Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina identic si la noi cu concediul. Anul asta mai usurel, adica pe aici prin tara, la anul vom mai vedea. Poate mai capat curaj pana atunci.

Cat despre carne, noua ptr ca am inceput diversificarea de multisor (adica de vreo 2 luni dar mie mi se pare o vesnicie) ne-a zis pediatrul ca dupa vreo 2-3 sapt sa fierbem carnea impreuna cu legumele. Bineinteles dupa ce am aruncat prima apa. Asa ca de ceva timp eu fierb impreuna - piept de pui/vita.

Pe tema nectarine si alte citrice de import. Si eu sunt convinsa ca acestea contin chimicale. Insa m-am convins ca, cel putin in cazul nostru, ii plac mai tare cele pregatite de mine (mere/pere/banane/portocale + branzica+ cereale) decat cele de la borcan. Este adevarat de asemenea ca si Theo are o sensibilitate oarecare caci la borcanelele nestle, de exemplu, face alergie. I-au placut insa perele williams. Se pare ca noi cel mai bine ne impacam cu produsele humana.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

A fost sotul meu azi la pediatru. Asa ca avem in sfarsit mult ravnitul tratament. Acum vom vedea ce efecte are. Ne-a dat childlife-colostru probiotic (un preparat homeopat) si lapte aptamil pepti-un lapte tratament.

Ca tot vorbeati voi de trecerea de la un lapte la altul. Banuiesc ca la fel ar trebui sa procedez si eu. Noi suntem pe aptamil simplu. Cred ca va trebui sa-i dau amestecat cu laptele nou o vreme, nu-i asa? Ca sotul meu a uitat sa-l intrebe pe dr.

24.06.2010

Mergi la inceput

Noapte buna tuturor. Ma retrag si eu. Sper ca pana termin tot ce mai am de facut sa nu se trezeasca piticul.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ROXANA pentru orice eventualitate mai bine da-i combinat, 1 zi - 2. noi asa am facut trecerea si de la NAN1 HA la NAN1 si de la NAN1 la NAN2.

ALICE gust de fier zici? inteleg de ce pisoiul meu nu mai vrea lapte praf lapticul lu mami o fi mai bun

maine sa nu uit sa intreb si eu de homeopate de lactatie, ca am mult mai putin lapte si fiu'miu are in program si alintaturi la san

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

eu cred ca da, daca avem voie sa ii dam caise si piersici. doar ca ce gasesti acuma in comert cred ca e plina de prostii, mai bine ia un borcanas bio cu piersica sau caisa.

Asa m-am gandit si eu ..ca daca e voie piersica de ce nu ar fi si nectarina...Multumesc de raspuns...Ai dreptate cu cele ce se gasesc in comert dar sincer la cat ii dau cred ca nu conteaza..Vreau sa pun cam un mar, o para, o gutuie si jumatate de nectarina cat sa ii dea si alt gust...Ma gandesc ca daca apuc sa cumpar borcanase ... o sa fac din asta un obicei si...sincer nu prea am incredere nici in ceea ce contin ele..chiar daca sunt bio...
Parerea mea e ca cele cu adevarat bio sunt cele facute de noi dar...cu fructele din gradina noastra ...in rest...cred ca nu exista nimic bio

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Acum am vb cu pediatra si mi-a mai dat niste "idei" de meniuri:
spanac cu smantana 9fara faina dar cu putin usturoi)
cartofi cu smantana
smantana in legumele de la amiaza
patrunjel, tarhon, leustean;
fasole verde;
orez si in supa, si la pranz sau seara (penultima masa)
mamaligutza ff bine fiarta (30 minute)
branza cu smantana;
peste la cuptor
Toate astea de la 7 luni...adica de marti

ramona, faci cum vrei, eu nu m-as baga asa devreme la smantana si peste... ai atatea alte variante...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Si eu i-am dat nectarina...nu ca ar fi mancat-o. Am impresia ca sunt aduse din Chile deci cresc de la mama natura.
Pe mine ma ingrijoreaza solutiile cu care sunt date pt a rezista atat de mult (peste o luna).

eu pentru asta am cumparat un spray bio de la organic baby, care cica inlatura pesticidele de la suprafata. acuma cat o fi de adevarat nu stiu, dar macar stiu ca am incercat

nu ce e la suprafata ar trebui sa va ingrijoreze, aia iese la spalat. dar ce e in interior, inca de pe vremea cand nectarina era doar floricica... daca va spun ca se aduna manual polenul, se prelucreaza in laborator si apoi se polenizeaza celelalte flori (se numara florile/copac) ptr a fi siguri ca iese in fruct de calitate...

Mergi la inceput

azi sunt obosita, ma dor mainile de la tinut mititica in brate . mi-am lasat familionul la nasi si am fost la ultima sedinta de masaj la coafor, am stat o ora jumate si a fost asa de bineee... peste vreo 2 sapt i-am zis tipei ca merg sa ma fac creata, m-am saturat de parul meu asa drept, fara nici o forma... apoi daca nu mi-a placea, il intind

si pe cand sa ma dea disparuta, m-am dus sa-mi recuperez odraslele. Isa mi-a auzit vocea si se tot intindea mirata sa ma vada. iar cand m-a si zarit, a inceput sa sara in pat gata s-o ia din loc. si s-a tras asa pe fund de cateva ori, sa ajunga la mine. mi-a asa de draga . am ajuns acasa amandoua obosite, am pus-o la titi si in 5 minute dormea cuminte. sa vedem cum o fi noaptea asta...

noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Apar si eu la ceas tarziu in noapte

Acum spre seara am aflat ca azi e dragobetele nici la tv nu mai am timp sa ma uit..ma tampesc de tot in casa

David nu mai vrea deloc suzeta cam de 1 sapt sa ma bucur?

vecina de sub mine sarbatoreste Dragobetele draga de ea...muzica la maxim de la ora 21..imi vibreaza parchetul...noroc ca imi dorm copii altfel eram la usa la ea...

La multi ani sarbatoritilor de ieri Antonia,Larisa,Filip,Theo,Raul,Mihai

La multi ani sarbatoritilor de astazi Bea si Filip de mya

Mycya-fetele

Oana-esti multumita de chilotei libero? la antonia am avut o perioada dar nu mai tin minte exact cum sunt chiloteii de la pampers mie nu-mi plac..stau umflati si cand sunt goi..plus iese kk pe langa

Michelle-chilotei libero mai sunt in selgros..cat de curand merg sa iau si eu au mare succes jucariile de pe amazon
super vacanta o sa aveti

Giorgia-bravo Antonia pt tata cred ca s-a topit tot LMA sotului

Crissy-asa are si Davi 2-3-4 scaune pe zi apoase...noi am facut copro si nu a iesit nimic...tot dintii ii suspectam ...la rec pediatrei i-am dat hydrasec,debridat si nimic...acum ii dau dicloflor 30
cu energia am avut si eu probleme o perioada..imi era si frica sa mai ating ceva...a disparut dar nu am facut nimic ah ba da il ultimul timp merg desculta prin casa inainte eram maniaca cu papucii de casa..

Aelita-cred ca il doare locul de la vaccin daca are galma..pune-i comprese reci sa treaca

Paula-bine ati venit in randul iepurasilor felicitari pt dintisor

Racusor-offf sper sa nu aiba Andrei DA cica e o moda la bebelusi DA
de ce il decaloteaza pediatra..voi nu reusiti sa-l decalotati incet incet?

Rodyka-sa-ti fie de bine iesirea la coafor se vad ceva rezultate? eu sunt f multumita de samponul klorane...nu-mi mai cade parul

merg si eu la somn...n buna delfinariu somnic usor...sa dormiti pana dim fara treziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!!

Mica noastra luptatoare, Beatrice-Teodora Sa iti dea DD multa sanatate si putere!!

Filip de mya85

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput