Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
tanti spune:
LML si din partea noastra sarbatoritilor
Oana a cata zi esti cu cura de slabire? ai trecut de cele 5 zile? sa ne zici si noua daca ai slabit si cat
Paula felicitari pt primul dintisor si sa iasa si ceilalati fara durere
giorgia23 spune:
Neata
Beatrice...multa sanatate iti doresc
Filip
Va multumesc din nou pt urarile la adresa sotului
Fata mea inca doarme
Eu i/am dat peste Antoniei la 7 luni jum...salau proaspat f.putin dar nu a fost prea incantata asa ca mai asteptam
Racusor sper sa nu aiba Andrei DA si sa nu planga azi la decalotare
Cris bv pt noaptea buna...la cat mai multe
Paula felicitari pt dintisor
Eladea multumim pt site/ul cu mirodenii...l/am salvat
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Rodyka-sa-ti fie de bine iesirea la coafor se vad ceva rezultate? eu sunt f multumita de samponul klorane...nu-mi mai cade parul |
rezultate am avut si eu cu Klorane la primul flacon, dar imi facea parul sarma, nu-l puteam pieptana . tratamentul asta si-a atins scopul inca de la a 3-4-a aplicare, dar l-am facut pe tot, ca-i asa de bine sa te spele cineva pe cap, sa-ti faca masaj si apoi sa-l aranjeze putin, in timp ce mai schimbi si tu decorul, mai vb si despre altceva decat despre retete de bebe...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
ilinca, la care piscina ai fost cu victoras?
alina nu sunt scumpendeloc homeopatele- 6 lei, 12 lei..sunt scumpe vizitele la dr..:):)
legat de vacanta..acu ma gandesc sa luam 2 camere la hotel si sa o luam si pe mama :)
nu vreau sa gatesc eu. pt pici borcanse, iaurturi..fructe.
crsitna, nu imi zici ce crema ti-a dat dermatologul?si mainile mele sunt varza. acum vad ca incepe sa ma supere o ureche..oooofff
nu ma lasa sa respir asta micu..un marait si jumatate
ieri am cusut toata ziulica ceva..va pun poza mai tarziu.:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Mica noastra luptatoare, Beatrice-Teodora Sa iti dea DD multa sanatate si putere!! Filip de mya85 |
si din partea noastra!
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Eu carnea o fierb separat, o portionez (guguloaie cam cat o nuca) si le pun in pungulita, dupa, in cutie in congelator. Peste nu ii dau pana la 10 luni, cam asa m-am gandit. Am mai spus, nu grabesc adaugarea alimentelor, deja ce e mai important se regaseste in papica lui. Oana, te rog sa nu te superi ca te intreb, dar nu e prea devreme sa ramana numai cu o masa de lapte pe zi? Eu parca stiam ca macar pana la 1 an trebuie sa aiba 2 mese de lapte pe zi. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
noi aveam 4 mese de lapte
de cand am inceput diversificarea avem asa:
1 - LM
2 - fructe
3 - legume
4 - LM - dupa ce implineste 8 luni aici vreau sa diversific - cereale/iaurt/branzica etc
5 - LM
nu ramanem cu 1 masa LM nici vorba...o sa avem 2 dimineata si seara
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
BEATRICE si FILIP sa cresteti mari si sa fiti cuminti
citat din mesajul lui bamboletta Oana-esti multumita de chilotei libero? la antonia am avut o perioada dar nu mai tin minte exact cum sunt chiloteii de la pampers mie nu-mi plac..stau umflati si cand sunt goi..plus iese kk pe langa Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
eu am incercat destul de multe marci pana acum dar cel mai mult mi-au placut Pampers Premium Care si chiloteii Libero - nici un incident, stau foarte bine si sunt super buni de acum cand nu mai stau copilasii locului nici o clipa
acum am scutece normale de la Libero, sunt bunicele...dar nu se compara cu chiloteii
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui tanti LML si din partea noastra sarbatoritilor Oana a cata zi esti cu cura de slabire? ai trecut de cele 5 zile? sa ne zici si noua daca ai slabit si cat Paula felicitari pt primul dintisor si sa iasa si ceilalati fara durere Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
merge bine astazi sunt in Z11 - primele 5 - faza de atac; acum -faza alternativa proteine+legume
am inceput cu 66,4 kg in 7 febr cu prima saptamana mancand normal dar fara dulciuri si paine seara la cina
in 14 febr am facut o exceptie cu o lasagna
si din 15 febr am inceput Dukan - aveam 65,8 kg
dupa I sapt - 64,3 kg
de 3 zile stagnez la 63,4 kg, dar asta inseamna ca intr-o dimineata am sa vad cu 700-800gr mai putin
Noi 2
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
ioi, ce noapte am avut! si acum ma doare capul... la 2.30 s-a trezit Isa ptr papa, in 10 min dormea iar, ma si vedeam dormind pana la 8 dimineata! doar ca la o jumate de ora m-am trezit in tipete si urlete de am sarit din pat si eu si sotul. sarea din pat, dadea din picioare in saltea, plangea rau de tot. si am petrecut 2 ore cu ea in brate in pozitie verticala (ca era circ daca o culcam sau ma puneam eu jos). s-a mai linistit dupa ce i-am facut masaj la burtica (acolo era probl, ca tragea scumpica la parturi ). nu stiu de la ce ar putea fi, nu i-am introdus nimic nou de o saptamana, parca va auzeam pe voi zicand de ardei, dar abia daca a luat 2 guri de supa ieri... of, ce greu a fost cu ea asa agitata. si, culmea, acum e treaza iar! dar cuminte, povesteste in patutul ei. cred ca s-a trezit de foame, ca n-a mai mancat de la 2.30, am dormit amandoua bustean