Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nici io nu fac prea bine ... la fii-miu la gradi azi am aflat ca au un caz de scarlatina ! Nush daca la el in grupa sau la celelalte, ca mi-a vuit capul instantaneu si am omis sa intreb, am aflat ca a venit asistenta si le-a luat exudate ... asa ca ma duc la farmacie sa ma indop cu Ospen, anu trecut pe aceeasi vreme de martie gizmoul se captusise cu varicela pe care galant mi-a predat-o stafeta si mie, deci nu vreau sa repet experienta !!
Olivia, daca bagi okiu pe aici si ai timp de un raspuns, am citit ca incubatia dureaza 2-7 zile la chestia asta urita, cica joi a fost declarat cazul, io zic ca e ok, fii-miu nu a fost de o saptamina juma la gradi, abia azi l-am re-dus, sou joia cu pricina a lipsit categoric din peisaj, dar cine stie cu citi nu s-a pupat copilul bolnav ?? Banuiesc ca la exudatul de azi nu se va vedea nik, ca el vine de acasa, dar te-as ruga sa imi dai niscaiva sfaturi, sa n-o iau pe aratura ca de obicei, cum fac eu !! Multam mult !
Va pupez pe toate !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Alice, offf, si mie mi-e frica de scarlatina asta! Poate totusi nu e cazul, pentru ca incubatia e destul de scurta!

Bunny, super pozele, si locatia, si schiorii mari si mici!

Liliana, tu vrei la casa, eu vreau in State acum :)
Facem schimb?

Lia, esti OK?

Noi am fost very busy in week-end, vineri Matei a participat la un concurs de sah, nu s-a calificat in finala dar a fost aproape :) Am facut poze, curand promit sa le si descarc...
Sambata a venit la noi finul cel mare, are 7,6 ani, a stat la noi pana duminica dupa amiaza, s-au jucat non-stop...Matei a adormit pe canapea pe la ora 17 ieri, in timp ce se jucau :) a cazut efectiv la datorie.

Nu stiu ce sa mai fac cu raceala lui, cand dadea semne ca isi revine, e plin de secretii, ii dau Ambroxol, Septilin, ii curat nasul cu batista bebelusului si parca nu ii mai trece, offff....

Asta de la noi, va pup, o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabi am uitat sa precizez...vreau la casa in state. Doar ca aici te costa mult mai mult sa ai casa ta decat chiria...asa ca pass.

Dar asa temporar fac schimb...
Si acum fara gluma, chiar sunteti bine venite daca vreodata ajungeti porin state. Chit ca nu am decat 2 camere, dormim pe jos, pe unde se nimereste...dar primesc musafiri cu draga inima.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragele mele, o primavara frumoasa va doresc
Lia, organizez un eveniment la firma, pentru vineri. asta e saptamana mea incarcata cu final apoteotic. plus racitii de acasa.
Alice, sper sa scapati de scarlatina.
sper sa vina si primavara de-adevaratelea, nu de alta dar de dimineata erau -4 grade.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!! O primavara frumoasa va doresc si eu!!! (poate ma aude si vine! )

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

O primavara frumoasa, cu sanatate si bucurii!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

O primavara frumoasa tuturor

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

O primavara frumoasa, cu multa sanatate si fericire!!!
Liliana multumim de invitatiedupa ce terminam europa de vizitat ajungem si acolo....btw voi sarbatoriti intr-un fel 1/8 martie?
Alicehai meii ca o sa fie bine,mai ales ca Andreiush a stat acasa....(la mandra in grupa este o colega care a avut in ianuarie meningita virala si de atunci sta acasa nu a mai venit la gradi,noi n-am aflat decat acum doua saptamani....de atunci un alt coleg nu mai vine la gradi de frica sa nu faca asa ceva...io nici nu vreau sa ma gandesc,brrr.....dar nici nu-i putem tine numai acasa)
Mandra azi s-a trezit la 7 sa-mi ceara pungutza cu martisoare sa vada daca sunt toate...desi a pus etichete pe toate cu numele colegilor....era nebunie azi la gradi,au si un spectacol muzical si bonus le face si poze pentru felicitarea de 8 martie....eu am ore pan la 5
hai sa avem o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
O primavara minunata tuturor, cu multa sanatate si liniste in suflet !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

O primavara minunata !

Gabi, sigur ne aude si vine ca strigam in cor!...

"Mami, e primavara, hai sa ne dam cu rolele, sa ne plimbam cu bicicleta, sa mancam inghetzata!"...:)))

Aseara la masa le-am explicat cum e cu babele..."A voastra o sa fie friguroasa (eu si Oana) a lui tati o sa fie mai frumoasa, dar a mea o sa fie perfecta!" "cand e a ta?!" " de la unu la noua!"
Pana la urma s-a decis la opt...hahaha

Ieri Oana mi-a dat martisorul facut la gradinita , il tinea cu amandoua manutzele si se plimba prin casa...il admira. I-am zis ca poate sa-l puna pe masutza dar a zis sa o las sa se mai uite la el, ca nu-l strica ...:)))

Maria azi mi-a dat martisorul pe care l-am facut impreuna in weekend ("pai cum, ca eu am desenat, eu am facut snurul, eu l-am prins..?!" "da, dar o sa treaca mai multe zile si tu o sa uiti ca m-ai ajutat, asa ca o sa te minunezi ce frumos este si o sa te bucuri foarte tare cand il vezi!")

Alice, tinem pumnii sa va fi speriat degeaba!

Roxana, succese saptamana asta! (si nu numai )
Sanatate bolnaviorilor!

Olivia, tare frumoase baile!

Marina, ce schiori frumosi...bine ati revenit!

Liliana, multumim de invitatie, eu mi-am promis ca nu am sa trec oceanul niciodata!

Roberta, sanatate lui Matei, acum ca vine primavara poate scapati de mucisori.

Si noi am avut un weekend plin, cu bucatareala multa (supa cu galusti, pastrav cu lamaie la cuptor sambata...duminica rata la tava, ciulama de pleurotushi :) si mamaligura duminica...cheese cake desert...a fost bun!) Vorba lui John, masa aia cerea musafiri
Cumparaturi au fost si mai multe. Cand am venit de la cumparat de cadouri de 8 martie si martisoare eram cam verde Dar le-am luat niste seturi de argint tare tare dragalase doamnelor educatoare si am gasit si martisoare de argint pentru colege (ca John da cate 40 de martisoare, deh, daca e shef...)
Pe chestia asta mi-am cumparat si eu o pereche de cizme

Hai ca iar ma-ntinsei. O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput