Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Poftiti la

eu sunt refugiata in bucatarie de vreo ora..beau cafeaua si ''socializez'' aci pe net..singura

Sa aveti o zi frumoasa!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nu singura, cu mine

Off.o seara infioaratoare!!! Cat a plaaaans..nu o puteam linisti cu nimic; am trecut si eu si tati prin ce vorbeam noi aici ieri..imi venea sa ... am lasat-o singura sa urle la un moment dat ca nu mai aveam puterea sa incercam; nimic n-a calmat-o in alea 2 ore, nici 15 min masaj burtica, nici nimic....noaptea a fosy ok..am visat-o pe Tunde si m-am trezis cu fifi care ma cauta de zor cu gura.

Monik NICIO GRIJA sa nu ai!!! Esti o mamica minunata nu ai cum sa faci vreun rau la bebeu! (frumos nume, superb)

pup, azi mergem la spa si masaj....

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la mine, inutil sa precizez in ce formula...

oare cat mai dureaza ninsoarea asta?

am o intrebare care cred ca s-a mai pus, dar promit ca de data asta imi voi nota raspunsul :)
* cand anume se depune dosarul pt indemnizatie? la sfarsitul celor 126 de zile de prenatal sau de cand se naste copilul?
eu mi-am luat prenatalul in 13 decembrie, iar pe 17 aprilie se sfarsesc cele 126 de zile.
deci abia incepand din aprilie mai numar alea doua luni pana primim indemnizatia?

ajutaaaati o gravidoasa cu neuronul pauza...
si tara vesnic recunoascatoare! :)

si sa aveti si o zi frumoasa!
eu azi am in program shmotruuuuu. poate-poate conving maimuta sa apara singurica. daca nu, macar miercuri-joi cand soseste gaseste o bruma de curatenie lasata de ma-sa

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Ziki...poti depune dosarul oricand dupa terminarea celor 40 zile (obligatorii)scurse de la nastere.
poti depune imediat dupa 40 zile..sau poti astepta sa termini cele 126 zile concediu in total.
diferenta este ca daca depui la 40 zile de la nastere..nu mai iei medicalul (85% din salariu) pe restul de zile pana la 126 ci intri direct in cic.
oricum..in aprilie vei depunde dosarul, deci cam in 2-3 luni vei primiii indemnizatia,depinde cat dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata si de la noi, in aceiasi formula dar simt ca nu pentru mult timp. Azi noapte am avut la 10 minute contractii, da de alea adevarate, pe la 3 am reusit sa adorm, acum ma dor oasele dintre picioare de nu pot sta pe scaun si reincep contractiile. Cred ca azi ajung la spital, sau cel putin sper.

Angie, eu rezolvam sughitul la san.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Hai Vas..doamne ajuta!! in contractiile tale gandeste-te si la Ziki,poate se ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata si de la noi!!!
Bb e cumintel in general, aseara a supt cam un ceas dupa care a vomitat tot Si eu nu is cea mai plina de lapte asa ca a trebuit sa ii dau LP. Oricum cand nu se satura dupa o ora de supt ii dau completare, numai ca niciodata nu stiu cat sa ii dau.
Avem si noi colici...asta e. Aseara ne-am calmat un pic cu uscatorul, ca dr a zis sa luam gripe water, pe care a vomitat-o odata cu laptele si mie mi-a fost frica sa ii mai dau sa nu vomite iar.
Noaptea vad ca doarme, dar asa in somn i-am dat eu sa suga pe la 3 ca mi se pare ca e prea mult de la 10 la 6 sa nu pape nimic la cat e de micut.
Cam cat ar trebui sa pape pe zi un bb de 2500 gr?
Am citit si eu mesajul de ramas bun si mi-am innodat lacrimile in barba
Pup ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

Multumesc de raspunsuri referitore la sani.
Eu aseara am facut o febra de aia cu frisoane, de nu mi-au ajuns plapumele din casa. Imi era frig frig, si nu puteam prea bine sa-mi misc capul de durere. Nu mai spun cat de tare ma dureau oasele. Pe termometru arata 39.5. Sanii imi plesneau.M-am muls un pic dar tot dureros a ramas dreptul. Nu puteam sa ma ridic din pat ca ameteam.
Pitica a avut concert de la 9 la 24. Saracu tati nu mai stia pe care sa ne ajute.
Pe la 1 am adormit si eu, iar pe la 4.30 ne-am trezit pt papa. Nu mai aveam febra, doar o durere surda de cap si bineinteles de sani.
Si maine e botezul si atatea mai am de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Aaaaa si inca ceva. In timpul concertului a transpirat buburuza mea de ii era ud parul. Nici nu stiam ca bebeii transpira.

Mergi la inceput

Adryiii..poate ai facut febra laptelui....desi e cam tarziu pentru asta..intreaba dr mai bine.
ba transpira astia mici..Edi cand papa transpira de zici ca trage la jug..ma speriasem si eu la inceput.

Mergi la inceput