Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 10

laura78nico spune:
Buna fetele!
Dupa doua zile de absenta am zis ca nu se mai poate.
Noi suntem bine, doar Ramona inca mai tuseste si luni mergem la doc.Joi seara dupa ce a baut laptele a dat intr-o tuse de a vomat tot ce a mancat. Cred ca o sa incerc si eu ridichea neagra sa vedem.
Azi am program de smotru asa ca voi mai intra mai tarziu.
Mai Monica dar va ca tragi nu gluma. sa treaca mai repede.
Lali nu te lasa!
Danuta daca functioneaza o sa ma gandesc la voi in fiecare seara cand ma bag in scutece.
Oare ce mai face Mady?Dar celelalte fete?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Lali_mete spune:
Buna dimi!
Ioana ne-au luat fetele a caror baba e azi ,e mai frumos ca ieri ...
LAura nu ma las nnici de-a naibi ,ma iau la tranta cu raceala pana o gonesc
. Deja ma simt mai bine,nu ma mai simt ca batuta
. Si PAul nu a luat raceala
....
Si eu am zi de smotru ,dar in dormitor doar,ca nu stiu de unde tot ies molii de cateva seri. Am controlat toate locurile unde isi puteau face cuib, si nu era nici urma de molie. Azi inspectez cartile si spal plusurile lui Paul.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

monikus spune:
Eu ma simt de parca as fi calcata de tren. Am inceput sa iau si antibiotic pt ca parca merg din rau in mai rau.
Baba mea care va fi luni va avea dinti sa va muste pe toate.
Laura multa sanatate Ramonei.
Spor la treaba tuturor. Si eu ar trebui sa fac curat dar nu ma pot ridica din pat.
Pupici tuturor.

Lali_mete spune:
Moni vin eu sa te ajut la curatenie,vrei ? Lasam copilasii sa se joace impreuna si noi facem curat,incet-incet . Vai,imi aduceam aminte zilele astea la telefon cu o prietena care e mutata in Bucuresti,cum faceam noi curatenie in casa cand eram pustoaice, cum ne pegateam sambata se discoteca , cum ne alegeam hainele de dimineata,si cum nu ieseam din cuvantul parintilor sa ne lase seara sa iesim. Si ce dezamagire era cand ne spuneau " NU, nu iesiti ca nu ait facut nu-stiu-ce saptamana asta" ,si cum ne rugam de ei sa ne lase. Dar in special ne-am amintit de gogosile,placintele si prajiturile facute duminica,cand veneau baietii ( prietenii nostri
) , si stateam la poarta toata ziua ,sau in curte la umbra viei si gutuiului din curtea parintilor mei,ascultand muzica si jucand carti... Ce timpuri... Acum visam sa ne intalnim vara asta cand vine si ea in Constantacu inca doua fete ,casatorite si ele si cu copii , la tara ,la una din cele doua, sa mai jucm carti la umbra,si sa depanam amintiri.
Eee,eu am spalat plusurile,si acum o sa ii dau lui Paul sa pape. De o ora se joaca iar cu vasul de la robotul de bucatarie ,asta nu stie sa se joace cu jucarii normale
.
14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

laura78nico spune:
Gata am terminat curatenia...am fost f harnicuta am spalat si geamurileculc un pui mic.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Lali_mete spune:
Bravo LAura,si eu am facut mancarica si curat in dormitor , am facut si niste snitele ca muream de pofta. Acum ma bag la un film si gata,la nani.
Sa va arat cum danseaza PAul dimineata, dupa ce papa : www.youtube.com/watch?v=faExjhKbvO0" target="_blank"> Ne place,place,place ,varianta linistita de dans. De la jumatate se mai antreneaza miscarile
si www.youtube.com/watch?v=W6GQPmfaXEo" target="_blank">ragga pingouin, varianta tot lenesa
14+

laura78nico spune:
Lali nu pot sa vad...se aude muzica dar e ecranul negru.
Stiti cine are febra musculara? Da eu. Adevarul este ca in doua saptamani este ziua Ramonei si am inceput un pic mai devreme curatenia. Si asa vremea nu tine cu noi.ici multi si noapte buna!

laura78nico spune:
Monica cum va mai simtiti?

monikus spune:
Mai nici nu imi vine sa mai intru ca sa tot spun ca imi e rau. Acum mai nou m-a prins si o conjunctivita, cred, pentru ca ma trezesc cu ochii lipiti si rosii. De la atata tuse am inceput sa si vomit, pastilele evident pt ca altceva nu pot baga in gura. Mi-a adus ieri sora-mea o amandina si nu am fost in stare sa mananc nici jumatate din ea. Groaznic. Imi venea sa imi dau pumni. De dormit nu pot din cauza tusei si a nasului mereu infundat.
Imi pare rau ca nu vin cu vesti bune dar incep sa ma preling pe jos incet incet. Bine ca am de unde da jos. Mai rau e ca Rares trage de mine si eu simt ca cedez nervos. Nu mai am nici rabdare cu el, nici cu mine.
O zi minunata tuturor.

Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Monikus,dar nu poate veni nimeni sa aiba grija de Rares cateva ore sa dormi si tu putin? Nu ti-ai pus si tu ce i-ai pus lui Rares pe perna sa respire mai bine noaptea?Hai mami,ca scapi tu si de asta,te stiu eu ca esti o luptatoare !
Laura,hai ma,ai facut febra musculara ? Lasa ca trece cu exercitii ,asta inseamna ca nu trebuie sa te opresti aici,ci sa continui curatenia
. De ce oare nu eusesti sa vezi filmuletele? Sunt postate pe youtube,deci doar daca ai ceva restrictii pe acolo,altfel nu inteleg de ce.
Va pupic,revenim mai tarziut.
14+