Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ali (d) nu ai zis ..sau poate ai zis si nu am fost pe faza.. ce au zis dr. la otorino de Daviducu? ma tot gandesc la voi, mai ales ca de vreo doua zile ma trezesc cu fata tare botita si somnoroasa..mama ce sforaituri am prin casa si nu pot dormi ...fii'mea s-a pus pe un sforait mai ceva ca ta'su.. cred ca o sa ma culc in salon.. sa nu-i mai aud nici pe unu

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

....Buna ziua fetelor!!!

Am citit asa pe diagonala capitolul trecut si ma bucur ca toate sunteti bine.
Va multumesc pt aprecierile legate de burtica mea...Mai avem si noi putin , vre-o 4-5 sapt aprox.
Zilele astea am tot umblat pt diverse lucrusoare pt camera lui bebe si pt ce mai aveam nevoi. Inca nu ne-aum apucat de bagajul de spital, mi se pare fffffffff devreme, si totusi sa nu grabim lucrurile .
Da, asa este...astazi este ziua indragostitilor la romani, Dragobetele...deci...Love is in the air!!!

slimatei, super tari glumitele....Multumim!!!

Va !!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

SLIMATEI- bune bancurile

Mi-am adus aminte sie u de unul la care m-am hlizit ieri

O blond#259; se plimb#259; cu prietenul ei pe lâng#259; o #351;osea circulat#259;.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovit#259; în sentiment, coace ce coace #351;i, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!

DAVIDUCA - da..pai cred ca pe tocuri ajunsesem la 1.80 cel putin (fara am 1.74) Spor la treaba!

am fugit si eu....

Mergi la inceput

Asaaaa si sa o i-au de la capat…
Roxali...... daa foarte promti cei de le ambasada chiar nu ma asteptam.. m-au uimit pe bune!
Ma uitam ca se vad diferente mari , si la felul cum se comporta si ce rabdare au.. chiar am ramas cu o impresie tare buna de data asta.

Faptul ca a trebuit sa ne intoarcem dupa acte acasa.. trebuie sa recunosc ca a fost greseala mea, totusi... nu ma costa cu nimic sa le i-au la mine, ca doar nu le caram in spate.. da’ na.. asa a fost sa fie...
Ei au spus exact ce trebuie, si i-am gasit de o rabdare foarte mare , chiar si spre sfarsitul programului.. ce mai, nu ma asteptam... nu mai sunt asa zeflemisti si impunatori.. chiar vorbesc cu tine de la om la om si te indruma cu rabdare si profesionalitate..
.. si ma bucur tare ca nici razisti nu sunt...
Erau acolo o familie de romi si tare bine s-a comportat cu ei si le-a explicat ce si cum sa faca.. si le-a dat sfaturi si au stat din timpul lor (peste program)sa le explice unde trebuie si ce sa faca sa iasa treaba buna(aveau ei o situatie mai incurcata, cu avocati..etc..)
ce mai mi-a placut !
da’ pan la urma, daca stau si ma gandesc era timpul!!!! ce naiba, interesul e a lor, ca doar le dai o caruta de bani ...

ma bucur ca macar E. e mai economic cu fetele... n-avem nici o sansa
ma uit la a mea ca uneori imi face niste crizute..nici ca vrea sa inteleaga ca nu am destui bani la mine..off..da’ deh.. cand o sa inteleaga valoarea banului..poate ma voi descurca altfel..sper

te-ai scos atunci tu ca vii cu camppingul..

laura ma bucur ca am putut fi de folos si ma bucur ca merge treaba mai bine ! . iti doresc la cat mai bine!
Sper ca nu e nimic serios cu bb sa ne spui ce a zis dr. si cum au decurs urmatoarele baite.
Pup frumosul si mamica lui

Nafi sa-ti traiasca micutul si frumosul crestin!!!!..ca nu am apucat sa-ti zic pai cum sa nu fim avide dupa foto ca ne sunteti asa de dragi, e o placere sa vedem fotografii cu voi!
Te cred ca atunci cand te-ai obisnuit cu mami tau, sa iti vina greu.. apoi despartirile..off. nici mie nu-mi plac.. bafta cu azilo!

Petro ma bucur ca S. e mai bine! Vino la povesti daca tot ai timp liber cat e ea la gradi....

Maria ma bucur ca sunteti bine ! Doamne ajuta! Stai cumintica si asculta dr.

Asa Georgi hai cu semnalul.. da’ vad si ma bucur ca esti mult mai activa decat ma asteptam multumim de complimenti!!!
Hai ca esti la al doilea copilasi.. nu-ti mai fa atatea ganduri.. cum o fi bine sa fiti acum !!!
te pup si burticuta ta segzi.. magari sa o am si eu ca tine..cine stie.. oare luna asta vine barza si la noi???.. ca luna trecuta ne’a saltat... stie ea ce stie.. dar oricum era prevazut si asta...
mama ei de indigestie.. si eu mai patesc..mama ce rau e..
pan la urma a reusit sa faca direct in contenitor? Sper ca da... bafta cu analizele..

si apropo de analize... astept sa vad ce zice si ioana cum v-ati descurcat?
Ce m-ai distrat tu pe mine cum ai vizionat botezul .. la catolici exact asa se face.. si lui stefi oricum nu i-a convenit figurati daca mai era cu totul...

trimit o bucatica mica de cersaf

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Mama ei de graba... credeti-ma si voi.. mai avem ceva pagini de recuperat..
Roxali apoi ce crezi ca stefi sta la spalat???
De unde.. imi tot baga faza cu „gatto puzzolone ...
"-treci la baie rapanici..
-nu,nu, nu ca nu miroase inca.."
Mama ce replici imi tranteste..cateodata.. ma doare mintea..
la uscat nici atat si eu "combat" cu ea..
Aa si apropo de tuns.. abia zilele trecute a realizat ea ca nu mai are par de codite.. si de ce nu ii mai fac codite ca prima.. greu s’a mai prins..
Eu cu ce s-o mai amentint??? nu tine la noi.. n-am nici o sansa, domnisoara nu cade la compromisuri.. doar daca-i promit ceva ..asa da
zilele trecute ii ziceam ca ii bat curuletul daca nu ma asculta.. m-a sfidat nu credeam ca copilul meu o sa ajung sa ma sfideze..
da' na cred ca tb sa ma astept la mai multe de acum..
a intors pur si simplu curuletul si a zis: hai bate-l ca eu oricum nu fac cum zici tu! na' poftim educatie... am ramas masca...

Monica naspa experienta.. nustiu ce sa zic.. eu nu am patit cu ei(cei de la comune ) asa ceva ..si sper sa nu patesc..
ei, sunt unii , cam prin toate partile, asa comozi..de parca nu ar fi platiti sa iti dea informatii etc.. ce treburi ai tu acolo.. parca i-ai deranja din somn si nu din munca lor ..
Da’ poate reusesti sa faci in timp rezidenta.. cum din august?????mamaaa.. da’ nici daca trimiteai sa ti-o faca in Pakistan nu dura atat...
cat timp v-a dat de la azil ?intervalul in care se fac inscrierile.. imposibil sa iti dea numai o sapatamana- doua.. doar nu’s tantalai.. ca deh.. lumea mai are si alte treburi pe’acasa si nu toti putem fi asa promti ...
incearca sa te linistesti si i-a lucrurile ca atare , stiu ca e greu..dar daca te agiti si tu, nu-i ca rezolvi mai multe din contra...si in plus ii poti transmite starea lui Denis.. sper ca nu te deranjeaza sfatul... te pup

Dana off prin ce a trebuit sa treci.. am citit cat ti-a fost de greu..Doamne ce urat e sa dai peste persoane din astea.. prima impresie si concluzie, a fost cea care am scris-o pe blog ..
atat am vrut probabil sa retin ca esti fericita si sper din suflet sa fii fericita!!!!
Dumnezeu sa te ajute si sa-ti dea forta si rabdare! Multa sanatate in rest ! si felicitari sotului ca s-a descurcat cu picii de unul singur.. e lucru mare pentru un barbat. Cred ca e tare mandru ca i-a reusit .

ohoho lume noua..glumesc desigur..chiar ma intrebam ce mai faci mamico???
Ally despre tine vorbesc ma bucur ca ai mai dat un semn de viata.. deci sunteti bine sa inteleg ..

Nafi am modificat bancul .. ca tare de tot !! literele cu "sh", "tz" ..si a-ul cu "caciulita"
nu se vad bine pe forum din pacate..
O blonda se plimba cu prietenul ei pe langa o sosea circulata.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovita în sentiment, coace ce coace si, la un moment dat, cand vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!
spor la treburi!

Stela, stelina..

Mergi la inceput

mi-am scos parleala ..nustiu ce mai vroiam sa adaug.. da' oricum am spus destule...ma mai duc si la trebi.. sper sa revin si pe blog dupa amiaza in caz ca prind timp..
pentru cine am sarit si nu am nominat, rog sa ma scuze
oricum stiti ca va am in gand si-n suflet va pup pe toate!

Stela, stelina..

Mergi la inceput

stiam eu ca era ceva important.. multumesc din suflet nafi pentru aprecieri!!! asteptam atunci cu nerabdare, partea cu impresiile despre botez nici nu imi inchipui, la cat le stii tu sa le zici de bine,cat ne vei distra.
ale te asteptam atunci cand poti stai linistita
georgi sa vii cu vesti bune de la monitoraj!

gata am plecat de data asta pe bunemama ce "lunga" sunt...

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
pe fuga da voi ma stiti oricum...care se plangea ca papa litere, eu sigur dau coada cap cateodata

Slimatei noi avem si cu Pimpa" ce puzzeta , che odorino" da nu tine...aste e trebuie sa aduc marea la Sonica

Nafi au simti sant chiar oameni buni

Ally sa le stapaneasca sanatos bebeul lucrusoarele

Andreea ce conteaza cu ce culare scrii...numai scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

slimatei, da suntem bine!!! Asteptam cu mare nerabdare venirea lui bebe.
Roxali, multumim frumos!!!

Astazi aici este soare si asa frumos....parca as iesii la o plimbare...

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Mai ce m-ati distrat cu bancurile, super tari
slimatei, ce comica e stefy la faza cu sfidatul..na, ce sa-i mai zici :))) Ha,ha,ha!!
nafi, tare faza cu sulu Adevarul ca si eu, de cand sunt in Italia, am cam renuntat la tocuri, ma simt ca o girafa in comparatie cu italienii, mai mici de statura.

nOI AZI FACEM RECRUTARE Ne-am si plimbat, e soare dar frigut...
O zi buna!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput