Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

de maine introducem carnita de pui
voi ati dat carne din prima zi? ce cantitate, cam 1 lingurita?
sau doar zeama in care a fiert carnea?

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

doar carnita, 1 lingurita da, nu se da zeama in care a fiert carnea. de fapt pana la vreo 8 luni nici nu se fierbe carnea cu supa de legume. asa ne-a zis noua pediatra cel putin. eu nici acum nu le fierb impreuna.

saru'mana...cand am citit ce-ai scris mi-am adus aminte ce mi-a spus pediatra, dar au trecut 2luni de atunci si baba mai uita

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Si eu i-am dat nectarina...nu ca ar fi mancat-o. Am impresia ca sunt aduse din Chile deci cresc de la mama natura.
Pe mine ma ingrijoreaza solutiile cu care sunt date pt a rezista atat de mult (peste o luna).

Catalina

eu pentru asta am cumparat un spray bio de la organic baby, care cica inlatura pesticidele de la suprafata. acuma cat o fi de adevarat nu stiu, dar macar stiu ca am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Am si eu o intrebare....Am voie sa ii dau nectarina?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Nectarina nu am gasit-o in tabel, dar parca zicea cineva pe aici ca e ok (oare Otilia???). Si eu cred ca merge, mai ales ca piersica si caisa sunt ok.

Cartofii au iesit naspa, ca erau cam moi cand i-am curatat, micii nu i-am putut manca, pt ca erau de vita cu oaie si mi se parea ca pute rau oaia, asa ca am mancat doar catova cartofi cu castraveti murati. Si ca nu cumva sa scada burtoiul, beau o bere!

Oana, cum adica masa nr 4??? adica e a 4-a ca ordine, dar a treia ca masa ce contine altceva decat lapte. NU?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

da da
va fi a 4a ca ordine si a 3a diversificata si ultima

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Merci racusor, o sa il comand si eu. Imi spui te rog cum se numeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Peste- cica alb ar fi ok de la 7 luni.

Puiul si eu il fierb separat, lasa ceva toxine in zeama. Si cica mai incolo tot separat il fierbem, apoi aruncam prima apa in care a fiert, si abia dupa mai lasam la fiert impreuna cu legumele...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Merci racusor, o sa il comand si eu. Imi spui te rog cum se numeste.

Catalina

ai PM

Mergi la inceput

Multam racusor, raspuns.

crispro = noua ne-a interzis orice fel de peste. O sa intreb si pediatrul din Grecia....sa fiu toata vara in Grecia si sa nu ii dau peste proaspat e trist :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cati doctori atatea pareri :))

mie mi-a zis ca de luna asta pot pune carnea (dupa ce am fiert-o separat) sa mai fiarba putin cu legumele. oricum eu si cand fac mancare pt noi schimb prima apa in care fierb carnea...
nectarina si eu stiam ce e permisa.

puiutz, asa m-am gandit si eu, ca daca e aceeasi natie de lapte, pot trece direct la urmatorul fel, nu treptat. dar se pare ca nu e chiar asa simplu
racusor, e maaare diferenta la gust. nan2 are gust de fier. nan1 era mai apa chioara asa.. oricum, a functionat. din 7 masuri, am pus 2 de nan2 si 5 de nan1. Multumesc
numai la noapte sa nu uit, bezmetica din somn

cristina, hai noroc, doar ce am desfacut si eu o bere. mi-ai facut pofta de pastrama de oaie

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Eu si pentru noi arunc prima apa in care fierbe carnea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Paula, Crissy multumesc de sustinere.

Racusor mama e la Craiova. Asa ca e cam complicat sa vina la noi (data fiind povestea cu bunica bolnava).

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput