Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!
Raspunsuri - Pagina 19
dorinut@ spune:
Fetelor am pus pe google docs (unde e si lista de telefoane) un document despre alaptat, ('Alaptatul.doc') care iti ofera o serie de sfaturi si indrumari. E mai mult practic decat tehnic. Mi se pare foarte util.
Eu cred ca mi-l printez si il pun pe comoda langa mine ![]()
EDIT: Lavi sa citesti si tu poate te ajuta. Sper sa-ti vina lapticul suficient cat mai repede 
Millie nu mai vorbi de 'funie in casa spanzuratului' 

------------------------------------------------------------------------------------------
39s-1zi cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 1zi!!!! 
Ana-Maria
adri28 spune:
brvo felicitas pentru vestile bune, sa vina cozonacelul!
.Pentru peridurala ti-ai cumparat kitul tu de la farmacie sau cum se procedeaza?
S31 cu 
Stefana spune:
Fatelor, mai spuneti-mi o data ID-ul de la mailul comun, ca nu-l mai stiu (fluturasi2011 nu e, nu? ca nu merge) si as vrea sa mai scot niste materiale care erau acolo. Si lista cu nr de tel tot acolo o gasesc?
Multumesc!
Stef
35+ cu
Tudor Stefan
AMR 4 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
ioanna16 spune:
Medeea bafta la eco, te asteptam cu vesti calde si sa te faci bine repede. poate pana maine mai trece raceala...
Dorinut@ curaj! Mai ai foarte putin, o sa vezi ca totul va fi bine si o sa vina bebe frumos si sanatos si mancacios.
Va
pe toate!
30+
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
madutza_bra spune:
felicitas, felicitari pentru intalnirea cu dr. Abia astept sa vad cum o sa fie pana la urma 

mandreeac, il vei auzi pe bebe cum scoate aerul. Il bati usor pe spate si il masezi de jos in sus. Asa cum zicea si alina, poate dura si 15 min pana il scoate. Daca il culci fara sa-l scoata, se va trezi cu dureri de burtica.
Dorinut@, 

este cat se poate de real, iar maine dimineata iti vei vedea comoara 

Eu inainte de op am mancat mai usor, dar nu am facut foamea. Eu zic ca un covrig, sau mere poti manca. Mie mi-a zis sa mananc ceva usor, dar nu a precizat exact ce. 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
dorinut@ spune:
Ina ce graviduta sexy am vazut
. ai niste picioare de manechina, ce mai, meriti o floricica 
Mada A mai crescut Madalina, e domnisorica de-acum. Mi se pare ca iti seamana mult 
Ally am vrut sa-ti vad si eu hainutele dar au fugit, sunt convinsa ca erau super frumoase. Am auzit ai multi pantofi sport. Si eu am o gramada primiti de la surori, de firma..nu stiu daca o sa apuc sa-i incalt ca mi-au luat pt nou nascuti..am zis macar poze sa fac cu ei..
------------------------------------------------------------------------------------------
- Eduard Gabriel 
AMR - 1zi!!!! 
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Stefana lista cu tel si asta cu alaptatul e pe google.docs. Ai un help pe prima pagina. Pt mailul comun iti dau eu PM ca e alta parola.
Mada nu-mi da idei ca dau iama in panetoneeeee 

Ioana 
- Eduard Gabriel 
AMR - 1zi!!!! 
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
hai dorinuta!!!!!!!!!!!! hai bb eduard!!!!!!!!!!!!! 

fetele eu
citesc tot ce scrieti...dar nu ajung sa raspund..

dorinuta, eu am lapte...prea mult cred....
simo...offf mami...

mada , ti-a spus dr pediatru sa faci ceva anume dc are icter bb???
bb al meu ragaie ffff rar....

roxy, cum esti??? nu
are nimeni vesti de la ea???
noi tot cu vizite o tinem.....
anaxena, cum te simti????
mada tu ce ma papi ?? ca eu nu mai stiu.......
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
millie spune:
Dorinutza promit ca o sa ati trimit si tie o felie 
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
31+ s
Amr 8 s 
strumphitza spune:
Cine n-are stare si o mananca undeva in dos ?![]()
![]()
Am spus ca ma duc sa bag la spalat o alta tura si m-am apucat de curatenie
am zis ca daca tot a iesit soarele si e mai caldut afara si ma simt mai bine cu spatele si burtica, sa pun mana sa aspir si sa sterg praful ca pana sapt. viitoare canmd vine tanti sa ma ajute la treaba ma innec in praf
deci am aspirat etajul 1 si parterul, am sters praful si acum mai am de spalat baile si bucataria. Am pus si a 2a tura la spalat, hainute... albe, o masina, mai am una si inca una colorate... sper sa le spal pe toate azi daca pot , daca nu las si pe maine o masina , doua , ca doar nu au intrat zilele in sac
Am bagat la uscator prima tura spalata, paturicile si lenjeriile, sa vedem daca nu le scot flenduri, oricum, le-am pus la temp mai mica si mai mult timp decat la temp mare si putin timp. La masina de hainute albe de am pus-o acum , am avut ce citi la fiecare in parte etichetele sa vad la ce temp maxima pot s ale spal si daca pot sa le bag la uscator dupa ce le scot , si cum se calca
vreo juma de ora mi-a luat sa ma holbez la toate etichetutele
Le-ma pus la 40 grade ca asta era maximul la 99% din ele si pe program de delicate ...deci sa nu le scot bucati 
Ma duc sa spal baile si bucataria si sa dau cu mopul si dupa sa fac dus si sa ma apuca de calcat ce am spalat
off off ce harnica sunt azi, mai diseara daca ma auzit ca ma plang de spate stiti cate bate sa pregatiti pentru mine ![]()

Nu pot sta domle` ca o closca
... daca stau ma doare spatele, daca muncesc ma doare ..atunci ce sa fac? 
Gata, am fugit la mopul meu
si dupa vin sa ma odihnesc putin sa citesc ec ati povestit ca vad ca s-au scris ceva pagini cat am fost eu la dat cu aspiratorul ![]()

_
Mind the Bump!
35+
Sophia Nicole
AMR 5 saptamani