte de ovulatie,eu greu imi pot da seama deoarece dupa ce prestez eu dupa prestatie la 12 ore si chiar 2 zile tot eliminsi am inteles ca ovulatia se cunoaste dupa acel "albus", voi ce ziceti, de exemplu inainte sa facem dragoste,de cate ori mergeam eri in timpul serviciului la tuoaleta si ma stergeam aveam o secretie asa vascoasa spre albgros??astept vesti de la voi,acum nici urati nu stiu cand vor aparea ca la pierderea suferita ma gandesc ca e dat peste cap cm (pierdere la 4 saptamani) asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
Ioana inainte de ovulatie poti sa simti niste intepaturi in ovarul din care urmeaza sa ovulezi,dar nu e obligatoriu si secretia despre care zici este specifica ovulatiei
altceva nu stiu ce sa-ti zic
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
madabout2003 spune:
Multumesc Paula stiu ca pana nu am uratii mai sunt sperante dar mie asa de greu sa mai cred...
Ar trebui sa fiu recunoscatoare ca am o fetita sanatoasa si sa am rabdare... Stiu ca sunt situatii mult mai grele si dureroase decat a mea. pe tine si mamicile de ingerasi!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Bob_Pixel spune:
Multumesc de sustinere din nou, girls !
Paula, nu stim ce sex avea bebe, am vrut sa fie surpriza, doctorul a stiut din sapt 13, insa. La externare, pe bilet imi scrisese asistenta si sexul, dar a interceptat mama prima foaia si n-am apucat sa vad. Mi-a rupt doc fisa si-a scris alta, fara sexul fatului. Cateodata glumesc eu (ce sinistra sunt, lol) ca fost un bebe emo, si-a pus cordonul de gat si si-a luat adio de la lume inainte s-o cunoasca
Monique, incerc sa fiu cat de optimista pot, sunt constienta ca probleme n-am avut, decat atunci trompa infundata. De aceea vreau sa elimin aceasta posibilitate si acum, sa avem cale perfect libera. O sa fie bine, dar pana e bine, mai ne strofocam nitel
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
camcris spune:
neata fetele mai tarziu si de la mine
paula buna cafeluta, tu cum te mai simti, in ce zi mai esti?
lia esti o dulce foc, am vizionat filmuletul, la inceput am sincer i-mi era jena ca am 2 colegi, dar apoi am ras cu lacrimi si am dat linkul mai departe la colegul de birou care asteapta un bb, sotia este insarcinata in 3 luni
fetelor lasati butoi in pace
nu a-ti vazut filmuletul liei, barza noastra are treaba
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Mada iti doresc sa fii cat de repede
Bob imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva,dar tre sa ai incredere ca o sa fie bine si o sa vina bebelushul sanatos si la voi
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
Cami sunt bine,sper ca si tu
Nu ma uit dupa semne,simptome,dupa data de 10 o sa fac test si o sa va anunt eu rezultatul,bineinteles
Dr.Seuss
Trying To Conceive
Lia73 spune:
maine sunt mosii de iarna
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
gabyv spune:
da, maine o sa impart coliva
dupa-masa ma pun sa o fac
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv da, maine o sa impart coliva dupa-masa ma pun sa o fac www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
vreau si euuuuuu!!!!!!!!!!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
draguta spune:
buna fetele
Paula ce activa esti astazi, te simpt mai optimista, bafta la testare cand doresti tu sa o faci
va pe toate
eu nu imi mai inteleg corpul, in ziua 17 am avut cateva ore mucusul, dar luna asta nu am mai facut teste, nu aveam in casa atunci ca as fi elucidat misterul
la mine nu merge contul comun, vroiam sa va vad si pe voi si sa pun poze sa ma cunoasteti si pe mine ca asa este frumos