Mamici si Gravidute Italia -95-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO imi pare rau ca esti trista. Te gandesti mereu la data de 2 ?

GEORG da, ii dau Debridat si Mylicon. E greu dar nu imposibil. Oricum cu 2 e divers si vad ca Giulia are acusica 2 ani.E total divers.E ascultatoare? Stii ca fetitele oricum sunt mai ascultatoare. Baietii au testosteronele ala care le pun energie la fundulet.

Ca vorbeati de dorul de bb. Daca va referiti la copilasii maricei si mie imi este foarte dor de Alessio cand era bblus. Uneori ma mai uit l afilmate si ce ma pun pe bocit!!!! Asa frumos si dragalas era Alessio bb.Nu e ca acum nu e frumos si dragalas , dar stiti voi la ce ma refer.

Uite ca la mine azi e soare si addirittura 12 °C. Pacat ca nu vom putea sa iesim afara. Asta e. Nu vom muri si vor mai fi ele zile cu soare. Sper intr-adevar sa vina caldura ca tare m-am saturat de vreme urata.

Azi am dus baietii la gradi. Am iesit cu toti 3. E diferit daca ies cu ei sa duc baietii la gradi.........dar daca e sa ies ptr a merge in parc nici nu se discuta. Cel mai de furca imi da Mattia. Ca el nu intelege ca trebuie sa mearga pe langa mine, sau ca nu trebuie sa fuga.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

CIAO FETELE,intru sa fac prezenta,m-am auzit strigata.
de fapt eu sunt mereu,intru in fiecare zi si citesc dar piticii invadeaza si nu am chef de niik(brambu stieeeeeeeeeeee)
SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA .
la noi e soare si cald tare,iar la vreo 5 km este padure cu covor de ghiocei,sper sa ajungem si noi un fine settimana.i vad mereu din masina cand trec pe acolo.
in rest,niik nou,eu de maine intru de noapte,piciul la cresa si...cam atat.
va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am reusit sa scriu si eu Povestea celui de-al treilea muschetar!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel(1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - n-am citit inca povestea muschetarului, ca tre' sa ies sa iau fata. O citesc, sigur! Iti urez insa sa va traiasca muschetarii, sa va aduca numai bucurii!! Iar daca va mai tin puterile, de ce nu, si o printesa, printre muchetari!! Nu ma lua cu paru'!

alina (d) - hai cu piticii, insira-i acolo unde le sta bine. Cine te-a mai suparat??

Azi incepe marea balaceala (piscina adica) ... asa ca, pe maine cu impresii!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

http://i549.photobucket.com/albums/ii361/io_niga/diverse/MartisorBeesColor.jpg

o primavara frumoasa,plina de bucurii alaturi de floricelele voastra,boboceii.

ely mamica 12+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

1 Martie aduce Primavara !!!

va doresc tuturor o primavara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Seara buna fetelor la bebici si mamici.
Vin cu vesti bune ,tocmai m-am intors de dr vazut bebe cu batito.Mi-am luat o piatra de pe inima.
Si pe aici e frig si bate un vant rece de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Incep prin a va ura La multi ani pt 1 martie, sa aveti parte de o primavara frumoasa plina de evenimente placute!!!

Astazi am lenevit...acum mai pe seara am facut o placinta cu mere...buna, buna.

Poze o sa pun maine...

Va pup pe toate!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata la o
am reusit cat de cat sa ma aggiornez cat de cat pe blog... si multumesc inca odata giani de rabdare si ca m-ai indrumat sa pot reusi sa intru si eu cu adresa mea.. mi-am levat un sfizio macar atat
ramane sa recuperez si aici ...

o zi buna tuturor!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

Buna dimineata tuturor Noi suntem ok multumim fetelor care au intrebat de noi. Suntem ocupati cu trasloco saptamana care vine incepe reconstruirea baiilor dar intretimp ducem zi de zi cutii de carton si valize pline cu haine, farfurii..etc deci... la momentul actual am un dezastru in casa veche si in ce-a noua de nu stiu pe ce sa pun mana mai intai
DPN se apropie parca prea repede, am incubi ptr nastere ptr ca de data asta stiu ce ma asteapta Cu toate pe cap nu reusesc sa ma bucur in plin de gravidanza desi stiu ca odata ce bb2 s-a nascut o sa-mi lipseasca burtica
Giulia e foarte fericita ptr casa noua, eu ma gandeam ca toate schimbariile astea impreuna ( bb2, trasloco, materna..) o sa o deruteze..inschimb le accepta destul de bine. II place foarte mult camera ei ce-a noua cu mobila roz si decorazioni di hello kitty Ma intreaba in fiecare zi cand ne mutam definitiv
Am terminat de aredat si camera lui Simone, desi hainutele nu le duc inca. Ma gandesc ca nu ne vom muta definitiv inainte de sfarsitul lui Aprilie/ inceputul lui Mai

...am scris cam mult si nu vreau sa va plictisesc, pupici si o zi placuta

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 35+ (Simone)

Mergi la inceput