Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, fetele!

Ziki, Vas, bafta multa cu bebeii, sa vina mai repede!

Fetelor, ziceati ceva ca cei doi "intarziati" sunt ultimii doi bebei al odiseii, pai cu DjLaura ce facem? Nu i-am promis noi ca o asteptam si pe ea sa nasca? N-am mai vazut sa scrie de ceva timp, dar totusi...

Legat de mancare, la inceput am fost si eu mai prudenta - nu ciocolata, ca poate agit fetita, nu suc si mandarine, ca poate or fi prea acide, nu varza, mazare, fasole ca poate or balona... Usor usor insa am inceput sa le incerc pe rand, sa vad daca se intampla ceva. Si nu s-a intamplat absolut nimic deosebit! Asa ca eu mananc acum de toate. Nu zic neaparat ca e bine sa faceti ca mine, poate depinde si de la organism la organism (si al nostru si al copiilor), dar se poate sa nu fie nici o problema cu alimentele astea "interzise" si sa va chinuiti degeaba. Mai bine incercati pe rand lucrurile de care va e pofta dar nu indrazniti sa le mancati si sa vedeti daca are copilul vreo reactie. Pana acum Diana a fost agitata rau doar in vreo doua seri (cam pe la o luna, asa), si atunci jur ca mancasem mai mult decat regulamentar. Iar cand am mancat mancare chinezeasca cu toate conidmentele de pe lume, picanta si cu usturoi, sau sarmale cu varza, a dormit ca un ingeras! De atunci am zis ca nu-mi mai bat capul cu mancarea mea. Ce-i drept beau si ceai de anason, fenicul si chimen (cel pt lactatie se pare ca ajuta si pt colici), peste 1 litru pe zi. Singura problema e ca trebuie sa ragaim bine de tot in timpul si dupa masa altfel se trezeste din somn chinuindu-se sa elimine aerul, si cum deja e intinsa in patut e mai greu si devine agitata si ura somn pe urma (facem si 3 pauze de scos aerul cateodata - nu pot sa inteleg de unde atata aer, mereu ma uimeste cat poate sa scoata!!!). Si ne mai strofocam asa nitel cand facem kk sau partulete, dar de obicei nu ajunge sa planga, cel mult cateva scancete care dispar imediat ce s-a rezolvat problema - asa ca eu inca nu incadrez simptomele astea la colici de-adevaratelea! Cand citesc pe la voi de bebelusi care plang non-stop cu orele, mi se face parul maciuca - aia da, sunt colici, ce avem noi este parfum...

luciaCT, iti trimit PM.

leeloo, si tu ai PM legat de colacei. L-am trimis de vreo saptamana, dar am vazut ca nici acum nu l-ai citit.

Pup fetele si bebelusii frumosi pe care i-am vazut in poze

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FLUTURAS, ai PM

VASILASANITA, eu am facut control la 10 zile, cand dr mi-a spus ca ne mai vedem dupa 4 luni pt Papanicolau. Ce-i drept, in general asa am auzit si eu, la 6 sapt, dar vad ca nu e o regula.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Vasilasanita, pe mine m-a chemat la 6 saptamani chiar daca a fost cezariana (acum nu stiu daca are sau nu legatura cu faptul ca am avut travaliu si colul a fost deschis zdravan pana sa ajungem pe masa de operatie). Mi-a facut doar control pe masa, s-a uitat la taietura si am discutat despre contraceptie si ce intrebari mai aveam eu legat de ce miscare am voie si ce nu (ca eu ma visam pe schiuri ) - si cam asta a fost tot.

Mergi la inceput

Aaa, si mi-a zis de Papanicolau la 6 luni
Daca e sa comparam cu ce i-a zis Roxanei medicul ei, deducem ca nu e neaparat o regula, fiecare doctor cu ale lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Stiu eu cum sa scapati de stresul asta cu moartea subita. Va luati monitor de bebe cu camera video. Io-l am pe cel de la Avent si vreau sa spun ca-si face toti banii. Are un monitor asa, mai mare decat un tel. si se vede super, inclusiv pe intuneric bezna. Io am casa cu etaj si imi era foarte greu sa ma plimb pe scari non-stop sa vaz ce face bebe. Iar noaptea doarme in patutul lui (cand doarme) si eu am monitorul la cap. Daca mi se pare prea liniste ma uit pe monitor sa vaz ce face. E foarte bun mai ales cand bebe migreaza prin pat sau se intoarce pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mimo;pup mamica incercata
capul sus si fi optimista..nu te mai gandi la ce e rau...te influenteaza negativ...ii transmiti si lui bb
De acuma sunteti mari si o sa fie totul in regula...think pink!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

CARMEN, imi pare teribil de rau pentru prietena ta! Dumnezeu sa le dea putere sa poata sa isi revina.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Vasilasanita, pe mine m-a chemat la 6 saptamani chiar daca a fost cezariana (acum nu stiu daca are sau nu legatura cu faptul ca am avut travaliu si colul a fost deschis zdravan pana sa ajungem pe masa de operatie). Mi-a facut doar control pe masa, s-a uitat la taietura si am discutat despre contraceptie si ce intrebari mai aveam eu legat de ce miscare am voie si ce nu (ca eu ma visam pe schiuri ) - si cam asta a fost tot.

Ce anticonceptionale se iau pe perioada alaptarii?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Daca tot vorbiti de mancare, sa va povestesc cce isprava am facut eu azi. Dupa cum va povesteam, am fost sa depun dosarul pt alocatie. A mers nesperat de repede (aprox. 5 min), nu ma asteptam, eu plecasem convinsa ca o sa stau pe la cozi si o sa ma umplu de nervi (luni a stat tati la o super coada doar ca sa ridice certificatul..) Apoi am bramburit-o putin prin mall (ce viata...), in principal la diverta. Si in loc sa ma duc direct acasa, ma gandesc sa intru la cofetaria Ana sa iau 2-3 prajituri. Am luat pana la urma 2 platouase miiici, cele mai mici pe care le aveau, cu prajiturele...sa pic jos cand mi-a zis aia cat costa: 80 lei!! Mai frate, ce preturi au si astia, ce-i drept nici eu nu prea ma uit cat costa, dar nici chiar asa!!! aproape 1 milion cateva prajituri...pfiu, sa-mi fie invatare de minte...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FLUTURAS mie mi-a spus pediatrul ca laptele praf NAN, in timp, ingrasa si constipa. Nu stiu daca ar putea fi cauza constiparii fiftei tale, cel mai bine e sa vorbesti cu pediatrul ei.

Anka si eu am apelat la ceva asemanator, de teama mortii subite: monitor cu senzor de miscare, cel de la Angelcare care monitorizeaza bataile inimii copilului. Ticaie in ritmul batailor inimii de zici ca suntem la terapie intensiva dar asta e, nu te pui cu paranoicii.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput