Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 11
adipapazi spune:
anymona, ce e wrapul si cealalta kestie baby nu stiu cum?
subscriu: LM si probioticele sunt geniale. si noi tot prematuri si fara probleme digestive. numa colici au avut vreo luna, dupa ce nu mi-a mai ajuns LM si am bagat completarea cu LP, dar au trecut si astea.cat are bb in greutate acum si cu cat s-a nascut?
Joy21 spune:
'Neatza!
Vad ca vorbiti despre bebi care nu papa. Tin minte ca si eu m-am luptat la Sofia cu aceasta problema undeva pe la 4-5 luni. Ii puneam in biberon cat stiam eu ca trebuie sa pape si nu ma lasam pana nu termina aproape tot Din amintirile mele estompate mi-era cam groaza cand trebuia sa-i dau sa pape. Luam cate o jucarie fosnitoare si o tot agitam ca sa-i distrag atentia si sa pape din biberon, cand se plictisea veneam cu alta jucarie si tot asa... Sau o lasam cu suzi in gura si cand era aproape adormita scoteam suzi si ii bagam biberonul. Si asa ajunsese la un moment dat sa pape mai toate mesele in somn. Vedeti, poate functioneaza si la voi ceva.
Eu la momentul respectiv am asociat refuzul de a manca cu aparitia primilor dintisori. Si treaba a durat cam 1 luna pana a aparut primul set de 2 dintisori, insa apoi a urmat al doilea set... deci nervi de otel.
Nici acum nu sunt departe de aceeasi situatie, diferenta este ca Leon vrea doar san, nu accepta biberon sau suzeta. si sunt zile in care de multe ori mananca cand e aproape adormit si in somn. Si ma gandesc ca il deranjeaza ceva, fie burtica, fie are rosu in gat fie gingiile... Dar ne facem noi mari
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi anymona, ce e wrapul si cealalta kestie baby nu stiu cum? subscriu: LM si probioticele sunt geniale. si noi tot prematuri si fara probleme digestive. numa colici au avut vreo luna, dupa ce nu mi-a mai ajuns LM si am bagat completarea cu LP, dar au trecut si astea.cat are bb in greutate acum si cu cat s-a nascut? Adi, mami de ana si ioachim |
wrap: http://www.google.ro/m/search?site=images&gl=ro&source=mog&aq=f&oq=&aqi=-k0d0t0&fkt=2495&fsdt=4514&htf=&his=&q=baby+wrap#i=6
babybjorn: http://www.google.ro/m/search?site=images&gl=ro&source=mog&aq=f&oq=&aqi=-k0d0t0&fkt=3249&fsdt=8323&htf=&his=&q=babybjorn#i=11. Asta mi se pare cel mai tare marsupiu. Nici nu simti ca-l porti si se monteaza foarte foarte usor. Se poate regla mai strans sau mai larg in timp ce-l port pe bb
Robert s-a nascut cu 2000 g, a scazut la 1800, iar acum are 6200 g
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Vasari spune:
Beatrice, multa sanatate, sper sa fie bine!
Petrecere frumoasa puilor care se crestineaza weekendul asta!
Cu greva foamei la bebelusi cam asa, in somn, sau distrasa atentia... Maria cand ii aratam ceva interesant statea si radea si nu mai papa, dar daca ne plimbam prin casa in timp ce o tineam la san se rezolva problema. Eu nu puteam stii cantitatile, fiind alaptata, dar maca f putin la distante mari de timp, mai mari de 7 ore constant. Nu stiu daca am facut bine ca am insistat atunci, dar mie mi-e teama de deshidratare.
Joy, ce mai faceti, cum te descurci? Ai gasit pe cineva sa te ajute?
MSymo spune:
Cand am fost la consultatia de 4 luni, era cu o sapt inainte de implinirea celor 4 luni, iar Diana luase in greutate in ultima luna 580 gr, motiv pentru care dr a zis ca e cazul sa-i bagam cereale de doua ori pe zi ca sa ia in greutate. Si intr-adevar a luat in 9 zile pana cand am mers la vaccin 170 gr.
Aseara, dupa ce am scris, am vazut ca era aproape adormita si tragea din suzi cu foc, am bagat repede un bibe cu lapte si a tras 130 ml, deci ieri a baut 640 ml. La varsta si greutatea ei ar trebui sa bea intre 800 si 900 ml.
Acum, s-a trezit la ora 10 si a baut doar 60 ml , iar ultima masa a fost aseara la 23.
O sa incerc varianta asta cu dat lapte in starea semiadormita, merci de pont.
Voi ce parere aveti: daca a baut doar 60 ml, sa astept cel putin 3-4 ore pt urmatoarea masa, sau sa-i dau peste 2 ore inca putin? Nu stiu ce s-a intamplat, dar ea avea un program de masa f bine stabilit: 8-9 dimineata, apoi 12-13, 15-16, 19-20 si apoi dupa baita.
Va multumesc mult de sfaturi!
DANA26 spune:
Neatza mamicute!
azi dimineata mi-a venit CM,m-am speriat pt ca eu alaptez exclusiv,ii un semn ca ii lapticul pe terminate!?
heidy am pus poza si cu mamica
de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010
Olgutzika spune:
Neata!
Nu, Dana, nu are nicio legatura una cu alta. Alapteaza linistita! Dar linistita de tot, da ?
Is pe fuga, dar mi-or trage rasuflarea astazi si apar...Ieri a fost ziua Sofiei, are "t'ei ani" pitica. E "malicica" ! Asa ca alergatura multa, dar au fost zile de neuitat
Pupam! Mai viu !
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
Vasari spune:
Olguta, la multi anisori Sophiei!! Noi am mai vorbit de varstele fetitelor, dar eram sigura ca-i mai mare diferenta.:) Chiar ai fetita "malicica"!! Pupici multi multi!
Dana, nicio legatura. Copiii pot deveni usor mofturosi in per aia, atat. Sau nu.:P