Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Beatrice, felicitari! Si pentru botez si pentru ca te-ai putut linisti putin! Asteptam poze .
Parca Doura era in Liban, nu in Libia...Sper sa nu ma insel!!!
Multumim tuturor pentru urarile de ziua Sofiei. Au fost trei ani care au trecut extrem de repede...
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
beatrice75 spune:
Cred Ca ai dreptate Olgutika in legatura cu Doura!
Eu parca am revenit la viata cu bebe, dar nu neg ca inca am emotii pana la viitorul control la dr. Azi facem si noi conform traditiei baita de a doua zi, iar maine Infarix IPV.Ca reactie adeversa, la vaccinul de 2 luni, bebe a fost foarte irascibil pana la 2 noaptea.
si eu abia astept fotografiile si abia astept sa vi le arat si voua.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kamik ahh arpopos de slabit...in sarcina am luat 15kg si de cand am nascut am dat jos 23kg.fara dieta dar am un bebe vomicios. de Theodor-Matei 16 noiembrie 2010 |
Inca nu s-a rezolvat problema cu voma?
Olgutzika spune:
Beatrice, ia uita-te putin aici http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=9&srch_text=humana&srch_mode=3 Imi aduc aminte de la odiseea Sofiei ca fetele comandau de aici produse Humana, care erau si mult mai ieftine decat la noi si vin si din Germania ( asta pentru ca eu am o convingere ca noi suntem pentru vestici inca in lumea a treia si ca orice e mai corect facut acolo pentru ei, decat pentru noi )
Adipapazi, tare frumosi gemenutzii tai !
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui lorin7774 am cautat si eu pe google despre schinduf si am gasit asta : "Alaptarea - administrarea semintelor de schinduf īn perioada alaptarii este extrem de benefica. Pe lānga faptul ca ajuta la sporirea cantitatii de lapte, aceasta planta ajuta la mentinerea sanatatii mamei, īmbunatatindu-i apetitul si metabolismul. Se beau zilnic doua cani de lapte cald, īn care se pune cāte o jumatate de lingura de seminte de schinduf si de marar (semintele celor doua plante se asociaza adesea, avānd o actiune galactogoga extrem de puternica)." a mai asociat cineva cu seminte de marar ? oare ce inseamna "actiune extrem de puternica"? _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
eu deja mi-am cumparat si ceai din seminte de marar si astept si ceaiul si pastilele de schinduff sa vedem ce si cum.
Olgutzika spune:
Si pentru ca fac o comanda pe Amazon, m-am uitat de curiozitate si la steamer-blenderul de la Avent.La ei e 110 euro, la noi...si cu 780 de lei..
beatrice75 spune:
Syl,ce face beb Thomas? Anya, pupam vikingul!
Abia astept si eu ceaiul si pastilele de schinduff, pt ca nu mai am laptic deloc, poate voi reusi sa ma relactez.
Lorin 74, sa ne scrii mai des!
Am uitat sa va spun ca la botez s-a facut si karaoke.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Beatrice, ia uita-te putin aici http://www.babypoint.ro/index.php?ct=shopbrowse&id_prodgroup=9&srch_text=humana&srch_mode=3 Imi aduc aminte de la odiseea Sofiei ca fetele comandau de aici produse Humana, care erau si mult mai ieftine decat la noi si vin si din Germania ( asta pentru ca eu am o convingere ca noi suntem pentru vestici inca in lumea a treia si ca orice e mai corect facut acolo pentru ei, decat pentru noi ) Adipapazi, tare frumosi gemenutzii tai ! Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
Multumesc mult de tot pentru informatii!
Sa stii ca aceiasi parere o am si eu!
Joy21 spune:
beatrice, ce ma bucur ca sunteti mai bine! Sa va traiasca si sa va bucurati de micul crestin! F bine ca ati schimbat laptele. Despre dr, ufff, uneori nu reusesc decat sa panicheze parintii pt ca se gandesc decat la ce poate fi mai grav.
adipapazi spune:
simonique, multumim pt laude!
daca i-ai vedea in realitate, te-ai prinde ca sunt tare diferiti, l e alb ca zapada, blondutz si cu oki albastri ca cerul, ea maslinie, bruneta, oki negri, incruntata. lumanarile am vrut sa fie din ceara de albine, ca asa e preferat la ortodocsi, de-aia le-am luat asa.cat am mai alergat dupa ele, peste tot avea numa cate una si io aveam nevoie de 2. florile sunt ornitogalum cele albe, iar celelalte am vrut sa fie in ton cu ceara, nu mai stiu ce nume au, dar sunt nemuritoare si le-am pastrat.
beatrice, vaaaaaaaaaaaaaaaiiii! ce ma bucur!pusesem o lumnare pt bebe. ma bucur de nu mai pot cand vad ca sunteti better!bravo, sa se faca bebe gras. o sa vezi ca impartasania i-a prins bine si ii da putere. sa il duci si next sunday. bafta la analize! super botez, abia astept poze.
noi am avut insomnie, adica io si husband, ne-am uitat la un film pana la 2, la 5 s-a trezit ioachim, papat si culcat, la 6.30 fata, la 7 ioachim. l-am lasat pe daddy cu amandoi de la 7 juma la 9 si am dormit tun. am fost la biserica si i-am impartasit, 15 minute in parc la intoarcere, acu dorm, noi pregatim somon si pastrav ca vin niste amici la noi.
guess what! faza zilei: am mancat coliva montignac!auzi!super bunaaa!
nu ma uitati cu nutritionistii la care mergeti!alo, sashenk, se aude?