Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 12
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari [ Joy, ce mai faceti, cum te descurci? Ai gasit pe cineva sa te ajute? |
Suntem bine, multumesc de intrebare. Am fost racita saptamana aceasta insa acum aproape mi-a trecut. Si ma bucur ca cei mici au scapat fara sa se viruseze de la mine, desi eram cobza si nici masca n-am purtat.
Avem un ajutor, o tanti care vine 6h/zi, L-V. Si imi prinde bine, mai ales ca sotul e plecat cam 2 zile/saptamana.
anya2010 spune:
Buna dragele mele, va citesc dar nu apuc sa scriu, ca de obicei.. din aceleasi motive, bebe care vrea sa stea in brate mereu, vrea program artistic etc. Plus ca de cateva zile ma lupt sa mai am laptic mi-a scazut drastic productia de vreo 3 zile incoace din cauza tiroidei se pare.. Am facut tirotoxicoza, a trebuit sa opresc tratamentul ca sa vad cat secreta tiroida mea fara pastile si bineinteles ca asta m-a afectatDr. mi-a zis ca in cam 2 sapt se regleaza tiroida si speram si lactatia. Bebe a avut si el cateva zile cu pofta de mancare mai mica si asta a contribuit la scaderea productiei. Acum beau ceai de shinduf, clasiucul ceai de fenicul+anason+chimen, iau nutrinatal doza dubla si abia scot 80-100 ml din ambii sani la o masa. Am incercat sa-i dau completare dar nu vrea lp sub nici o forma..ia cateva inghitituri crezand ca e lapte de-al meu dar cum ii simte gustul incepe sa urle. Am incercat aptamil si humana pana acum. Plange copilul de foame. Ii dau mai des si sper s-o scoatem la capat pana la urma. In rest Gabriel roade pumnul cu spor a descoperit ca are nas si sta mereu cu manuta la nas isi astupa narile si isi da seama ca nu mai poate respira, rade in hohote, vrea sa se ridice in fundulet..e un scump.
danaint eu nu am avut efecte adverse de la euthyrox si iau de 3 ani. Chiar ca esti o minune..eu acum am a-tpo 300 si tsh 7.4, mi-a fost cam rau in ultimele zile plus ca mi-a scazut lactatia. La tine nu s-a intamplat asa deci e f bine. Sper sa scapi de raceala cat mai repede.
Beatrice multa sanatate lui Robert si sper sa nu fie nimic grav. Petrecere frumoasa la botez.
Sa aveti o zi superba fetelor, cele care va crestinati micutzii azi!
Fug sa-i dau sa pape vikingului si apoi ma duc la botezul Evelinei, bebelina Madalinei
adipapazi spune:
au venit bunicii, plec cu husband in oras sa luam blender si martisoare si sa bem o cafea ca in tinerete. yupiii!
JoAnn spune:
salutare
am cumparat si eu pastilute de schinduf..7,60 lei .sper sa fie cu noroc.
am teleportat strumfele in camera bunicilor...si acu am si io timp liber sa fac ce vreau ...respectiv sa invat
ma trezii eu mare cofetareasa ieri si zic ...hai sa fac o negresa...portie dubla ca de...vine noaptea si tre sa am
si am ars-o de numa pe fund
azi fetele au baut cate 10 ml de suculet de mar
bun- bun asa ar mai fi vrut
sa avem o zi cat mai buna
eliza_cri spune:
ziua buna fetele
syl
beatrice ce bine ca papa bb s-ar putea sa fi fost si laptele...noi am patit destul de rau dupa ce am intarcat...asa cum spui tu nu manca mai deloc si am tot schimbat la lp pana am gasit unul sa il pape. Doamne ajuta sa nu fie nimic rau
joann ne place harnicuta..vai si ati papat si suculet
nu imi vine sa cred ca ati inceput diversificarea au crescut ursuletii si ursuletele
ce o face fetele? cum s-or distra la botez
intru sa vad pozicile
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
adipapazi spune:
la kilostop mergeti la nutritionist?la care? cum e cu pachetele alea? ce preturi sunt?
sugubina spune:
anya2010 si al teu cu mana in gura deci? of , o fi vro etapa de descoperire. Puate scapam cine stie.
adipapazi ce destrabalare..ce invidie, auzi in orasi cu dady! SUPER! Noi marti vom iesi in oras-adica la compras ca vine mama. Care ma intreaba mereu: cand veniti? da stati mult? Ma face cu nervii!
A, sa iti zic-merge bine cu Montignac: sa ma vezi noaptea la muls-in buc, cu cartea in fata, cu pompa la mana.De ziua ratzelor pe 6mar vreau sa fac tort pufos montignac, l-am gasit pe culinar si e totaly ok! (cu cioc neagra, smantana lichida, mascarpone..)
Ce vrei sa mergi la nutritionist? Ca e pe invers total fata de monti!
Joann miam ce bun, negresa! Data viatoare sa dai focu mai mic,se face ea. Eu nu am voe da saliveeeez la ce zici tu.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
Va ziceam ca azi sunt sola cu ratzele-se pare ca am noroc! Sunt cuminti, au dormit vreo 2h legat; acu Mara a papat si Ilincuta inca doarme.Sper sa le tie cumintenia asa. Le fac si bae singurica.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ral_eli spune:
joann de unde ai luat schinduf? la farmaciatei apare stoc epuizat.
eu incep sa disper ca numai am lapte, sanii mei sunt ca niste carpe , moi rau de tot . bb vad ca trage... dar nu-mi dau seama cat. pana acum a luat bine in greutATE: avem la 3 luni 7,8 kg. dar va aud pe voi ca aveti 4/5/6 mese pe zi , iar la mine e un alaptT INCONTINUU.
pana acum nu m-am crizat dar de azi incep sa ma disper. oare deasta cere mereu? ca nu se satura?
de unde ati mai luat schinduf ????
mami de Robert Petru
poze
adipapazi spune:
raleli, asa e, cred ca nu se satura. si ai mei stateau la san si erau agitati cand nu le-a mai ajuns. fa-i si tu proba suptului intr-o zi.oricum, daca are 7 kg, e clar ca bate spre 900ml lapte/24h. ratia e de 150ml/kg/corp, dar nu mai mult de 1litru.pe de alta parte, poate e doar pasagera starea bebelului si va reveniti.
am gasit capsule de schinduf si pe net, poti comanda acas, parca la pcfarm. cautam info despre el si asa am dat de pastile.
bai sugu, da o poza sa o punem la panoul de onoare. singura cu ele, plus baie??????????fetelor, fata asta e wondersuperheromother.bravooooooooooooo!
ma duc si la nutritionist, ca ma gandesc ca daca fac monti 3-4 luni, cand o sa mananc prima amandina lesina pancreasu meu. sa vaz ce zice.va povestesc, luni merg la unu de la sanador.