Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Simonique:sper si eu din tot sufletul sa fie doar e perioada trecatoare si sa revina la normal.Cam de pe la ce varsta si-ar putea duce suzeta singur la gurita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vai, joy, Adipapazi, sunteti fantastice!Va multumesc mult!

Voi ati inceput sa dati apa la bebei? Si daca da, cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

simonique, multumim pt laude!
daca i-ai vedea in realitate, te-ai prinde ca sunt tare diferiti, l e alb ca zapada, blondutz si cu oki albastri ca cerul, ea maslinie, bruneta, oki negri, incruntata. lumanarile am vrut sa fie din ceara de albine, ca asa e preferat la ortodocsi, de-aia le-am luat asa.cat am mai alergat dupa ele, peste tot avea numa cate una si io aveam nevoie de 2. florile sunt ornitogalum cele albe, iar celelalte am vrut sa fie in ton cu ceara, nu mai stiu ce nume au, dar sunt nemuritoare si le-am pastrat.

beatrice, vaaaaaaaaaaaaaaaiiii! ce ma bucur!pusesem o lumnare pt bebe. ma bucur de nu mai pot cand vad ca sunteti better!bravo, sa se faca bebe gras. o sa vezi ca impartasania i-a prins bine si ii da putere. sa il duci si next sunday. bafta la analize! super botez, abia astept poze.

noi am avut insomnie, adica io si husband, ne-am uitat la un film pana la 2, la 5 s-a trezit ioachim, papat si culcat, la 6.30 fata, la 7 ioachim. l-am lasat pe daddy cu amandoi de la 7 juma la 9 si am dormit tun. am fost la biserica si i-am impartasit, 15 minute in parc la intoarcere, acu dorm, noi pregatim somon si pastrav ca vin niste amici la noi.

guess what! faza zilei: am mancat coliva montignac!auzi!super bunaaa!

nu ma uitati cu nutritionistii la care mergeti!alo, sashenk, se aude?

Adi, mami de ana si ioachim

prezent scuze uite aici http://www.dietepersonalizate.ro/

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Beatrice ma bucur ca sunteti mai bine ...cu alte cuvinte, lp e f imp sa se potriveasca cu gustul lui bb. Din cate pove cred ca ati avut un botez super distractiv...sa va traiasca micul crestin!
abramburica daca ma crezi ca nu mai stiu exact de la ce varsta a inceput sa isi duca suzeta la gura...sunt varza cu memoria, ce mai...
aaa, adipapazi te-am visat azi noapte, , cu toate ca nici nu stiu cum arati, erai in parc cu bebei si ziceai ca vrei neaparat sa slabesti ...nu mai retin mai multe, oricum m-am amuzat tare cand m-am trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mai sashenk, dar nu ai fost si la vreun dr? nume, prenume, cnp al drului?

beatrice[/b], pup!

pai simonique[/b], chiar asa e, nu vezi ca daca nu slabesc ma-mpusc?am luat 35 kg, mai am de dat jos 15, alea cele mai grele.in ce parc eram?

am mai pus la picassa niste poze cu bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

mai sashenk, dar nu ai fost si la vreun dr? nume, prenume, cnp al drului?

beatrice[/b], pup!

pai simonique[/b], chiar asa e, nu vezi ca daca nu slabesc ma-mpusc?am luat 35 kg, mai am de dat jos 15, alea cele mai grele.in ce parc eram?

am mai pus la picassa niste poze cu bebeii.

Adi, mami de ana si ioachim

pai ti-am dat site-ul, la ea am fost...daca ai intrebari sunt disponibila. site-ul este a unei doctore nutritioniste.

beatrice ma bucur tare ca aud vesti bune

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

hahaha...esti de coma adipapazi m-a distrat sedinta voastra foto sexy...super tare fica-ta, nud cu margele sau papucii aia cu 5 nr mai mari cu care i-ai incaltat...ce parc...habar n-am, dar asa mi-a ramas in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

simonique daa ce stres cu hainele si uite ca s-a rezolvat de la sine.Tortu nu l-am facut eu, am facut pt dat acasa tort diplomat-fiecare a primit cate o felie aranjata frumos pe farf si celofan si fundita impreuna cu rama cu poza pufelor; tu ce reteta ai facut? Ca si eu am pasiunea asta cu facut torturi, dulciuri..

beatrice uaau ce frumos povestesti tu! Cred ca a iesit extraordinar! Si ce de evenimente ai planuit pentru invitati. Deabia astept POZEE!

Ce bine ca s-a facut bine bb.

adi zi si mie cum e coliva aia Motignac? Cum se face? E de faza 1 sau faza 2 ? Ce frumos stau ei unu langa altu! Si tu ii pui asa ha? se iau de maini si isi sug mana unu la altu?
Seamana mult, da okii is diferiti. Poate la baietel ii raman albastri sa rupa inimi

Noi am fost pan la mama sa lom cainele, asa am mai iesit si noi afara - eu nu mai iesisem de o sapt fix. Sapt viit avem evenimente de iesit din casa: mergem la compras maine, o sa merg la cuafor sa ma tund pan la umeri ca nu mai suport cazutu de par si o sa merg si la cardiolog sa vedem cum mai stau cu hipertensiunea.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, ce vesti bune!! Sper sa iasa excelent analizele si asa sa nu mai aveti niciun motiv sa faceti prea curand. Poate cu lapticul asta se rezolva si problema constipatiei?
Doura e in Liban. Am intrebat cum se simte pentru ca ultima data era cam trista.
Dar bine ca mi-ai zis de Libia, eu sunt total in aer cu stirile, sotul nu ma pune la punct (el mai citeste pe net sau ziare). Insa la TV nu dam drumul deloc din cauza de copil care ar sta numai la el. Ma gandesc serios sa renuntam la abonamentul TV. Il mai tin pt desene, dar astea le am si pe calculator.

Fetelor, mult succes cu slabitul!! Eu inca nu ma bag, desi, Adipapazi, tare mi-au facut cu ochiul procedurile pe care le faci!
Eu voi astepta pana la 6-7 luni sa vad care e bilantul kg-lor, vad ca incet-incet se duc. Apoi kaiac, sala, alergare (sper :P).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna barlog!

beatrice- am citit tot ce s-a intamplat si sincer eram si eu cu sufletul la gura sa aflu despre bebele tau..ma bucur super super mult ca e ok si ca merge inspre bine! poate a fost doar de la laptic si acum va fi un papacios...al meu mananca numai Humana de la nastere si cred ca din cauza asta a si luat f bine in greutate, acum la 4 luni are 9 kile..nu stiu ce sa ma mai fac, eu ma plang ca al meu ia prea bine in greutate...dar, decat sa nu ia mai bine asa, o sa dea el jos la un moment dat..sper )))

i-am facut un abonament la kineto, o sa fie un masaj pt gatul lui, ca il tine mai mult intr-o parte si gimnastica ca sa stimulam tanculetzul pt miscare, ca el nu are de gand sa preia initiativa..sper sa fie ok

maine avem si noi control de 4 luni si va zic ce-mi spune drul de diversificare...la noi se impune clar ca prea ne umflam de la lapte praf..desi el nu mananca mult zilnic cam 800..sunt altii care mananca mai mult...doar ca ii prieste laptele asta..si doarme mult...uooff, stiti cum e omu, nemultumit mereu..

sugubina- sunt absolut bestiale astea mici ale tale, cum dorm ele culcusite una langa altaaaa..moor de inima cand ma uit pe pozele voastre!

pup all

Mergi la inceput