Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

VASILASANITA si eu am nascut cu cezariana si m-a chemat la control si la 4 si la 6 sapt.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Vasilasanita, mi-a spus ca exista anticonceptionale care se pot lua cat alaptam, dar nu stiu sa-ti spun care anume ca nu am aprofundat subiectul - i-am zis ca prefer prezervativul in perioada asta. Poate te lamureste Simo, parca ea zicea ca are unele pe care nu le mai foloseste - deci sigur stie ce si cum.

Chiar, fetele care ati mai abordat subiectul, mie mi-a spus ca desi alaptez exclusiv, ca sa fiu protejata tb ca bebe sa suga la maxim 4 ore ziua si maxim 6 noaptea - si eu una nu ma incadrez mereu, Diana mai suge si la 5 ore ziua, si la 7 noaptea, cateodata. Pe de alta parte, n-am avut inca CM. Voua ce v-au spus medicii?

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Daca tot vorbiti de mancare, sa va povestesc cce isprava am facut eu azi. Dupa cum va povesteam, am fost sa depun dosarul pt alocatie. A mers nesperat de repede (aprox. 5 min), nu ma asteptam, eu plecasem convinsa ca o sa stau pe la cozi si o sa ma umplu de nervi (luni a stat tati la o super coada doar ca sa ridice certificatul..) Apoi am bramburit-o putin prin mall (ce viata...), in principal la diverta. Si in loc sa ma duc direct acasa, ma gandesc sa intru la cofetaria Ana sa iau 2-3 prajituri. Am luat pana la urma 2 platouase miiici, cele mai mici pe care le aveau, cu prajiturele...sa pic jos cand mi-a zis aia cat costa: 80 lei!! Mai frate, ce preturi au si astia, ce-i drept nici eu nu prea ma uit cat costa, dar nici chiar asa!!! aproape 1 milion cateva prajituri...pfiu, sa-mi fie invatare de minte...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Stiuuu, au niste preturi astia de la Ana de iti sta mintea in loc, dar sunt si bune prajiturile. Mie imi plac cel mai mult din Bucuresti. Noi avem o cofetarie Ana langa servici si pentru aniversari luam de acolo sa servim colegii. 3 platouri mari costa cam 300 ron . De vreo 2 ani s-a deschis in zona (Pipera) cofetaria Maria cu preturi mult mai acceptabile, asa ca am renuntat la Ana, numai sefii mai cumpara de acolo ca de, ei isi permit.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Daaa... E bun la Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

roxx, super mesaj...multumim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Eu am mers la o sapt pt fire si la 4sapt la control. de contraceptie mi-a zis ori prezervativ oru pastile. am ales prima varianta. k aia cu pastilele tre sa am grija sa iau la aceeasi ora ceea ce pt mine e imposibil

Anca atata timp cat alaptezi nu vine cm. asa am inteles. dar dc nu te feresti poti sa ramai gravida repede in cazu in care dai supliment sau nu alaptezi cateva ore bune. asa mi-a zis la control. si ast e un motiv in plus pt care am ales prezervativu.. mai ales k e cam riscant sa raman asa rpd dupa cezariana.

Mada dar ce prajituri ai luat mama de 80 ron?

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noi tragem p dreapta. adica buba, k eu ma bag la baie sa spal capatana k maine am de gand sa merg la coafor sa ma tund sa ma fac mumoasa pt botez.
asa k noapte buna si somn uso tuturor. si poate maine scot nasucu la aer si bebeii mult asteptati Andrei si Felix.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Noapte buna Buba si Raluca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FLUTURAS - la 12 ore kk, pentru bebe hranit mai mult cu lm, mi se pare OK. Inseamna ca asimileaza mult. Aici mi s-a zis sa-l las si o saptamana, constipatia e atunci cand face mic si tare ca piatra, in rest pur si simplu asta e tranzitul lor. Culoarea mai inchisa nu mi se pare de speriat, sa nu fie negru. Si al meu mai face verde inchis din cand in cand, nu stiu exact de ce, dar nu-mi fac probleme cat il vad ok. Eu una nu i-as pune nimic in lapte, uleiul i l-am introdus lui Patrick pe la vreo 10 luni, iar musetelul e un alergen foarte puternic, mie pediatrul mi-a zis nici macar sa nu-l spal cu el. In plus, distruge flora bacteriana normala din intestine.

MIMO- hai ca bebe e mare de-acum, nu mai exista riscuri de moarte subita. ^Poate acum sa intoarca capul, sa dea din manuta, cand il deranjeaza ceva, deja a invatat sa respire corect.

SHINES - deci si voi cu gelozia... Si eu care credeam ca cei mai mari n-au probleme din astea, vad ca nu conteaza varsta. Nici eu nu ma cenzurez prea tare, ii pup pe amandoi, si pe unul si pe altul. Dar nu ma ascund de Patrick sa-l pup pe Kevin. Intr-adevar, il tin mai putin in brate, numai cat il alaptez, apoi il pasez ori bunicii ori lui tati, mai apoi ma joc numai cu cel mare. Dar nici asa nu e bun, dupa cate vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, si noi tot la Maria suntem clienti, dar acu m-am impiedicat de Ana...deh n-o sa se mai intample!

Anticonceptionale: eu am inceput sa iau Cerazette, se pot lua si in timpul alaptarii. Intr-adevar, trebuie respectat ora, nu merge sa mai trisezi o ora-doua...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput