Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(198)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Ma simt extrem de vinovata... a plans saracu in seara asta dupa baita de mi s-a rupt sufletu... Nu se satura cu laptele meu... M-a supt toata ziua de m-a zapacit.
Intr-un final a adormit si s-a trezit peste o ora cand n-am mai rezistat si i-am dat LP. A mancat 60ml si a cazut rapus... De maine tre sa schimb strategia ca sa nu mai ramanem fara lapte seara (mai observasem eu si in alte seri ca se intampla asa). Ceva sfaturi???

please help!!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

A, Zumzu, la sectorul trei a fost sotul si a depus pt alocatie, l-a pus sa semneze si pt mine. Eu am depus cu extras ca sa primesc banii in cont, asa ca o sa-mi intre banii pe numele meu.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Ma simt extrem de vinovata... a plans saracu in seara asta dupa baita de mi s-a rupt sufletu... Nu se satura cu laptele meu... M-a supt toata ziua de m-a zapacit.
Intr-un final a adormit si s-a trezit peste o ora cand n-am mai rezistat si i-am dat LP. A mancat 60ml si a cazut rapus... De maine tre sa schimb strategia ca sa nu mai ramanem fara lapte seara (mai observasem eu si in alte seri ca se intampla asa). Ceva sfaturi???

please help!!

Gabriela

bea cat mai multe lichide, incearca ceaiurile de lactatie..alimenteaza-te corect..si mai ales nu te gandii ca ramai fara lapte seara..psihicul actioneaza

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ma duc sa ma culcushesc.

sa aveti o noapte linistita

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

multumesc fetelor pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce liniste pe aici . mi-a iesit super painea azi !!!
monika bine ati ajuns acasa !!! Imi pare rau sa aud ca ai trecut prin momente grele la nastere, bine ca sunteti sanatoase amandoua !!! vazut si pozele noi ale bubulinei cu mami si tati
lcazangiu bine ai revenit ! ceva poze ?
zumzu bine ca nu e nimic tremuratul ala
bebelu hai ca ai reusit sa te faci mumoasa pana la urma...poze?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Hai ziki

Hai bebe Felix

Hai vas

Hai bebe Andrei

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Pentru toate mamicile cu bebei care vor numai in brate: luati-va un wrap sau un marsupiu! Noua practic ne-a schimbat viata. L-am pus in marsupiu de la aproape o luna. Atentie ca trebuie sa fie un "soft structured carrier" ca sa nu aiba probleme cu coloana. Adica Baby Bjorn merge de pe la 2 luni, ca e mai dur.
Eu recomand Marsupi Plus luat de la hiphip.ro. E naspa ca e pe marimi si pe tati nu-l cuprinde centura (io am luat marima S) deci nu-l pot cara decat eu. Dar asa de bun este ca mi-as mai lua unul sa-l incapa si pe tati. Io traiesc cu marsupiul asta de gat si cu bebe in marsupiu. Este un fel de sanul lui Avram, cum e acolo cum se calmeaza si se culca. Nasol e cand il dai jos ca se trezeste. Dar cat timp il tii acolo, ai mainile libere si mai poti sa faci una-alta. Plus ca bebe din marsupiu participa la toate activitatile tale si in felul asta isi exploreaza mediul, simtindu-se totusi in siguranta langa mami. Eu ii vorbesc tot timpul cat il tin acolo, de genul "acum mergem sa sterilizam biberoanele si apoi mergem sa bagam niste rufe la spalat". Asta e partea de entertainment, oricum el nu stie ce-i zic e multumit ca-mi aude vocea.

Legat de scos mucisorii vreau sa spun ca io pana acusi la 7 sapt. nu i-am scos niciodata mucisorii lu' bubu. Una ca nu are, adica nu curge nika din nas. Si a doua ca bubu stranuta si isi elibereaza singur nasul. Iar a treia e ca habar nu am cum sa fac treaba asta si imi e si frica de moarte (daca se ineaca, daca il sufoc, daca, daca...). Am o pompa electrica (dr. Bee, nu se pune la aspirator, trage singura) si una manuala. Nu am incercat nici una.
Daca vad ceva in nara, bag usor un betisor de vata (d-ala de urechi) si agata ce este in nara si gata.
Si el este fornait, mai ales dupa ce mananca. Uneori mi se pare ca respira tare greu, dar isi drege singur vocea si apoi respira foarte lin, deci isi rezolva singur problema.

mami de Luca 10.01.2011

super! ddeci zici ca esti multumita de marsupiul plus? k eu am tot intrebat despre el..poate poate sa-mi zica cineva ceva care l-a si folosit..k asa tipa din magazin e super vanzatoare:P
si l-ai purtat pe bebe de la 1 luna in el? va fi probabil un must have pt noi...k nu ma descurc cu doi care vor vrea in brate..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

tunde..tie ti-a recomandat neonatologul sa faci testele pt sold? sau in general la fete se face?..si cand si unde v-ati facut programare pt ea? sunt tare curioasa despre acest subiect, k am fetita in burtica si nu vreau sa gresesc prea mult..

legat de zgaltait..o mama poate trece prin momente grele..si mie mi s-a intamplat sa nu mai pot..sa-mi vina 'sa-l arunc'..dar preferam sa-l tin o secunda calma in brate..sa-l pun jos in patut chiar daca plangea..si sa ma intorc un pic cu spatele la el..sau sa ies din camera..o sa vedeti ca va trebuie maxim 10 15 sec sa va calmati..niciodata mai mult..si apoi sa-l luati din nou in brate si sa incercati prin diferite tehnici sa il calmati..tineti minte ca bebelu simte tot ce simtiti si voi ca mame! si instinctul matern nu o sa va lase sa faceti nicio prostie..stati linistite!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

si legat de tema botezului..asa cum au zis si fetele..biserica face botezuri in post, dar e bine ca la petrecerea de dupa sa aveti si mancarica speciala pt cei care tin postul..si pt preot daca il invitati la masa..

si daca aveti nevoie de orice, de la restaurant, la amenajare, fotograf pt biserica sau/petrecere, cameraman, dj, si tot ce tine de acest eveniment (cocarde, hainute bebe, lumanare botez..)va putem ajuta! sotul meu si cu mine avem o firma care printre altele se ocupa si de astfel de evenimente..suntem tineri si cu multe idei deosebite..macar incercati sa vedeti ca va putem lua o piatra de pe inima! si preturile sunt facute special pt voi;;) ca doar suntem colegute!

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput