Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

zumzu baby spa

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ce fac fetele
noi din tzatza in tzatzanu mai stiu de cate ori am mancat in reprize de azi dimineata

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

salut fetele.
eu cred ca am o problemutza - din cauza ca ma doare sanul(mamelonl), mi-e cam frica de momentul alaptarii si din cauza asta cred ca mi-a scazut laptele. ce sa fac? aveti sugestii, va rog??

mami fericita de KRISTIAN

ai rana? de ce te doare?
vezi poate nu e pozitionat corect; dc e vorba de rani poti sa incerci mameloane de silicon sau sa te mulgi pana se vindeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

neata si de la noi, in aceiasi formula dar simt ca nu pentru mult timp. Azi noapte am avut la 10 minute contractii, da de alea adevarate, pe la 3 am reusit sa adorm, acum ma dor oasele dintre picioare de nu pot sta pe scaun si reincep contractiile. Cred ca azi ajung la spital, sau cel putin sper.

Angie, eu rezolvam sughitul la san.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

se apropieeee...am zis Eu ca se apropie

hai bebe Andrei!hai

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
N-am mai apucat deloc zilele astea sa scriu, nici macar sa tin pasul cu cititul. Dar macar o data pe zi am intrat sa verific titlul, sa vad daca au aparut bebei scumpi de Vas si Ziki. Se pare ca inca nu...

Noi suntem bine, bb Patrick e cumintel (exeptie facand panarama care-o face la san si nici acum nu inteleg exact de ce... el stie), nu mai plangem asa mult, doar ca trebuie sa-l distrezi, sa dansezi cu el in brate, sa-i canti - ca altfel se plictiseste si baga plansss. Atata timp cat nu ma asez, si stam doar in picioare e minunat.

Ziceti-mi si mie: cam in cat timp bea bb vostru lapticul (cele ce dati bibe?). Adica ma intreb cat ar putea el sa pape in alea 5 minute in care e linistit... ca pe urma trebuie sa-l ridic, sa-i dau sa manance din picioare (asa il pacalesc in majoritatea drumului). Si la 6 kg si ceva cate are... macar cand papa statea pe pat pana acum..., s-a terminat si cu asta.

Maine plecam la Breaza sa punem la punct ultimele detalii pentru botez. Saptamana viitoare va avea loc. Abia astept.
Va doresc petrecere frumoasa si distractie placuta celor ce fac botezul saptamana asta (de Ralu' imi amintesc sigur), dar si saptamana viitoare (de Angie si parca Mirela stiu).

Am citit mesajul de predare a stafetei de cum l-ai postat Roxx.E minunat. Vorba sotului... "da le are, se pricepe!". Din pcatate nu cred ca voi avea net atunci si nu cred ca-l voi vedea cand il postati. Banuiesc ca ne vom revedea in casuta noua...in primele 365 de zile. Abia astept!

Ziki, Vas va urez nastere usoara s bb sanatosi, chiar daca ei tind sa stea mai mult in burtica mamei... inseamna ca stiu ei ce stiu - e bine!

Va pup dulce pe toate si pe toti bb vostri!

P.S. Asta e mesaj scris in decurs de cateva ore...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

noi avem colici si ne doare tare
infacolul nu ajuta deloc, la baby drink vad ca cedeaza, amandoua au E uri cu gramada, dar ce as putea sa fac?>
Maine e botezul, speram sa ne mai linistim dupa.

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Neata si de la noi!!!
Bb e cumintel in general, aseara a supt cam un ceas dupa care a vomitat tot Si eu nu is cea mai plina de lapte asa ca a trebuit sa ii dau LP. Oricum cand nu se satura dupa o ora de supt ii dau completare, numai ca niciodata nu stiu cat sa ii dau.
Avem si noi colici...asta e. Aseara ne-am calmat un pic cu uscatorul, ca dr a zis sa luam gripe water, pe care a vomitat-o odata cu laptele si mie mi-a fost frica sa ii mai dau sa nu vomite iar.
Noaptea vad ca doarme, dar asa in somn i-am dat eu sa suga pe la 3 ca mi se pare ca e prea mult de la 10 la 6 sa nu pape nimic la cat e de micut.
Cam cat ar trebui sa pape pe zi un bb de 2500 gr?
Am citit si eu mesajul de ramas bun si mi-am innodat lacrimile in barba
Pup ca s-a trezit!

simis , mandra mea cand avea 2500 gr papa cam 60 ml/3 ore... indiferent de zi sau noapte... pediatra mi-a spus sa ma tin de programul asta pana trecem binisor de 3000 gr... acum , la 3400 gr papa cam 7 mese a 100ml. .. uineori 60 ml uneori 120-130 ml ... nu sunt mesele egale ..

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Buna

sunt o graviduta de 39 saptamani. Maine, trebuie sa scoatem bebele din burtica ( nu mai ia in greutate). Pana acum ma pregatisem psihic pentru nastere naturala, dar s-au schimbat conditiile. Voi naste prin cezariana, dar din pacate, nu stiu niciun pret despre aceasta interventie.
Apelez la bunatatea si diponibilitatea voastra sa imi dati si mie cateva ponturi despre preturile (atentiile ) atat la dr cat si la anestesist,de la un spital de stat? Va rog, sa ma ajutati cu niste cifre ca nu stiu nimic... Daca e dati-mi PM.
Eu nasc la Spitalul Municipal/Universitar Bucuresti, dar cred ca preturile nu difera ff mult de un spital la altul.

va multumesc

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +39
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

buna fetelor!...scuzati lunga absenta, dar de 3 saptamani decand sunt acasa, cred ca vreo2-3 zile m-am simtit bine, in rest,,febra peste febra, 4 mastite, micoze,antibiotic peste antibiotic, lohii oprite in uter, pentru care inca mai fac tratament..si bineinteles depresii peste depresii..simt ca nu mai rezist, dar m-am hotarat si voi renunta la alaptat, desi mi-as fi dorit foarte mult sa pot alapta macar pana la 6 luni...ce lapte praf imi recomandati? care credeti ca ar fi cel mai apropiat de LM?

mami de Ariana (30.10.2005) si Tudor Adrian(01.02.2011)
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

buna.. spune-mi si mie te rog ce faci ca sa intrerupi lactatia ?
ca nici eu nu mai pot si nu mai vreau !
multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Ma uit ca vita de o ora si nu inteleg o chestie. Foloseste cineva lapte praf Topfer Lactana? Ca exista 2 feluri pt. varsta mica: Lactana Pre si Lactana 1. Care-i diferenta?

mami de Luca 10.01.2011

eu folosesc topfer.
Pre-ul are mai mult fier si este special pt prematuri
Eu folosesc topfer 1 Lactana (desi a este mandra o prematura de 36s si 2500 gr la nastere cand i-au facut analizele in spital fierul iesise ok)

Mergi la inceput