Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si tot din seria mancare, sa va mai povestesc 2 faze:

- avem un prieten medic, care ne-a povestit cum au ajuns unii la urgenta cu bebe de cateva luni, care mancase...shaorma! Cica mancau ei, bebe poftise si ei i-au dat...
- a doua faza: unul dintre taximetristii care mi-a povestit intreaga lui viata zilele trecute, s-a gandit sa-mi dea si lectii de educat copilul. Asa ca s-a destainuit cum si-a invatat el copilul cu de toate: cica la 6 luni cel mic a stat in curte, cat timp ei au facut un gratar, cu nasul in mirosul de carne, iar apoi plangea bebelul si nimeni nu stia de ce. taticul ingenios a luat un mic de pe gratar si i-a dat copilului sa pape si ..ce credeti: copilul s-a linistit ca prin farmec

tare tampiti mai sunt unii parinti!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Record total la noi..bebe a adormit la ora 9 fara comentarii si fara 10 treziri pana la ora asta cand adormea bine nu l-a durut burtica in seara asta..doamne ajuta sa scapam! iar de doua nopti se culca la 9 si se trezeste la 4.30 sa ia prima masa..apoi la 8. il pap.

Asa..anticonceptionale in timptul alaptarii - Cerazzete,minipilule- cam astea le dau toti doctorii,in lipsa de altceva cunoscut. Am luat o luna,nu s-au vazut reactii la ele,au fost ok. Revin cu oferta mea,am doua folii de pastile neincepute de oferit daca le vrea cineva(gratis). Cand am cumparat nu am gasit decat la cutie de 3 folii,asa le aveau aia in gestiune si le-am luat pentru ca eram convinsa ca imi vor folosii.
Alaptarea nu este un contraceptiv sigur..asa ca aveti grija. nici metoda calendarului nu este sigura pana nu isi intra organismul in normalul lui..poate dura ceva timp.

Prajituri..noi luam de ani de zile doar de la Piticot,mai ales torturile..ne plac tare mult si mereu sunt proaspete.

Despre lp Nan..cam toti dr spun ca ''umfla'' si contipa. Daca va uitati pe cutie,are cea mai mare concentratie de fier din toate celelalte formule..de aici si problema constipatiei. Insa...sunt copii care il tolereaza foarte bine din pct de vedere digestiv..altii nu. Important e sa iti dai seama la timp ce se potriveste copilului. pentru orice schimbare in dieta copilului intrebati pediatrul.
hmmm..faza cu pediatru e si asta cu dus-intors..mie imi baga humana pe gat si nu intelegeam de ce insista atat. pe urma am vazut in cabinetul ei numa afise,calendare,post-ituri cu humana..si am inteles. pot avea si interesul lor,sau pot sa spuna din auzite.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mimo, sindromul mortii subite la sugari nu este o boala. Medicii legisti folosesc denumirea asta pentru cazurile in care nu pot stabili cauza decesului (uite ca-mi foloseste si mie la ceva ca ma uit la tv doar pe Discovery ). Poate fi asfixie (la sugari e mai greu de determinat cauza sufocarii) sau o boala nedescoperita. Ce putem face sa prevenim asfixia e sa avem grija in ce pozitie ii culcam si cam atat... In a doua situatie e si mai complicat... daca legistii nu descopera nimic, cum am putea noi? E ca drobul de sare... Numai ca nu va fi cazul niciodata la noi

Vasilasanita, eu am nascut natural, m-a chemat la 10 zile si la 6 saptamani, deci, cum au zis fetele, fiecare doctor cu regulile lui.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

roxx..multi tampiti sunt in lume cu datul de mancare la copii/bebelusi..cunosc si eu o groaza de cazuri care au ajuns cu copilasii la urgenta..

si eu voi merge tot pe varianta cu prezervativ cat timp alaptez..parca e mai sigur asa..

k sunt rupta de oboseala

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Pup fetele dragi de ACASA!!!
Azi ne-a dat drumul acasa, avem aproape 2500 gr si suntem ok. Eu sunt cheauna de somn dupa 3 sapt incheiate de matern si alaptat din 3 in 3 ore cate 40 de minute. Nu am apucat sa citesc nimic, dar zilele astea ma organizez si sper sa fiu zilnic cu voi.

fericita de Florin Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMIS, bine ati venit acasa!! ce mult ma bucur...Ce a fost pana la urma? v-ati lamurit despre ce infectie a fost vorba? Asa si la noi, au indopat-o pe cea mica de antibiotic pt proteina C reactiva marita...cica o infectie, dar nu ne-am lamurit nici pana in ziua de azi despre ce a fost vorba. Ei ziceau ca e ceva luat de la mine, dar eu abia facusem analizele si totul era ok. Spitalele din Romania...de stat sau private, tot o apa si un pamant!!
Bine ca sunteti ok, sa va acomodati repejor acasa! te asteptam cu vesti, in masura timpului te care o sa dispui!
Pupici!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Pup fetele dragi de ACASA!!!
[...]

fericita de Florin Petru

Bun venit! Iti uram acomodare rapida, bebe mancacios si fara colici!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

simis ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine !!!
Abia astept sa ma duc si eu luni la controlul de 6 sapt, sa imi dea unda vrede la . si eu ii dau exclusiv san, dar totusi nu vreau sa risc sa raman asa ca mai mult ca sigur o sa folosim prezervativ...asta e.
Doamne fereste ce vorbiti aici de moartea subita...mai bine nici pomenim asa ceva !
Ma bag la un dus ! Am zis ca fac paine, dar e prea tarziu...fac maine !
Va pup ! Noapte buna !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

carmen, brrrr......

simis, bine ai revenit! sanatate multa si lipsa colici!

apropo de cofetaria maria, tot a lor e si cofetaria constance de la intersectia banu manta cu 1 mai; mai au una in colentina, nu mai stiu cum se numeste; fooooarte bune praji

io nush cum va ganditi la , ca io abia acu pot sa stau ca lumea pe scaun, de nu mai zici ca am un cactus sub poponet; tot la 6 sapt am si eu control

ma duc sa mai prind si io o ora de nani, somnic usor tuturor!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine!!! (2in1)

am avut contractii azi-noapte si nitel acum de dimineata, dar nu ma bazez pe astea...

aveti dreptate si cu moartea subita si cu sindromul copilului zgaltait.
in maternitate la Flavia erau anunturi pe toti peretii, francezii erau chiar terorizanti cu informatiile despre cele doua.
la un moment dat s-a facut un concurs cu personaje de caricaturi care sa ilustreze afisele cu "nu zgaltai niciodata copilul"
si asta, Le Chat, castigase: http://idata.over-blog.com/2/46/45/04//0001190-bebe_secoue_1.gif

de fapt ideea era ca daca simti ca esti prea obosit, cu mintea incalcita, singur si fara ajutor, si copilul urla-urla-urla, parintii sau persoana care are grija de el sa nu il mai ia in brate pt ca tendinta va fi sa-l smuceasca gen "dar taci odata!" ... si ei avand gatul fragil.. stim toate ce se poate intampla.

pare ciudat sa o spui, dar cifrele cu copii zgaltaiti sunt Creeeepy, asa ca in practica e altfel.
sfatul lor era sa iesi din camera daca simti ca o iei razna, sa ceri ajutor ori unei rude, ori unui vecin, ori sa suni la niste numere de-ale lor, numai sa nu stai langa copil daca simti ca iti pierzi mintile.
e pacat ca exista lucruri din astea, dar nu sunt condamnabile, unele persoane sunt mai labile decat altele...
asa este, e usor sa nu vorbesti despre asta pentru ca e un subiect delicat, dar uneori e mai bine sa spui lucrurilor pe nume pentru ca femeile care au astfel de probleme sa nu se simta mame rele sau sa faca cine stie ce blocaj indreptat spre copil...

(mie una ca mama singura intr-o tara straina mi-a prins bine sa stiu ca exista ajutor, undeva, daca am nevoie sa-l cer)

dar.. destul despre asta.
va ofer si
si va doresc o zi SUPER!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput