Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, buna ideea cu descantatul preventiv.
soro, dar esti belea daca stai tuta sola cu ele. nu as putea. respectele mele!

nu am mai iesit de luni. simt ca pana pe 10 martie cand au anuntat incalzirea mai sunt o mie de ani.

beatrice, ma bucur ca bebe papa. poate nu e o idee rea sa mergi si la ana culcer la municipal. o gasesti every day,pana in pranz.desi cred ca esti satula de atatea drumuri la dr. nu amana botezul. o sa il pui pe bebe pe acatise si ii va fi mult mai bine.dar de ce ai luat novalac? io am mers pe nan ha(hipoalergic) 1 si multi dri recomanda asa. ai luat novalacul AR? sper sa va faceti bine. nu cred ca e mama aici la barlog care sa nu iti tina pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

beatrice, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Aveti niste ingerasi de copilasi sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Tocmai am pus si eu cateva pozici printre care si una cu tortul de botez

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi cateodata am noroc de ore linistite, de nu ma latra impreuna, si le pot lua in brate pe rand. Asta seara am fost de serviciu vreo 2h si m-au latrat nonstop, ba una ba alta..ma luptam cu Ilinca sa ii scot destu, nu ii place cu manusi; pe Mara o apucara crizile de plans in timpu ala. A trebuit sa le facem baie cu juma de ora mai devreme,si bine am facut ca s-au calmat imediat dupa baie+papa.

DANA26 am vazut-o pe frumoasa Natalia,ce rochita de printesa a avut ea..
Ce tort frumos! Din ce a fost facut?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Si eu sunt disperata, Diana azi abia a mancat 510 ml, la cele 4 luni ale ei, dupa cum urmeaza: ora 8 - 130 ml, ora 13 - 100ml, ora 16 - 100 ml, ora 19 - 130 ml si ora 22.30 (dupa baie) - 50 ml.
Ea nu se mai trezeste noaptea, deci de aseara de la ora 22 pana acum abia am strans 510 ml. Pana acum 3-4 zile manca in jur de 750 - 800 ml si habar nu am ce se intampla. Nu are temperatura, nu plange, este f vioaie chiar, se joaca, rade cu voce. Isi mananca manutele toata ziua, le are permanent ude si eu ii spun ca spala rufe de sunt asa. O fi de la dinti lipsa poftei de mancare?
Sau....ma gandesc ca poate de la cereale. Noi am inceput de martea trecuta sa servim cereale la masa de pranz si cea de seara, poate tin mai mult de sat si de asta nu mai papa lapte in restul zilei. Oare sa nu-i mai dau cereale maine si poimaine ca sa o testez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

sugubina multumim
tortul a fost cu crema diplomat cu multe multe fructe a fost facut de sora-mea

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Si eu sunt disperata, Diana azi abia a mancat 510 ml, la cele 4 luni ale ei, dupa cum urmeaza: ora 8 - 130 ml, ora 13 - 100ml, ora 16 - 100 ml, ora 19 - 130 ml si ora 22.30 (dupa baie) - 50 ml.
Ea nu se mai trezeste noaptea, deci de aseara de la ora 22 pana acum abia am strans 510 ml. Pana acum 3-4 zile manca in jur de 750 - 800 ml si habar nu am ce se intampla. Nu are temperatura, nu plange, este f vioaie chiar, se joaca, rade cu voce. Isi mananca manutele toata ziua, le are permanent ude si eu ii spun ca spala rufe de sunt asa. O fi de la dinti lipsa poftei de mancare?
Sau....ma gandesc ca poate de la cereale. Noi am inceput de martea trecuta sa servim cereale la masa de pranz si cea de seara, poate tin mai mult de sat si de asta nu mai papa lapte in restul zilei. Oare sa nu-i mai dau cereale maine si poimaine ca sa o testez?

Symo - mami de Diana Nicole(20.10.2010)

cerealele tin mult mai mult de foame,doctorita a spus sa ii dai de doua ori pe zi cereale?
mie mi-a spus ca cerealele ingrasa si ca de preferat este sa ii dau o masa maxim pe zi si aia sa fie seara (la ultima masa) ca sa doarma mai mult noaptea....
parerea mea este ca de la cereale mananca mai putin, ea este satula de la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu am probleme cu bebele, de doua zile urla incontinuu, nu il doare nimic numai ca vrea in brate tot timpul si pe langa ca vrea lucrul asta il mai dor si gingiile si isi roade manutele simt ca o iau razna...
cum il dezvat de luat in brate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Kamik, in leg cu jarro dophilus, eu ii dau inca de la inceput. Stiu ca un probiotic bun intareste imunitatea, reface si protejeaza flora intestinala, ajuta digestia etc. Bb-le meu nu a avut deloc colici desi nu i-am administrat medicamente anti-colici si nu a fost deloc bolnavior, in conditiile in care toti din casa am avut diverse forme de viroza (cu febra, tuse etc), nu am purtat niciodata masca, iar Clara i-a tusit si stranutat in nas de nenumarate ori. Cu toate ca principalele deficiente ale unui bb prematur cum e al meu sunt imunitatea scazuta si sistemul digestiv imatur, pana acum nu am avut probleme la niciunul dintre aceste capitole. Si cred ca asta se datoreaza alaptarii exclusive si probioticelor administrate inca din primele zile

Petrecere frumoasa celor care au botezul in acest we!!!

Beatrice, tinem pumnii sa iasa analizele cum trebuie si suntem optimisti....mai ales ca spui ca bb a inceput sa pape ceva mai bine

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Symo, si eu cred ca din caquza cerealelor, care sunt foarte consistente, bea mai putin laptic. Da nu's prea multe 2 mese de cereale pe zi?...zic si eu. Incearca sa scoti o masa de cereale si vezi dc merge mai bine cu lapticul

Lidia, si al meu vrea numai in brate, numai plimbat si numai cu fata spre lume. Dc nu sunt indeplinite toate astea 3 cumulate urlaaaaaaa... Eu m-am resemnat si nu incerc sa-l dezvat, ci sa ma adaptez. Stau toata ziua cu el in wrap sau in babybjorn si asa e si el multumit si eu pt ca am mainile libere si pot sa mai fac una alta prin casa, spal vase, pregasec masa, ma joc cu Clara etc. In plus ambele variante mi se par foarte confortabile. Spatele meu nu se resimte deloc. E mai greu cu aplecatul insa...
Bouncer-ul, centrul de activitati s-au dovedit investitii inutile pana acum

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput