Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Sa aveti o primavara frumoasa cu multe flori!

Aici nu se sarbatoreste - nu spun ca am asa un gol in suflet - dar copilul m-a vazut trista si at-hoc mi-a facut o felicitare .Si l-am trimis la scoala cu martisoare si o pagina cu explicatia 'martisorului' sa vedem cum o sa fie primita .

Imi pare rau ca stati asa cu sufletul la gura cu atitea boli care bintuie prin gradinite. Asta e viata in colectivitate, nu avem cum sa-i tinem deoparte. Ma uit aici ca vin copii bolnavi zi de zi si-i imbolnavesc si pe ceilalti. Numai cind vomita/temp sau diarhee aici se recomanda sa-i tina acasa 48h . In rest - la greu. Cine scapa , scapa.

Multumim de vizionari - a fost superb . Statiunea e in Alpi , In Franta - Les Housches ( la poze apre si harta ). Are scoala de ski si pirtii pentru incepatori si ptr aventurieri. Copilul a invatat foarte bine, asa ca in vacanta de Paste l-am inscris din nou aici 8h sa faca nivelele 5/6 . Nici nu stiti cita incredere i-a dat , e foarte mindru de el si deja vrea mai mult .

Cu scoala acum incepem o perioada grea pina prin mai cind au un examen la mate si engleza , asa ca presiune mare din partea scolii. Acasa nu au mare lucru de facut , eu mai lucrez cu el 10min/dimineata inainte de scoala, iar dupa amiaza doar citim . Restul joaca si sport.

Sper sa vina primavara- aici au inflorit narcisele galbene si pomisorii galbeni , au inmugurit perii dar e inca frig .
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da ce liniste fu azi pe aicea ... sa inteleg ca a venit primavara si ati fugit toate pe afara ???

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

O primavara frumoasaa!!!
Mie nu-mi mai ajunge timpul..martisoare mai imi trebuia pe cap ..mey m-a costat afacerea vreo 1.5 milioane..si vine 8 martie La gradi pt 8 martie am dat cate 50 ron ..Ioana tu intrebai...
Roxi iar ati racit???
Io recunosc ca nu l-am plimbat pe Luca pe afara,cam din noiembrie ..doar dintr-o casa in alta .Dar stiu ca nu a racit deloc iarna asta...iar noi doar 1 data in conditiile in care venim zilnic in contact cu agenti patogeni de toate felurile..
Monicule..greu ca sef!
Gabi era un dulap turn ,la fel ca dulapul de sub chiuveta..am baile marisoare si se cerea ceva...
Alice eu zic ca nu ai de ce sa te agiti...cum a iesit exudatul?Stii ca Ospenul se dadea preventiv...dar daca ai exudat negativ..ai scapat.
Nu am vazut poze...recunosc..

am fugit ca vin niste amici cu martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, exudatele cica vin abia joi sau vineri ... asa ca pina atunci nu servim gradinita ! Joia trecuta a fost primul caz confirmat, o fetita chiar la gizmo in grupa si se pare ca mai este unul la alta grupa la naiba, daca stiam, nu-l mai duceam luni, ca si asa statuse o saptamina juma pe bara cu viroza aia ... ospen iau eu, am luat imediat, ca pe bune daca mai vreau sa imi serbez o aniversare cu vreo boala dasta de-a copilariei !?
Petrecere frumoasa in continuare - da ce martisoare se gasesc neica la Constanta de dadushi 2 mil pe ele ?? Sau ai luat un vagon intreg de martisoare ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Copilul meu a a vut un succes imens azi in clasa cu martisoarele, plus ca a aparut in fata scolii sa spuna el ce e cu traditia asta.... basca ca s-a ales cu 'head teacher award' - sa nu credeti ca cine stie ce...un atibild auriu .Si a trecut pe la 'treasure box' si si-a ales o jucarioara ( gen cele de la MC Donald). Asta e tot ce ofera aici scoala ca recompensa ptr rezulate.... ca sa vedeti si voi cum cresc copii , fara pretentii mari din parte scolii. Si eu l-am dus la tuns . Dar este foarte mindru de el... ca a aratat si insigna de la scoalla de ski si poze si mai ca nu-si incapea in piele. Dar are mama grija de el - i-am mai luat 8h de ski.

Mai... o data scriu si eu in 2 zile de 2 ori si atunci e cel mai liniste.

Noapte buna
Mxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Oliv, pai eu am fost capul de turma de data asta. dar Patrick vaz ca e ok si Pupu a scapat... noi astia mari ne-am captusit de data asta. trece. las ca ma auzi tu cum tusesc azi
Mani ce frumos!!! super pentru Alex ca a invatat traditia, ca a si povestit despre ea.... recompensa e basca
Alice hai ca as zice ca nu e bai... si nu o sa ia Andrei.
gata, la munci cu mine. amr 2 zile pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la mine Sa aveti o zi insorita
Rox, spor la trebi
Bunny, ce frumos cred ca Alex e asa de incantat si mandru, si voi la fel cred
Alice, tin pumnii sa scapati !!!
Cristal , totale feteleee tale
Noi stem bine
Giulik a decalarat acu 2 seri ca ma vrea pensionara. Zic catre ea dice , poi ca sa stau cu ea toata ziua Diretc la suflet s-a dus declaratia

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello,

Nu am timp prea mult, dar va las cateva poze:

http://community.webshots.com/album/579840723plGOKP?vhost=community

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

sanatate racitilor!

vad ca la voi e cheltuiala majora acum cu martisorul, eu m-am fofilat putin anul asta :(

Roxana, bafta cu organizarea si sanatate!
Alice, sigur-sigur scapati de scarlatina
Olivia, ma bucur ca sunteti ok, nici noi nu ne spargem cu plimbarile, daca ninge iesim cu lopatica si pt om de zapada, cu morcovul in buzunar sa-l monteze ai mici, dar daca nu, mai mult de juma de ora nu stam ca nu avem ce face, doar asa sa umblam teleleu pe strazi nu li se pare distractiv. ieri de ex n-am iesit deloc, am avut zi de gatit, curatenie si era cam geruiala afara, adica o vreme rece si vantoasa

in curand cand s-o mai imbuna vremea, dupa ziua mamei o sa intru in revizie cu dintii si atunci mai vedem ce si cum cu dintii lui Danu

mai, eu am o intrebare, ati vazut prin magazine pantaloni de baiat stil din ala de camuflaj, de soldat? Danu e in perioada de soldatel....a zis ca si-ar dori o pereche de pantaloni de camuflaj cum au soldatii. Sapca deja avem si maieu, plus ochelari de soare si tablite de atarnat la gat. Pusti, pistoale iarasi are intr-o veselie tot felul de modele.

Dea se trezeste zi de zi cu aceeasi chestie: "cand vine vara odata ca mi-e dor de mare? nu faci rezervare sa nu ni se ocupe camera cumva?"..apoi isi ia cosul de scoici adunate vara trecuta la mare si le priveste cam o ora, le sorteaza pe marimi, isi aduce aminte despre fiecare pe unde a cules-o, unde a gasit-o, ofteaza si apoi le pune la loc, si isi ia albumele cu poze sa vada marea....ma bate gandul sa ma mut la mare iar....

ma duc sa spal pe jos
o zi linistita sa avem cu totii

Mergi la inceput

Roxi - Bafta multa !!!Tinem pumnii sa iasa bine

...vazut sahist - tare mult mi-ar place sa invete si A dar mie nu mi-a placut niciodata , il vedeam pe fratele meu mai mare ce dureri de cap avea ...asa ca am hotarit la 5 ani ..pass.

Lia- bucura-te ca Dea are imaginatie si se joaca asa de frumos ! Nu multi copii fac asta!

Va pup .... incepem actiunea 'book sale' ... stringem bani ptr orfelinatul 'little John' din Cisnadie . Va imaginati ca Alex e foarte interesat - in special ca la vara planuim sa ne oprim sa vizitam copii de acolo. Asa ca am strins 4 sacose mari de Cora pline cu carti - ale lui ( s-a despartit cam greu de ele) si de-ale noastre ...le ducem la scoala... si luam bani pe ele si impreuna cu cake sale ..se string bani frumosi .

Mergi la inceput