Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Valeu, Rody!! Asa fructe mancam... eu ziceam ca daca dau coaja mai groasa jos e mai bine... nici asa nu-i ok... pietre le putem da copiilor? nooo, nici de alea, ca-s imbacsite de poluare. Cred ca si in LM se mai gasesc urme de substante din astea.
Vorbeati de LP. Noi am inceput cu NAN1, pt f scurt timp a primit Humana si Humana AR, de pe la 2 luni pana la 6 luni jumate numai LM si acuma completare cu Humana 2. Ma dispera modul de pregatire a LP-ului, la 50 de grade (n-am incalzitor de bibe), il agit de ma scutur si eu bine (chiar si asa nu mi se pare dizolvat complet, tot raman niste punctulete/granule pe bibe) dupa care mai trebuie sa-l racesc. uite-asa si la varsta asta dureaza mai bine de 30 min o masa .
Alt lapte nu stiu daca sa incerc, Aptamil-ul e prea mare, eu si asa arunc aproape jumate dintr-o punga de 400 g de Humana, Topfer nu am vazut in magazine (Selgros/Real/Metro/Kaufland) si parca e si mai scump... la NAN nu ma intorc... asa ca, ma "bucur" in continuare.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Diana, multumesc de raspuns! Iar incepeti cu planuri de concedii? |
6 ani am fost plecati doar la conferinte, seminarii fiecare cu ale lui, macar acum sa invatam sa plecam in concediu impreuna, Dupa cum vezi experimentam diverse variante.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui racusor2010 si eu tocmai am comandat borcanase de la holle |
Eva dela Holle s-a balonat rau - nu mai stiu ce combinatie de legume era - oricum una de +4 (morcov, cartof, dovleac).
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana de maine introducem carnita de pui voi ati dat carne din prima zi? ce cantitate, cam 1 lingurita? sau doar zeama in care a fiert carnea? |
Eu am cantarit 10 grame de carne cruda de pui - dupa ce i-am dat piureul l-a vomitat tot pe tavita. Cred ca blenderul de la stemer nu a maruntit ffffffffffff bine. Era marunt dar nu ca dovleacul. Ieri am luat borcanel Hipp cu carnita de vita - a mancat binisor.
Diana_Eva spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
eu pentru asta am cumparat un spray bio de la organic baby, care cica inlatura pesticidele de la suprafata. acuma cat o fi de adevarat nu stiu, dar macar stiu ca am incercat |
Fructele spatalate bine apoi oparite un pic.
crispro spune:
Neata! Ce zi si ce noapte, ca nu imi vine a crede!!! Ieri a dormit Vlad 2 reprize (una de o ora juma, una de 2 ore juma; el care dormea 2 reprize de 40 min fiecare). Aseara la 8 juma am reusit de l-am culcat, si nu s-a trezit/marait/plangocit deloc... asa ca la 6 juma l-am trezit eu sa ii dau sa manance. A papat tot (210ml) si somn la loc fara suzi, mangaieli, fara nimic!!! si inca doarme!!! L-am cautat de febra, dar nu imi pare cald!!! Stiu ca a fost doar o exceptie, dar a fost o exceptie minunata!!! Am dormit si eu, chiar daca de la 3 la 4 nu am mai avut somn de grija lui, dar pana atunci, si de atunci am dormit!
Alice, baga, mama, si berula, si pastrama, ca tu ai de lucrat la silueta! In sus!!!
La multi ani Beatrice scumpa, sa iti dea Dumnezeu sanatate multa, sa cresti mare si cuminte, si voioasa!!!
La noi e o zapada cum n-a fost toata iarna- drumurile necuratate, horror!!!!CE m-am saturat!
Merg sa mai fac una, alta- repsectiv sa pandesc copilul..
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Diana, la voi cum e cu concediul de ingrijire copil? Cat stai acasa? un an?
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui bamboletta La multi ani sarbatoritilor de ieri Antonia,Larisa,Filip,Theo,Raul,Mihai La multi ani sarbatoritilor de astazi Bea si Filip de mya |
La multi ani si de la noi!
bumblebee spune:
Eu carnea o fierb separat, o portionez (guguloaie cam cat o nuca) si le pun in pungulita, dupa, in cutie in congelator.
Peste nu ii dau pana la 10 luni, cam asa m-am gandit. Am mai spus, nu grabesc adaugarea alimentelor, deja ce e mai important se regaseste in papica lui.
Oana, te rog sa nu te superi ca te intreb, dar nu e prea devreme sa ramana numai cu o masa de lapte pe zi? Eu parca stiam ca macar pana la 1 an trebuie sa aiba 2 mese de lapte pe zi.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui crispro Diana, la voi cum e cu concediul de ingrijire copil? Cat stai acasa? un an? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Cris eu nu am lucrat in Austria. Din ce am citit la voi, plus incercarile mele de a o mai lasa cu cineva macar cateva ore cand aveam treaba... ma gandesc sa stau cat mai mult cu ea acasa. Eventual sa incepem cu cresa 4-6 ore dar asa de la 2 ani in sus. Chiar daca va fi mai greu cu banii am vorbit cu sotul meu si mai reorganizam bugetul sa ne descurcam. Dar mai vedem ce va mai fi.
Racusor - A iesit branzica din NAN 2 cu iaurt? Iaurt ai incercat sa faci din ea? Poate spun prostie si nu poate iesi iaurt din LP.