Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si cat timp a durat greva foamei? la fetele cu bebeii mofturosi?

Dar oare ce-i poate face Debridatul lu bebele meu?Cu ce il ajuta....El nici macar colici nu a avut....deci nu inteleg....intadevar ii cam bolboroseste burta in timp ce papa sau dupa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna si de la noi,

danaint multa sanatate!

sashenka sunt sigura ca iti vor iesi chestii minunate,deabia asteptez sa vad pozele.

geniusamb multumim! Schindufu meu e de 0.3g, iau eu de la sine putere 2pastile de 3ori pe zi.Al tau cat a costat?Cate pastile are o cutie?

MSymo bebeii se pare ca mai au si perioade de ''greva'' de nu papa asa ca de obicei., Daca iti ia in greutate bine nu iti face probleme. Noi le cantarim o data la doo zile si asa urmarim evolutia. Tu la ce interval de timp o cantari pe Diana?

Noi suntem in lupte cu degetu din gura! Scoate Ilincuta niste kiote de oftica mama mama..O mai tiu la titi mar des, ca poate daia trage ea din dest! Ii mai pun suzi,o scuipeaza, ii pun iara si tot asa!

mai citex si revin

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna seara..legat de deget mai delicios decat orice..numarati-ne si pe noi..nimic nu e la fel de delicios ca degetelul..sau chiar pumnuletul;...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Vasari, Heidy, Anymona, Adipapazi, Ana_o , multumim frumos de urari.
Eu am intrat un pic in panica aseara cand l-am cantarit pe Toma, pentru ca in ultimele 2 saptamani nu a luat in greutate decat vreo 250 g. Si asta dupa ce in 2 luni a luat 2500g. Oare nu mai am lapte suficient? Tot beau ceai de la fares, iar el nu pare a fi lesinat de foame ...Sper sa recupereze .Unde gasesc schinduf ?
Si mai repet o intrebare pentru mamicile care au ajuns pe la nutritionisti : v-au cerut vreo analiza inainte de a va da dieta?
Vasari, ai grija de tine ! Sanatate multa .

da mie mi-a cerut o gramada de analize si pe baza lor mi-a dat dieta

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Multam frumos !

Mergi la inceput

Joann nici ale tele nu manca vad asa mult..ca noi tot 100-120. Citesc de bebei ce manca 200ml ! Uaau!

lorin7774 eu mai iau din cand in cand (cand imi amintesc) tinctura de marar o lingurita.Mie nu mi se pare ca mananc mai mult, si lapticu a crescut simt.

danaint am cumparat schindufu de la farmaciatei.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hera, cam o saptamana de fiecare data a durat.
ai mei mananca intre 800 si 950ml/zi. in general, in jur de 850, rare zilele cand ajung la 950. au 5 mese, niciuna sub 150. la vreo 2-3 mese baga cate 200.

nu ma uitati cu nutritionista, va rughez mult!

ce o fi facand beatrice?

sugu, iar ma uitai la pozicile cu puficele. doamne, ca simpatice!ziceai intr-o zi ca sunteti senzatia trotuarului/parcului cand iesiti. si la noi la fel se intampla, toti ne opresc si se mira. ma si enerveaza cateodata, daca mi-i deoache si d-aia nu mananca uneori?

duminica mergem sa ne dea preotul vin bun la linguritza!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sugubina, Andreeacc -multumesc de raspunsuri.
Adiapazi, nutritionista fetelor o gasesti pe dietepersonalizate.ro.
Mai ca m-as baga si eu desi nu prea ma vad instare sa mananc asa, cu portia... V-a fost greu fetelor cu dieta asta ?
Sasenka,sa-ti fie de bine vopsitul .Si eu ma simt alt om dupa ce vin de la coafor, chit ca al meu sot nu a observat nici o schimbare .
Beatrice, imi pare tare rau de ce vi se intampla. Sanatate multa puiutului tau .
Toma are un mare + : de vreo 2 zile doarme de la 23 la 07 fara intreruperi , si un - : il apuca jalea mai des pe timpul zilei si vrea doar in brate. M-a cocosat.
Acum iar l-a apucat jalea....va pup

Mergi la inceput

adi merci de complimente, .

Da asa se intampla afara, ai vazut? super tare..Tre sa ne obijnuim sa fim vedete, ce mai! Ati iesit afara zilele astea? Noi de sambata deloc..ca e vant si viscol. Si de doo zile is cam sola cu ele, Pufi ajunge acas pe la 4-5 si nu mai e de iesit. Duminica daca o fi mai ok vremea. Eu zic sa nu iti faci probleme cu deochiu, ca dupa botez se zice ca nu se mai atinge de ei. Eu le descant cand plec dacasa inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

facem investigatii mai amanuntite si pt constipatie. in viziunea dr stanciu nu-i ok sa nu dea roade nimic-lass baby, lapte praf special pt bebei constipati, humana milchzuker. dr banuie o enzima.pana una alta, m-a sfatuit sa-i dau protectis.

syl, am facut eco

jany, sotul m-a atentionat ca te-a vazut, dar eu eram efectiv ratutita.

dana, va trebui sa-i facem si noi analize pt tiroida, cand, nsh, sa trecem de hopul asta.

legat de constipatie stii ca eu ma plangeam ca nu iese afara fara ajutor....adica ajungea sa urle de durere si singur nu iesea afara....asa am tinut-o pana la 4 luni cand i-am bagat in alimentatie cerealele....toti zic ca cica cerealele constipa dar la al meu a avut efect invers....acum face caca singur in fiecare zi, am avut zile cand a facut si de doua ori...poate e nevoie sa ii bagi ceva in alimentatie, gen fructe,cereale sau poate supica

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Chiar nu mai stiu. Dr mi-a zis sa nu incepem diversificarea pana nu aflam ca bebelul e perfect sanatos.

Ce sa va spun? Azi in loc sa alerg dupa pregatirile de botez, am alergat cu el sa-i ia sange(i-a luat numai din deget pana la urma), l-am abandonat in bratele lui tas-o si am iesit afara. el plangea inauntru, eu pe la usi. Ca tot ma vaitam ca nu slabesc, de ieri cred ca am slabit 2 kg. Am dus probe de urocultura, sumar urina, examen coproparazitologic, proba digestiva. Plus analize de sange. Acum asteptam. Am cumparat cantar electronic. Am alergat ca o disperata azi.E banuit si de ph metric. (vedeti google cine ar fi interesat). Mi-a zis, nu-i schimba laptele ca il zapacesti la stomacel. Dar credeti-ma ca eram disperati ca atunci cand ii bagam biberonul in gura, parca ii bagam fier incins. Ce sa fac?Ce sa-i dau sa pape o sapt pana cand iese rezultatul la analize? Sotul a intrat in farmacie si a luat Humana. Am pus in balanta(nu stim daca am facut bine):ori ajungem cu bebe la perfuzii, ori ii dam stomacelul peste cap. II dau Protectis, Debridat si Humana. Vad ca bebe a inceput sa pape, putin-120ml, dar papa. Ii voi monitoiriza greutatea zilnic. Ne rugam sa fi fost doar laptele novalac de vina. Adevarul e ca de cand i l-am introdus in alimentatie, a inceput sa pape din ce in ce mai putin. Ne-am gandit sa amanam botezul, dar il vreau crestinat cat mai repede. Si oricum pana marti cand incep sa apara primele rezultate la analize, nu avem ce face. Luni tre sa facem si Infarixul IPV....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Daca va fi diagonsticat cu PH metric e o boala grava. Sper doar ca Dumnezeu sa nu-si fi intros fata de la noi

Mergi la inceput