Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ah, uitasem. Referitor la intalnire, e mai fain mai-iunie, zic eu, dar nu am nici o sugestie de locatie Ma gandeam doar sa fie, daca se poate, in centru distantei nord-sud, cred ca ar fi mai usor de ajuns pentru toate. cE ZICETI? sI MA PUN PE CAUTAT locatii pe net, ca din proprie experienta...ioc

Off topic!!!!!
Asa, si partea a doua. Cum va ziceam, am o nunta in iulie. Vreau sfaturi de fashion , si anume, ce rochie credeti ca m-ar avantaja? Constitutia: sunculite pe mijloc (deci exclus muleurile ), inalta, picioare subtiri si putin strambe
Grazie!!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

Multumesc inca o data ptr cuvinte.STEF sigur ca sunt fericita. cum scriam si in blog, care mama ar putea spune ca nu e fericita. Nu cred ca exista.
Cu Marco parca realizez mult mai multe lucruri, cu Mattia parca a zburat totul mult prea repede,ori ptr ca pe atunci eram ocupati cu aranjarea apartamentului , cautat una alta.....nu stiu.
Nu reusesc sa citesc din urma,urma,.....sper sa reusesc.
Am uitat sa multumesc mult lui PETRO ptr ca m-a ascultat la telefon,sper sa nu fi atins vreo coarda sensibila.
Am pus poze la incarcat...ci vuole un puņ pana se incarca deoarece sunt mari....
Vad ca va pregatiti de intalneala.Foarte frumos. Eu din pacate nu voi reusi. Mi-ar fi imposibil.
Alessio l-a acceptat foarte bine pe Marco. E innebunit dupa el.Mereu il cauta. Mattia...chi se ne frega . La inceput il pocnea. Bine nu apuca de multe ori.A rare ocazii. Cum ii ziceam si lui Petro se apropia de el ca un sarpe care da sa te muste si bang ii tragea cu palma ca nici noi nu apucam sa ne dam seama ce se intampla. Acum are 2 zile ca se apropie de el si il pupa.Ii pune mana pe nas. Nu mai este nervos pe el.
Marco are multi colici. Am 2 zile ca am inceput sa-i dau Debridat si vad ca s-au mai calmat durerile. Sa speram ca trece repede perioada asta.
E naspa ptr mine ca nu stiu cum sa fac atunci cand Alin e la munca. Cand ar trebui sa duc baietii la gradi. Ar trebui sa il iau pe Marco dupa mine.Cam dificil.Maine is the big day.

O zi buna tuturor.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

kemsy, Doamne cat am putut sa rad la ce descriere ti-ai facut

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao, ciao!!

stefi - da, as avea timp teoretic sa stau la povesti cat e S. la gradi, da' imi fac rost de plimbari dimineata ... asa trece mai repede ziua. De aia sunt mereu pe fuga si telegrafica. Deocamdata e mai bine asa, sa ies, oriunde ...

dana - cum ti-am zis si la tel. nu ai atins nici o coarda sensibila ... eu nu am nimic cu nimeni, nici o graviduta sau un bebelus. Daca ar fi asa, ar trebui sa ma izolez si sa nu intru in contact cu nimeni, ca sa nu imi amintesc de necazul nostru. Si asta ar insemna depresie, ceea ce nu vreau. D-zeu a vrut asa, mai plang uneori, imi aduc aminte, dar n-are nici o legatura cu experienta altor mamici. Ca sa inchei, nu m-ai deranjat.
Imi pare rau ca ti-e greu ... nu am cum sa te ajut fizic (n-am masina sa ma deplasez pana la tine), asa ca, macar cu o vb buna la tel., un sfogo poti sa indraznesti.
Ai sa vezi ca incet-incet o sa il accepte si Mattia pe Marco ... abia astept sa vad pozicile!

kemsy - ce nostima esti cu descrierea fizicului ... unde esti grasa la mijloc??? Sau, la care mijloc ? Nu stiu idei ... poate fetele mai cochete sa te ajute, dar oricum, pana nu faci un giro prin mag., nu o sa te poata ajuta nimeni.
Ce recrutare? Tot bona? Nu a cazut planul bona?

Ca locatie, asa cum spunea ioana, un camping e ideal ... nu cu cortu', ci casute/bungalow. Fiecare fam. cu casuta ei, e fain. Noi am fost asa pe langa Venezia si ne-am simtit excelent.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Woowww, am vazut pozele Danei!! AI 3 baieti superbi , sa vezi ce soacra mandra ai sa fii (numai sa nu fii chiar afurisita cu nurorile )!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Woowww, am vazut pozele Danei!! AI 3 baieti superbi , sa vezi ce soacra mandra ai sa fii (numai sa nu fii chiar afurisita cu nurorile )!!

Unde?..ca vreau si eu!

Dana felicitari mamica puternica!Usor ,usor vor intra toate in normal!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

La semnatura Danei, pozici cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Am fost la monitoraj...toate bune si frumoase,bebe zburdalnic si contractii sporadice.m-au trimis si la ecografie sa vedem daca bebe s-a intors si e pe pozitie de plecarecu capul jos!!!

Asa ca AMR putin!

Kemsy ..haioasa foc cu silueta!!!O rochita tip baby-doll nu ti-ar place?

Ally am admirat si eu garderoba lui bebe la fluturasi,ce de hainute frumoase are,sa le poarte sanatos!

ca fiica-mea tot atenteaza la laptop!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 37+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

georgy - bravo pt. vestile bune ... numele a ramas tot ala de la semntura?

Ce ma distrezi cu AMR putin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Fetele ma scuzati ca dau buzna , dar tre` sa o trag un pic de urechi pe georgy, stie ea de ce

vezi ca te-am strigat la catalog si nu ai raspuns dar vad ca ai vazut pozicile lui ally, deci ti-o furi de la mine curand

hai mai treci si mai povesteste cu noi, ca vad ca numa` putin AMR mai ai

te asteptam , da ?

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput