Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 16
Lore1983 spune:
pe toate si va imbratisez cu drag! Recunosc ca v-am dus dorul, desi nu am fost eu foarte activa pe forumul cu burtici cu ursuleti. Duc dorul sfaturilor si experientelor voastre . Eu nu am timp sa stau pe forum decat seara dupa ce adorame bebe.
Pana acum nu am mai intrat ca am fost suparata, dar de acum incolo incerc sa imi fac timp. Sper ca sunteti toate bine, nu am timp sa citesc din urma, dar promit ca va urmaresc de acum incolo.
Noi ne-am botezat pe 20 februarie ! la 2 luni si o saptamana avem 6 kg si ceva si in jur de 63 de cm . Suntem mancaciosi, am papat NAN inca de la nastere ( ) si avem si noi probleme cu constipatia din cand in cand. Si cum zicea si Florina: sper sa nu luam prea mult in greutate.
Va pe toate si va doresc bebei sanatosi si voiosi!
LORE
LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
Lore1983 spune:
Vladut Andrei papa cam 7 mese pe zi, la 3 ore (nu am ce sa ii fac pentru ca i se face foame), 120 de ml sau 150 de ml (depinde cat de tare ii este foame). Doctora zicea ca poate ii este sete si sa ii dau si ceai cand plange, rezultatul: mananca chiar daca bea ceai.
sugubina spune:
florina uaau 9kile! ce pufosel.Da cat avuse la nastere? Ca dc a avut 4kile e justificat sa se dubleze. Nu cre ca iti da cereale sa ii dai..Probabil supita, legume pasate, suc de fructe. Vezi si tu ce zice.
Merci de complimente te pupez! Daa.,,cand dorm mor de dragu lor, mereu ma uit la ele cand se patucinizeaza.
Lore1983 bine ai revenit. Si noi papam Nan, si le e bine vad, mai gurgiteaza din cand in cand, da nu asa de speriat, facem kk zilnic, - mai papam si LM destul de putin ca deh..
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Mi-au plecat baietii la scoala si serviciu si acuma trebuie sa incep facutul ordinii si am un maldar de calcat.
Beatrice, ma bucur tare mult ca bebe este mai bine si ca mananca.Sper din suflet sa va iasa bine si analizele!
Abia astept poze de la botez, cred ca a fost foarte frumos!
Adipapazi, nutritionista se numeste Vera Daghie, siteul pe care ti l-a dat sashenka este al ei.
Va pup si va doresc o zi usoara, sper sa ne "auzim" mai tarziu, daca reusesc sa termin treburile.
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina florina uaau 9kile! ce pufosel.Da cat avuse la nastere? Ca dc a avut 4kile e justificat sa se dubleze. Nu cre ca iti da cereale sa ii dai..Probabil supita, legume pasate, suc de fructe. Vezi si tu ce zice. Merci de complimente te pupez! Daa.,,cand dorm mor de dragu lor, mereu ma uit la ele cand se patucinizeaza. Lore1983 bine ai revenit. Si noi papam Nan, si le e bine vad, mai gurgiteaza din cand in cand, da nu asa de speriat, facem kk zilnic, - mai papam si LM destul de putin ca deh.. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Sugubina si noi facem kk o data pe zi, dar sunt si zile cand nu facem deloc.
florina22 spune:
citat din mesajul lui sugubina florina uaau 9kile! ce pufosel.Da cat avuse la nastere? Ca dc a avut 4kile e justificat sa se dubleze. Nu cre ca iti da cereale sa ii dai..Probabil supita, legume pasate, suc de fructe. Vezi si tu ce zice. Merci de complimente te pupez! Daa.,,cand dorm mor de dragu lor, mereu ma uit la ele cand se patucinizeaza. Lore1983 bine ai revenit. Si noi papam Nan, si le e bine vad, mai gurgiteaza din cand in cand, da nu asa de speriat, facem kk zilnic, - mai papam si LM destul de putin ca deh.. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
sugu a avut 4,220 kg...stiu ca e justificat, asa se zice ca la 3 luni trebuie sa-si dubleze greutatea...sper din tot sufletul sa nu aiba probleme la motricitate..am auzit de bebelusi care nu au putut sa-si duca piciorusele la gurita din cauza burticii, erau prea grasuni.
vedem noi, pana la urma sanatos sa fie, creste in ritmul lui...
lore si eu care ziceam ca humana umfla bebelusii si ca d-aia al meu e asa umflatel..deci si cu nan se poate ajunge la fel de pufosi..probabil nu e chestie de lapte ci de metabolism..ca spre exemplu al meu si doarme in timpul zilei vreo 5..6 ore..iar altii in timpul asta sunt treji si pedaleaza, consuma energie..
heidy spune:
Buna dimineata!
Deci cafeaua, laptopul cu pagina de forum deschisa si sa incepem o noua saptamana alaturi.
Beatrice ma bucur mult ca bebe este bine si incepe sa pape. Sper sa fiti bine pana la final si sa cresteti mari si frumosi.
Felicitari tuturor noilor micuti crestini din acest weekend. Sunt sigura ca ati avut parte de momente speciale si frumoase, asa ca va asteptam sa ni le povestiti si sa puneti poate si cateva poze.
Sugubina cred ca o sa ajungi un model pt mine. In weekend am avut un bb scartait si suparat (cred eu ca de la burtica) care a vrut sa adoarma de fiecare data numai in brate. Nu stiu ce l-a apucat, ca el adormea singurel, cu mine prin preajma, dar NU in brate; acum, cum il puneam jos si nu era adormit scotea niste urlete... de imi venea sa plec din casa. Atunci ma gandeam la tine, cu 2 puiute mici de care trebuie sa ai grija si tu reusesti sa fii calma si optimista, atunci trebuie sa pot si eu. L-am luat pe bb in brate si l-am alinat si vad ca azi a adormit singurel de dimineata.
A inceput si mie sa imi cada parul ca la balamuc. Nu mai stiu ce sa ii fac. Cred ca o sa incerc si eu sa ma tund si sper sa se opreasca la un moment dat, undeva innainte sa trebuiasca sa imi cumpar peruca.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Am gasit un articol despre diversificare, chiar pe desprecopii.com:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61
Este ciudat ca acolo zic de fructe fierte cu zahar si frisca!!!! La o varsta de pana intr-un an??!! Eu sunt surprinsa. Stiam ca zaharul ar fi bine de evitat cat mai mult timp, iar legat de frisca, poate exista o modalitate mai sanatoasa de preparare de care eu nu stiu...
Voi ce parere aveti?
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
ral_eli spune:
citat din mesajul lui Vasari Ral-eli, tu foloseai ceva pt lactatie? |
nu foloseam nimic pt lactatie , am baut in prima luna ceai pt stimularea lacatatiei de la fares, dar cum nu am vazut nici o schimbare am renuntat la el si totul a mers bine pana saptamana trecuta cand am tot stat intr-un alaptst incontinuu, nu era agitat laa san, doar ca cerea mereu; si cum panica m-a luat seara nyu aveam altceva de facut decat saa astept pana dimineatza , cand aveam de gand sa-l trimit pe sot sa bata toate plafarele in cautarea schindufului. am scotocit prin camara si am gasit ceai de ls fares si ceai pt lactatie de la milupa si si-au facut efectul ca a dus zi aveam sanii tari si plini de laptic bun, si matzul tot la san a stat, toata ziua. dar acum eram calmsa ca are ce papa
simonique
mami de Robert Petru
poze