Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
buna dimineata
Mani foarte frumoasa actiunea voastra, bravo! succes!
oare mai vine primavara? ca zau ca m-am saturat de -4 grade de dimineata
pup, o zi frumoasa!
cristalina spune:
Neata!
Marina, super cu martisoarele. Mi-a placut tare ca ti-a facut felicitare :)) Cred ca a fost Alex tare mandru la scoala...:)
Foarte frumoasa actiunea voastra! Succese la vanzari!
Roxana, bafta maxima, tinem pumnii sa iasa bine!
Roberta, pupam sahistul! Maria ar vrea sa invete dar John nu are niciodata rabdare sa stea sa ii explice.
Lia si noi avem nostalgii din astea...dar eu la mare nu m-as muta! Am fost acolo iarna si e nasol. Scuze Roxi si Olivia, dar bat iarna niste viscole pe acolo de ma mir ca e zona locuita...
Olivia, asa e cu shefia :)))....Acu' vine 8 Martie si facem vanzare maxima si la florarie (ca da tot atatea flori/buchete cate martisoare a dat de 1 martie...nebunie...)
Eu le-am obisnuit cu o ora plimbare seara (pe langa plimbarea de la 12 la 13 cand vin de la gradinita) dar de cand a fost Ioana racita cam trageam chiulul (ca nu aveam nici un chef sa ies seara pe frig pe afara). Ei bine acum doua seri s-a pus Maria pe plansete si jale mare ca nu le scot seara la plimbare. Asa ca iar mergem seara o ora sa ne inghete nasul...
Ne-au anuntat ca se opreste netul...O zi minunata sa avem!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
-4 grade, Roxi? Ce zici de -14.5 la mine pe deal?
Eu sunt muta azi, am o laringita de am ramas fara voce... Vorba colegilor, Petro e happy zilele astea...
Va pup, o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza,raportam -14 grade si-n vale....mi-a placut tare mult sahistul
Marina foarte frumoasa actiunea cu orfelinatul....la vara cand facem camera de scolaritza cred ca donam si noi mai mult de jumatate din jucarii si carti....Maria imi mai zice cateodata sa mergem la casa de copii sa luam un baietel camd de varsta ei sau chiar mai mare sa aiba un frate mai mare care sa aiba grija de ea
Lia pupicei lui Dea visatoarea.....si a mea vrea la mare dar musai cu avionul
Cristalina si noi tot plimbaretze zilnic,daca nu iesim afara face purici in casa
Roxi inca tinem pumnii stransi....cum mai stai cu tusea?
Alice ati primit rezultatul la exudat?
hai pupicei
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Roxi inca tinem pumnii stransi....cum mai stai cu tusea |
merci de intrebare, tusesc extrem de artistic. ieri parca am fost mai rau. maine o sa am speech de mare efect
Crristale, merci
Robi, nici alea -14 nu imi plac. vreau caldura!! ce cool cu laringita . scrie-le multe e-mail-uri . si zi-le ca de luni incolo o sa iti scoti parleala
g_ioana spune:
O sa fie un speech plin de solemnitatedatorita pauzelor de tuse...am vazut The king's speech,fain film!
Dorsilia spune:
hello
eu smotrui de zor azi, iar, nu pricep, cum se poate face atata mizerie desi aspir, sterg, cu mopul, cu carpa pe dedesubt, si totusi praf gasesc zilnic, nu avem apartament aglomerat macar. Aseara cand ne-am pus la culcare ne-a apucat pe mine si pe Dea o tuse, ea in somn, eu treaza, tuseam de zici ca ne inecasem cu ceva, deci clar avem acarieni si ne supara. Am auzit ca pe oameni ii deranjeaza excrementele acarienilor nu acarienii in sine.
Roxana, bafta maine, la cat mai putine pauze de tuse...
Robi, repausul vocal al femeii e mereu retribuit corespunzator de sotz, deci ...esti tot tu in avantaj; foarte bun Homeovox granule pt laringita, daca vrei totusi sa scurtezi abstinenta vocala:)
Gioana, m-as duce si eu cu avionul la mare da io-s claustrofoba, greeeeu de tot suport si mijloacele de transport in comun, de lift nu vb, am si rau de inaltime, in plus, la cate caram noi cand plecam spre mare, jumatate de casa, cred ca ne-ar trebui avion privat. Aseara am vazut la tv ca podul de la Cernavoda e in lucru iar autostrada nu are nici o sansa sa fie gata pana in iunie, se preconizeaza blocaje si intarzieri majore ale doritorilor de mare, asa ca ma intreb pe unde vom ajunge vara asta in Constanta cu masina proprie, totusi??
azi fac fasole batuta cu ciolan, deci ma duc sa termin treaba
am reluat Debridatul cu Dea, facusem o pauza de o saptamana sa vad cum merge fara si vad ca nu e prea ok, iar face kk foarte uscat, bilute, si se cam chinuie pana le face si p-astea, deci trebuie sa continuam se pare, ma intreb pana cand....
o zi linistita sa avem cu totii
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia [Aseara am vazut la tv ca podul de la Cernavoda e in lucru iar autostrada nu are nici o sansa sa fie gata pana in iunie, se preconizeaza blocaje si intarzieri majore ale doritorilor de mare, asa ca ma intreb pe unde vom ajunge vara asta in Constanta cu masina proprie, totusi?? |
pe acelasi drum ca si anul trecut. astia de la tv is alarmisti, nu stii? niciun pod de la cernavoda nu e inchis, e vb de un podet mic peste canal si devierea e pe centura orasului - maxim 10 minute.
kim222 spune:
-14 grade???..brrr..si eu tremur ca Rox la -4
Noi am luat-o pe linia culturalizarii...duminica am fost la o premiera de Carlo Goldoni,..fff draguta!!
In rest aceeasi rutina...
v-am pupacit ma duc ca am pe foc,pui,ciuperci si alune..