Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

raleli, asa e, cred ca nu se satura. si ai mei stateau la san si erau agitati cand nu le-a mai ajuns. fa-i si tu proba suptului intr-o zi.oricum, daca are 7 kg, e clar ca bate spre 900ml lapte/24h. ratia e de 150ml/kg/corp, dar nu mai mult de 1litru.pe de alta parte, poate e doar pasagera starea bebelului si va reveniti.
am gasit capsule de schinduf si pe net, poti comanda acas, parca la pcfarm. cautam info despre el si asa am dat de pastile.

bai sugu, da o poza sa o punem la panoul de onoare. singura cu ele, plus baie??????????fetelor, fata asta e wondersuperheromother.bravooooooooooooo!
ma duc si la nutritionist, ca ma gandesc ca daca fac monti 3-4 luni, cand o sa mananc prima amandina lesina pancreasu meu. sa vaz ce zice.va povestesc, luni merg la unu de la sanador.

Adi, mami de ana si ioachim

Apai draga mea..nu am de ales, tre sa ma descurchez. A cam inceput shoul-Marutozaura a inceput latraciunea fara motiv!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna seara!
Felicitari bebelusilor care au fost botezati astazi!
Beatrice, multa sanatate, sper sa fiti si voi bine cat de curand
Noi suntem bine, bebe Patrick creste, papa intr-una, rade in hohote, cu glas, vrea sa stea ridicat, ar vrea numai in fundulet si sa faca pasi. Stiti ca se intorcea pe o parte de ceva timp, acum 3 zile a reusit sa se intoarca singur pe burtica Dar nu a mai reusit de atunci, se chinuie, dar il opreste manuta pe care o tine sub el. De pe burtica se rostogoleste rapid pe spate, dar cred ca am mai spus asta. Deh, cra cra
Eu am intrat in rutina, de marti pana vineri inclusiv am cursuri seara,de la 5, vine mama si sta cu bebe pana ma intorc eu. Ii da o masa de Milumil cat sunt eu plecata, pt ca eu nu suport sa ma mulg, nici cu pompa, nici cu mana
Sa puneti toate poze de la botez, abia astept sa le vad.
Ma duc sa ma uit pe picasa la pozele puse de voi in ultimele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

misticgrl, poze de la botez cu noi ai aici:
http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

ouffffffff, am culcat turbatii. doamne, ce mai plangea ana azi!nu mai stiam cum sa o potolesc dupa papa si baie. noroc cu suzetine!

nb all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata mamici!Va invit la o sau ceai!Ra portez o noapte groaznica!!!!Puiul meu a fost agitat toate noaptea nu cred ca am dormit 2 ore legate.Se foia mereu si cerea suzeta.De vreo cateva nopti incoace e super dependent de suzeta!Daca nu o are se foieste nonstop pana i-o dau.Ma scria cineva pe aici(nu mai retin cine scuze pt asta)ca a patit la fel.As vrea sa intreb daca a rezolvat cumva.Sunt disperata ca nu apuc sa mai pun si eu geana pe geana si dimineata sunt un mic zombi cu nervi intinsi la maxim.Felicitari micilor crestini din acest weekend.Sper sa fi petrecut frumos si sa fi avut o zi superba! Va intreb si eu daca credeti ca pot sa fac ceva cu suzeta asta pe timp de noapte!Ca nu mai pot! Va multumesc de raspunsuri!Va doresc o zi superba in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata! Eu sunt f obosita si nicio sansa sa recuperez in curand...

Ambramburica, nu cred ca suzeta e problema. Are el o perioada mai agitata. Poti incerca linkul dat de Doura: http://www.drmomma.org/2009/09/no-cry-sleep-solution-gentle-ways-to.html daca intradevar consideri ca e dependenta. Eu cred ca e "dependenta" in masura in care are o perioada mai grea. La noi am obeservat un pattern de cele mai multe ori, si in special cand avem musafiri peste zi.

Ral-eli, tu foloseai ceva pt lactatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Doura, ce mai faci, cum te mai simti?
Miruna, ati hotarat data botezului? Ramane gradina?
Oare cu Celesta ce se intampla?:(( Am incercat sa-i trimit un mail pe adresa pe care si-a facut contul DC. Nu pastra nimeni legatura cu ea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Vasari:f bun articolul!Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetele! Eu am disparut de 2 zile din peisaj ca nu am mai apucat sa scriu nik...am facut 2 torturi pt finii mei si cum am fost si sg a fost un adevarat maraton...cu o mana pe mixer, cu o mana pe feon, cu un picior leagana copilul...deci va dati seam..mno...bine ca le-am terminat si le-au placut.. Nu am apucat sa vad prea multe poze decat cele de la semnatura sau ce ati dat link.
Sugubina tare mult mi-au placut printzesele tale cum au fost imbracate...si ce stres ai avut inainte....mi-a placut mult si tortul...parca ziceai ca l-ai facut tu, nu?
adipapazi dar ce bine seamana puii tai...nici nu imi dau seama care e unu si care altul...super tort ai avut...eu sunt fan torturi acoperite cu pasta de zahar...numai d-astea fac si eu...si mi-au mai placut mult si lumanarile...deosebite!
Ne incadram si noi in trend...mancat doar in brate si in plimbare, bagat mainile pana in gat, ea sa se ridice...d-astea
abramburica si eu cred ca faza cu suzeta e ceva trecator...are el ceva si cu asta se alina...oricum daca e fan suzeta cam asta e dezavantajul, macar o data pe noapte tot te trezeste sa i-o dai...cel mare care era pasionat, de asta avea 3, una intr-o mana, una in cealalta si una in gura, noaptea cand se trezea, una sigur o gasea...bine, era mai mare..
ral_eli si la mine de cateva zile parca sta numai agatat si sanii parca sunt mai moi...totusi vreau sa cred ca e doar o perioada...asteapta sa vezi dak trece sau dak ia in greutate si asa vei sti sigur dak e vb de lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Doura, ce mai faci, cum te mai simti?

Pai nu vedeti ce probleme sunt in Libia?sper Doura ca esti foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere!

La 11 noaptea inainte de botez vorbeam cu dr. Odata schimbat laptele (am trecut pe Humana cu de la noi putere, asa cum am mai zis), bebele vad ca si-a revenit, mananca bine si ia in greutate. Va spun ca joi si vineri nu am mai fost om, nu mai vedeam pe unde merg.

Botezul a fost de vis. Am avut 2 dansatoare de belly dance, comedy stand by, bebe a fost atractie, am dansat cu el dupa melodia lui Celine Dion-Come to me. Am avut un filmulet care a rulat juma din botez, cu momente frumoase din familia noastra-cun civila, nunta, luna de miere, testele de sarcina pozate, prima eco a lui bebe, pozele lui facute de asistente la maternintate cand a iesit din burtica lui mami si apoi poze multe cu el.
La biserica am avut un sobor de 4 preoti si 8 coristi-foarte, foarte frumos, bebe singur in biserica. Ce m-a deranjat a fost faptul ca nu am stiut ca exista si o varianta neoficiala de plata.
Bebe nu a fost scufundat cu totul in cristelnita ornata cu trandafiri albi, a plans putin pt ca nu-si facuse somnicul, deoarece a facut inainte sedinta foto de aproape 2 ore. Pozele vor fi plasate pe net, in momentul cand vor fi gata, va dau linkul

Mergi la inceput