Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ZIKI - lasa ca e de bine daca s-a mai deschis putin colul! Ca inducerea cu col inchis ermetic si lung - e grea, deci are dreptate doctora sa te mai lase. Hai ca eu cred ca vine bebe inainte de luni, duminica prezic eu, mama Omida.

LUCIA - si eu am ramas cu problema asta dupa Patrick, la inceput e mai grav, insa mai apoi se mai intaresc muschii acolo si o sa fie mai bine. Acum - la fel, parca si mai aiurea. Exercitiile Kegel ajuta, am inteles, trebuiau facute constiincios si inainte de nastere insa mie imi dadeau contractii, asa ca nu le-am mai facut.

GABI - of, ca si eu am aplicat toate schemele, am citit carti si m-am interesat la greu inainte de venirea lui bb Kevin si nimic nu da rezultate. Nu a fost incantat de cadoul adus de bb Kevin, nu vrea sa ma ajute deloc, desi il imbii mereu sa vina sa ma ajute (l-am lasat, nu-l oblig), i-am zis ca el e mare si stie atatea si face atatea si bebe e mic si s-a ofuscat rau de tot, a zis ca si el e mic. Deci nimic din sfaturile clasice nu a mers la noi. Cum il vede, cum il bate, ii ia suzeta sau i-o baga in gura fortat, il trezeste, etc. E mai bine de cateva zile, insa nu suntem inca iesiti din padure. Ieri mi-a zis sa-l arunc la gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau!
Hai ziki, ca nu te las singura deaocamdata.
La mine tot maroniu, si parca mai vad si ceva rosu printre, dar nu sunt chiar sigura ca mai vedeam eu si doua linii pe test cand de fapt nu erau, asa ca ........
Astept noaptea sa vad cum ma simt, acum daca tu Roxx zici ca a fost tot maro mi/ai dat sperante.
Tunde, razi tu razi dar eu simt ca dupa control bebe e mai sus.
va pupicesc pe toate si va doresc sa aveti nopti dormite ca tot vad ca puiutii sunt suparati.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Carmen..imi pare rau pentru tragedie..Dumnezeu sa ii intareasca

Doloress,Tunde..am aceiasi problema cu Cami si acum. Am incercat toate metodele posibile..i-am spus ca Edi e mic,ca asa a fost si ea..ca fara grija,atentie,iubire nu se facea mare..ca trebe sa il ajutam sa creasca,sa il invatam ce stim si noi..sa ii dam papa pentru ca el nu stie sa ceara si depinde viata lui de noi.
Scartz..nimic
S-a apucat sa isi intrebe colegele de scoala de ce nu au frati,apoi mi-a zis ca mama lu cutare nu mai vrea copii,o vrea numa pe x,sa o iubeasca numai pe ea.. am facut program numai pentru ea.,i-am dat atentie,am incercat chiar sa ii zic ca ea e primul copil si oricum ea e cea mai iubita (stiu,am gresit dar nu mai aveam ce spune).
Cand a vazut ca i-am luat leagan lui Edi si ea nu se poate sui..s-a innegrit la fata de nervi..se uita cu o privire rautacioasa catre el. nu stiu cum vom rezolva pana la urma. insa nu voi putea sa ma comport diferit cu ei la nesfarsit numai sa nu boceasca unul dintre ei,nu voi putea sa stau cu frica ca daca il pup pe unul se supara celalalt,nu ma voi putea ascunde de fiecare. va trebuie sa inteleaga care e locul ei si cum trebuie sa se comporte pana la urma.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

DOLORESS asa este, stiu ca ii era si ei nu-stiu-cum sa induca doar de dragul de a scapa...
cica e tot luuung colul dar macar e deschis [nitel]

VAS, poate daca tot am chinuit fetele astea si le-am tinut in suspans, nastem in aceeasi zi. ca tot tinura bebeii nostri capitole intregi titlul...
m-a intrebat azi sotul "si cealalta mamica e in starea ta? nedormita, bombanicioasa, nerabdatoare, etc"?
a trebuit sa-i zic ca da, ca nu-s singura bodoganitoare

dar eu chiar bomban. cand vin de la wc, cand ma asez, cand stau prea mult in picioare, cand ma uit in calendar, cand aud ca se apropie primavara... intruna

Carmen, doamne fereste pe toata lumea de asa tragedii...
nici nu stii ce sa le spui...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

[quote]citat din mesajul lui florintunde
Chiar acuma ma uitam ADHNANA SI MIMO.. Au nascut prematur..la 33 resp 34 saptamani...

CE FACETZI MAI FETELOR?CUM SUNT BEBEII?TREBUIE SA FITI MARI DEJA

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
[/quote}

Ce coincidenta, Tunde! Chiar azi am reusit sa citesc si eu capitolul anterior. Ca nu prea am timp de nimic. Stau mai tot timpul in camera lui bebe si acolo nu prea "bate" internetul, iar al meu copilas nu sta singur in camera mai mult de 10 min. Deh, patutul nu e asa comod ca bratele mamei. Iar cand ramane bunica cu el, eu sunt ori obosita ori spal biberoane
Multumim lui Dumnezeu, bebe Luca e bine, a crescut. Peste o saptamana facem 3 luni si avem cam 4,900 grame. Avem si noi seara cam cateva ore in care suntem maraiti (colici probabil, desi nu se strange de burtica, dar in rest suntem cuminti.
Am avut si cateva saptamani in care nu prea mai dormea deloc. Acum are perioade cand nu doarme ziua si vrea distractie, adica dans, cantec, vorbit. Iar noaptea nu doarme legat mai mult de 3-4 ore, dar tot e bine.

Ca tot am reusit sa scriu si eu mai mult de doua randuri...am citit ca voi va duceti sa spalati copilasii la fundulet in chiveta de la baie...e asa cald la voi? Ca noi nu indraznim sa scoatem copilul de la el din camera, unde avem si un calorifer electric. Iar in baie inghet si eu.

Si inca ceva :) ... am nevoie de un sfat ca sunt nebuna de legat: eu am cam fost terorizata (si inca nu mi-a trecut) de sindromul mortii subite la sugar. Probabil ca mi s-a si accentuat frica pt ca ultimele doua luni de sarcina am fost terorizata de ideea ca pot oricand sa-l pierd pe bebe si apoi ca l-am nascut preamatur, dar chiar si asa... Cum sa ma calmez?

Aa, si daca se poate, retrimiteti-mi si mie parola de la contul comun. Multumesc.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mimo..ai pm

Sindromul mortii subite..hmm,cred ca toate mamele se gandesc la asta in primele luni. din pacate nici eu nu stiu cum sa fac sa scot draciile astea din minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare..

am o problemama si inca nu i-am dat de cap, poate puteti sa ma calmati voi...pana zilele trecute Clara avea cam 5 scaune pe zi, de aspect normal, de vreo doua zile nu mai face decat la 12 ore si atunci cu supozitor si aspectul e de culoare mai inchisa cu mici bilute, am pus o lingurita de ulei de masline in laptele praf, am preparat laptele cu ceai de musetel..si tot asa...

mentionez ca papa lapte de mama si 2, 3 mese pe zi de prenan, asa a fost intotdeauna si nu am avut probleme..

imi e asa mila de ea cand se chinuie sa dea un partz, si se indoaie de burtica, se iroseste, se screme ca si cand ar vrea sa faca..sunt disperata...

am vazut toti bebelusii adaugati recent si
cat despre scrisoarea Roxanei nu stiu cum sa o citesc ca nu se deschide meilul comun...ca tare ati mai laudat-o..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Mimo..ai pm

Sindromul mortii subite..hmm,cred ca toate mamele se gandesc la asta in primele luni. din pacate nici eu nu stiu cum sa fac sa scot draciile astea din minte.

Multumesc, Simo

Deci nu sunt chiar nebuna.... Sper sa-mi treaca mai repede, ca deja ma gandesc sa ma duc pe la psiholog.

Mergi la inceput

Fluturas, nu stiu ce sa-ti zic de scaun mai inchis la culoare, ca noi am avut doar galben. De multe ori si cu bilute albe. In prima luna, poate si a doua a avut scaune mai dese, apoi cate 2-3 pe zi. Acum are zile cand se chinuie sa faca si are doare cte un scaun pe zi. Oricum, cand se mai constipa ii dau ceai de musetel intre mese si probiotice (Biotics - intreaba medicul pediatru daca e ok sa-i dai).
N-am auzit pana acum de ulei de masline pus in lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Trebuie facut control la 6 sapt si daca ai cezariana?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput