Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 9

Danuta1979 spune:
Ma uitam la Tv cu circul asta cu Columbenii. Imi pare rau de asta mica ca nu stiu ce intelege ea din toata povestea. E inca atat de micuta si fragila...

monikus spune:
Danuta din pacate imi e inca foarte rau. Mai nou nici nu pot sa inghit de durere. Ma dor si urechile. E oribil iar Rares vrea sa imi faca zile fripte si sa nu doarma nici el mai mult de 10 minute/tura. pt baba Ioanei.

Ioanna81 spune:
mama, Monik, dar te-ai captusit, nu gluma! incearca niste inhalatii cu musetel, mananca fructe gen portocale, kiwi, fa smecheria cu ridichea neagra si ma mai gandesc ce se mai face la raceala din asta nasoala.
auzi dar la medic ai fost?

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 mama, Monik, dar te-ai captusit, nu gluma! ![]() auzi dar la medic ai fost? Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac ![]() ![]() |
Hai ca ai fost super tare. Pai am fost la medicul de familie joi dimineata ca sa vad daca e Rares mai bine. Atunci i-am zis dr ca nu ma simt bine deloc si ca sa se uite un pic si in gatul meu. A dat repede din maini ca ce ma plang atata ca e doar gripa. Am zis ok. Cand am intrebat-o ce sa iau mi-a zis paracetamol, nurofen, niste pastile de supt si trece. Nu m-a ascultat la plamani ca era prea ocupata si uite asa. Drept sa iti spun, dupa cum a decurs toata consultatia as putea spune ca nu am fost pt ca nu am rezolvat nimic. Cand m-am dus cu Rares la control la Medlife, dr de acolo mi-a zis ca ce se aude de la mine e ca o viroza si ca ar trebui antibiotic pt ca eu nu stau potolita. Eu luasem 3 zile antibiotic cat am fost la Milano pt ca nu aveam asigurare medicala si mi-a fost frica sa risc. Acum ca stau si ma gandesc, imi dau seama ca imi e totusi mai rau. Nu mai stiu ce sa fac. Ma tot rog sa treaca pt ca am deja 10 zile de cand o trag. Uof.... ma duc sa mai bag un ceai cu miere si lamaie poate ajuta asta.

monikus spune:
Aaa si am inceput sa beau siropurile lui Rares pe care el le vomita. Asta se considera tratament?

Danuta1979 spune:
da:) vezi totusi sa bei mai consistent decat bea Rares, recalculeaza dozajul si e ok:)

Lali_mete spune:
Ce faceti mai fetelor mai !
Monika eu o iau pe urmele tale,am o jena in gat , capul imi vajaie,cerul gurii imi e plin de muci,nasul nu mai zic, tusesc dar nitel ,nu mult,si azi-noapte simteam ca ard si termometrul nimic,36.9 . Am luat totusi un paracetamol,am baut doua cani d-alea de 300 ml cu ceai de tei+menta+sculatoare sunatoare +musetel + muuulta lamaie ( o lamaie in doua cani si cateva picaturi de vitamina c bonus) ,m-am imbracat in pijama subtirica si im pilota. Am adormit in 5 secunde dupa
, nici nu stiu cum a adormit Paul, daca s-a trezit peste noapte , cert e ca m-am trezit dimineata fara senzatia de febra,ca de aia imi e teama mie. Azi am baut ceai fierbinte toata ziua, am frisoane dar nu prea puternice. O biruiesc eu mama ei de gripa,nu ma pune ea pe mine la pamant
. A ,si deja m-am bagat pe stodalul lui Paul, pentru ca simt ca am flegma in gat dar nu pot sa o rup ,si cu asta in doua zile reusesc sa tusesccum trebuie. Mi-am luat si bilutele care nu stiu de ce nu le gasesti in bucuresti,am supt trei reprize azi, iau si zilele urmatoare si scap eu.
Cam comoda dr ta , gripa-gripa,dar nu se trateaza la fel la toata lumea,cu paracetamol si ceva de supt . Bine ca nu ti-a recomandat o tuica fiarta si o aspirina saracului
.
Danuta,eu nu ma uit la astfel de "spectacole" gen divortul Columbenilor, nu imi place. Copilului oricum o sa i ifie bine,nu o lasa Irinel la Monica,are tac'su destule relatii cat sa o puna la pamant daca insista prea mult. Eu am avut de la inceput impresia unui aranjament facut intre cei doi,de genul"eu iti dau numele,te faci cunoscuta,tu imi faci un copil. Cand te pui bine pe picioarele tale ,divortam,eu raman cu copilul,tu cu ce ti-ai pus la banca,si la revedere".Doar ca Monica ori a vrut sa faca nitel circ,ori a fost prea naiva sa creada ca va reusi sa tina fata la ea ,si astfel sa traga si niste foloase materiale cel putin pana la majoratul fetei. O fi crezut ca statul acorda tutela mamei indiferent de numele parintilor. Ghinion,Columbeanu inseamna ceva mai mult decat Gabor...
Spuneam ca nu ma uit nu pentru ca nu imi place "mondenul" ,ci pentru ca nu imi place ca se discuta fara sa fie ei de fata. De unde pana lui sa stie avocatul Cutarescu sau duduia Albastrica ce simt ei, de ce divorteaza , ce o sa ceara "Moni" fara sa ii fi intrebat pe ei inainte? Isi dau cu presupusul pentru raiting...
Ioana,si baba mea e azi ,se pare ca avem suflet bun
.
Mai scrisesem un mesaj mai devreme,in care spuneam ca si pentru noi ciorba zeama lunga e cah,foarte cah,dar a disparut in neant.
Azi ma bag in scutece devreme,ma sim obosita de parca am alergat la maraton.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
13+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

monikus spune:
AA pai daca trebuia sa recalculez dozajul, ar fi trebuit sa beau o sticla pe tura. Mai iau cate o gura cand nu mai pot.
Lali Doamne ajuta sa scapi repede de raceala. Se pare ca raceala a cam prins drag de mine si nu vrea sa plece. Mai nasol e ca nu mai inghit nimic in afara de cele 2 cani de ceai pe zi. Asta nu e un lucru rau pt ca mai dau si eu jos dar in acelasi timp e oribil ca nu ma pot odihni deloc si am devenit cam irascibila.
Sa faca cineva un descant ceva sa plece raceala astaaaaa.

Ioanna81 spune:
ce medic smecher ai monik
hai ca in we sta domnul sotul cu Raresel situ te faci bine
vezi, Lali, al mai bun suflet