Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

a adormit piciulica

poza promisa :)
http://family.webshots.com/photo/2391724970102838148JhYhfk

ma duc la bucatarit

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ne'am trezit si noi. Neatza!!

La multi ani Beatrice si Filip sa fiti sanatosi si cuminti, sa ascultati de mamici.

noi am dormit bine, nimic de raportat doar sa o parasc ca n'a mancat fructele dimineatza..
ieri doctorita ei zicea "da ce sunete scoate parca e un delfinas"

cristina, o sa caut o poza cu mine dinainte sa raman gravida, sa vezi acolo slabatura

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

victo, dar ce minunatie ai cusut tu acolo?! unde merge Stefan?

daca tot s-a trezit asa devreme, i-am dat deja sa pape fructele (borcanel de mandarina, mar si biscuiti), au mai ramas cam 4-5 lingurite din 200 g. acuma is la faza cu probat si borcanele, sa stiu cu ce ma aprovizionez pe drum , sa nu ma trezesc cu ea urland de foame, ca doar titi nu face fata...

la amiaza ma gandeam la morcov+dovlecel+cartof, fara supa inainte (cred ca e prea consistenta si de aia manaca putin pireu dupa, chiar daca la 2-3 ore distanta...). daca ii va fi sete, putin suc de fructe... iar deseara orez cu lapte, daca apuc sa-i fac...

pentru noi avem ciorba de spanac, nu ma fac nimic azi. o iau la plimbare prin oras sa vad daca gasesc unde se solicita permis pentru pescuit la mare (martisoare pentru sot si nas )...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
e gata. De la 6 dimineata, cand mi-a dat Raul trezirea
Aseara l-am prins cand incepea sa faca kk si l-am pus pe olita. Pai eu asa urlete nu am mai auzit de mult!!!!!. Imbracat sta, dar cand l-am pus cu funduletul gol, parca l-am ars cu fieul rosu...cred ca ne vom chinui ceva pana scapam de pampers.
Gata, sunt singura, a plecat tati la sedinta. Deci Roxana, ma gandesc la tine .
Mie dr mi-a zis ca de al 8 luni pot sa-i dau peste alb doar.
Cristina, numai nopti din astea sa ai!!! Vezi ce cuminte e Vladut, daca vrea el...
Oana, merci . Dar sper sa nu am nevoie de nimic, sa nu tb sa apelez la nimeni.
Un www.youtube.com/watch?v=dGMbbizl9mI" target="_blank">filmulet cu Raul si iepurasul, de azi dimineata. Sa vedeti si cum e el cand e marait...
La multi ani Beatrice si Filip!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, foarte fain ca poti sta acasa!

Victo, crema se numeste Lipobase Repair, am dat 26 de lei pe ea. La mine si-a facut foarte, foarte bine treaba. Inca mai am pielea uscata (ca nu ma dau cum ar trebui), dar arata ca o piele normala, nu mai imi e rupta, rosie, si nu mai sangerez. Haha, originala vestuta! Da ce falcute are Mihai!!! Pana acum nu avea asa!

Ce dulce e Raul, dragul de el!

Merg sa pap ceva, ca am adormit copilul prima tura. am scos iar monstrii din nas.. of, ce nu-mi place, ca parca ii scot creierii, dar si cand il aud ca nu poate respira, si vad apoi ce multi muci are... no,ce sa fac...

Alice, mama, tu si gravida erai mai slaba decat mine acum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, ce frumos sta feciorashul tau in findulet.
Smanatana (12% grasime) o sa ii dau maine...iar pestele pe la 7 luni si jumatate...alb, fara oase, la cuptor.
Maine mergem in piata si o sa ii iau leustean, tarhon sa mai schimbam gustul la mancare.
Azi noapte nu a prea dormit...ne necajesc rau dintisorii. Acum e afara, face nani, eu imi iau micul dejun si ma apuc de treaba prin casa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, uite

eu la 45 de kile

eu la 65 de kile, cu 10 zile inainte sa nasc

cu 12 zile inainte sa nasc
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fete,

nu am intrat demult fiindca efectiv nu am apucat,am o gramada de treaba non stop in casa cu picii,abia fac fata ca nu am ajutor prea mult.
acum sunt picii afara in curte la somn,la minus 3 grade,ca micutii mei doar afara dorm,iar bona ii supravegheaza.Asa ca eu raman sa smotruiesc non stop,vase,spalat haine,intins,facut papa,etc etc pe care le stiti bine.Si parca niciodata nu termin treaba,dupa-masa iar arata casa la fel,si o iau de la capat.Acum fac pauza juma de ora ca-s rupta.Noaptea nu dorm picii ca lumea, se tot trezesc,unul doarme sus unul jos,apoi ii mai schimbam noaptea depinde cum urla,sau ii duc pe amandoi sus cu mine,ca dimineata nu imi amintesc unde am adormit,de atatea ori tot urc si cobor scarile noapteA.Sunt RUPTAAAA!degeaba am bona ca ea e mai mult pe post de supraveghetor ca eu sa pot face treaba prin casa intre timp ca n-are altcineva cine .Pe soacra n-o mai las sa miste un ac in casa de mult deja ,ca m-am saturat sa aud reprosuri.
nu stiu,eu una de-abia astept sa-i dau la gradi ca sa pot respira,deci la 2 ani sunt programati deja.

incerc sa recuperez cate ceva si revin desi nu stiu cat apuc sa citesc ca am vreo 4 capitole de recuperat.

la toate mamicile si toti delfinasii.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Paula ce scump e Raul...ce a mai mozolit urechile iepurasului...asa face si Antonia cu olita...imbracata sta putin dar la fundul gol zici ca o taie cineva

Rody ufff ce noapte grea...sa fie dintii de vina?

La noi mai ninge si bate vantul rau...azi ar tb sa mergem la control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alice, dupa ce te-am vazut in poze, am ajuns la concluzia ca viata e nedreapta...cu mine. Vb Cristinei, tu inainte de a naste erai mai slaba, decat sunt eu acum...dar, na, ce sa fac daca imi place sa mananc?
Giorgia, deci Raulica nu e singurul la care nu-i place olita? Ce ne facem cu ei? Cred ca vor sta in pampers pana la 18 ani...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput