Mar.Apr 2011 (162) - Hai Dorinut@!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Multumesc fetele de urari! Inca nu scoateti majoretele pt mine! Anunt eu cand plec la spital! Atunci le puteti scoate! Pana atunci motatele pentru Dorinut!!!
Hai Doprinut!!!
[mojoreta]

Feli cu Miriam in burtica 39 +
AMR Aproximativ 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

hai dorinutza

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mandreeac o sa vezi ca nu e usor sa cresti un bebe
dar decat sa fii singur
sa ai casa pustie
preferi asa
chiar vorbeam zilele astea cuu sotul cat de obositi suntem
si cat vom fi si cu bebe 2
dar cat de fericiti
decat sa stam doar noi doi
cu peretii
e minunat sa ai copii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am revenit si eu din plimbari. Am vazut ca ma simt bine si n-am mai rezistat in casa. Si m-am plimbat vreo 3 ore, desi e un friiiig groaznic afara. Bine, am mai intrat si prin magazine, bineinteles ca am mai cumparat hainute ca nu m-am putut abtine. Si huse noi pt masina, sa fie si ea pregatita pt venirea lui bebe. Acum sper sa se si potriveasca, ca masina nu-i la mine
Ziceam eu bine ca ma plictisesc acasa. Oare ce mai fac o luna? macar de s-ar incalzi, sa mai ies. Desi asa greu merg!

Catank, felicitari pentru lucrare si multa liniste de-acum incolo, ca bebelina are nevoie de o mamica odihnita si relaxata

Simo, imi pare rau de Matei, mititelul! Dar eu cred ca tu ai avut deja si nu-si mai aminteste mama ta, pentru varicela este foarte contagioasa si, daca n-ai fi avut anticorpi, ai fi luat-o deja. N-am auzit de cineva care sa n-aiba anticorpi, sa vina in contact cu varicela si sa n-o ia. Oricum ar fi, sa te fereasca Doamne-Doamne! Sanatate tuturor!

Strumphy, azi n-am mai pus la spalat, pt ca inca nu s-au uscat alea de ieri. Eu n-am uscator si tin suportul langa calorifer si se usuca greu. Si mai am o masina de spalat cu hainutele lui bebe. ar fi trebuit sa calc azi, dar cum m-am preumblat... am amanat pe maine, ca sa am si maine ocupatie.

HAI DORINUT@
SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona si eu gandesc la fel
ca pana trece vara
vor avea cateva lunite
si vor fi marisori
ca apoi din toamna
si eu vreau sa o dau pe antonia
la cresa sau la gradi
sa aibe activitate
la inceput mai rar
si apoi in fiecare zi
ca in casa pe vremea asta urata se plictiseste de numa
sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine

pe david cat l-a tinut varicela?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 34+ PETRA ADRIANA
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

mandreac multi,clar ca o sa pun pozici
plus ca finutul e asa de dulce de numa...ieri l am vazut prima dataca l a nascut in spania si eu nu mai eram acolo deja si are un parut fin ce ii sta in sus ca si cand ar fi aranjat in creastaiti vine sa l mananci

34 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Cami autostrada e curata, nu e zapada deloc

Andreea eu sunt onvinsa ca nasti duminica, ai sa ai 39,3 parca..mai ales ca e cezariana nu cred ca te mai amana

Miki sa vii cu vesti bune de la dr sa te linistesti

Catank felicitari pentru sustinerea tezei. O sa iei cu brio
Simo acum am citit ca si piciul celalat a facut bubite, of ce mi-e mila de el. Sa ii dea Doamne Doamne sanatate si tu sa nasti marti sa nu mai vina varicela asta urata si la tine

Felicitas ce bebe grasun ai, eu zic ca maine, poimaine ai sa dai marea veste..vezice faci in seara asta

Strumpf visul tau poate fi partial adevarat, eu vreau sa ma ia si nasterea naturala (dureri de burta si spate am) asa o sa stiu ca fac cezariana exact cand e bebe pregatit si nu e luat prin surprindere sa zic asa. Si n-am nimic cu rujul tau

Fetelor eu as manca da a zis ca n-am voie decat branza de vaci sau ou fiert..si as manca un covrig cald de la covrigarie...orice imi pare bun acum si niste mere acrisoare

------------------------------------------------------------------------------------------
39s-1zi cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 1zi!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Viss felicitari pentru ca te-a acceptat d-l doctor! Nici nu m-am asteptat la un alt raspuns! Pai cum sa lase el doi bebici asa scumpi. Eu zic sa mergi pe mana lui, sa faceti la 37, sau daca se declanseaza mai repede cezariana la "la cald" cum se zice.
Cumnata exact asa a avut, numai ca la 39 de s, ca a tinut colul. Si a facut cezariana la cald. Rezultatul: o fetita si un baietel frumosi, de nota 10, de 3400 si 3100.Asa va fi si la tine, adica foarte bine. Mamica de fetita si baietel dintr-o lovitura. Ce mandra o sa fii!

Feli cu Miriam in burtica 39 +
AMR Aproximativ 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetelor eu parca nici acum nu realizez ca o sa am un bebe. Ieri ma uitam ca mai aveam niste hainute spalate si imi ziceam, Doamne oare chiar o sa am eu un bebe. Apoi la patut cand l-am asezat si am lipit si figurinele pe pereti stateam cu sotul si ne uitam amandoi interzisi..de cand asteptam acest moment si parca e un vis..

Apropo de vis, viss ce ma bucur ca te-a primit dr si esti pe maini bune. Si da ai sa mai rezisti 2 sapt, sa ai niste bebici perfecti!

------------------------------------------------------------------------------------------
39s-1zi cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 1zi!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna din nou

Felicitas ,felicitari pt.bebita .Zilele acestea scoatem motatele si pt.tine
Dorinutza inca o data nastere usoara,te asteptam cu vesti maine
Lauriciu petrecere frumoasa sambata
Fetele va citesc pe sarite ,ma chinuie talentul acum cu un tort,asa ca va pup pe toate

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s
Amr 8 s

Mergi la inceput