Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Am vazut pozele, merita efortul, o sa iasa tare frumos, mie-mi place mult cum arata !! Pupici multi si duminica linistita sa aveti !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
polux spune:
Rusinica v-am gasit pe pagina a doua. Mai sa va dau la obiecte pierdute.
Pupam fetele cucuiete.
Olivia si Robi vazut casele, arata bine de tot.
Vreau si eu sa stau la casa...vise maica , vise. De fapt eu am stat toata viata la casa...acum aici departe stau "la cutie".
Spor la dintari la cei ce merg. Si noi ar trebui ca dintii laterali de joc au iesit un pic in diagonala din lipsa de spatiu, si cei de lapte de langa nu dau semne sa cada.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
bunny spune:
O saptamina buna
Noi doar ce ne-am intors din vacanta de ski - a fost superb . Pentru mine, care nu am mai skiat de 10ani si m-am crezut batrina- mi-am demonstrat ca se poate. Cel mai tare m-am bucurat de copil - parca l-am facut pe ski - nu a avut nici o problema . A luat aici 8h de ski la un centru , dar am acrezut ca pe munte o sa aibe ceva teama. No way ! L-am pus dimineata la scoala de ski 2h si dupa amiaza a fost cu noi. Nici o problema...a fost pe pista albastra ba s-a incumetat si putin pe cea rosie.... dar pe mine m-a lasat in urma rau de tot . Nu pot decit sa fiu feicita- dar la anul ma gindesc ca o sa skiez singura .
Nu v-am citit ( de miine incepe scoala si o sa am mai mult timp ) dar sper ca sunteti bine si au trecut toate racelile si dintisorii.
Va las aici citeva poze - sincer am avut camera cu noi o zi doar -
https://picasaweb.google.com/marina.hall/1102SkiInLesHouches#
Va pup
roxanaz spune:
buna dimineata dragelor
Mani, bine ati revenit. imi pare tare bine ca Alex a fost ok pe skiuri. ma uit si la poze acush.
Oliv, au iesit bine, bravo!
eu am o saptamana grea de tot cu final apoteotic vineri.. deci tineti-mi pumnii va rog!
pupici tuturor
g_ioana spune:
Neatzahaideti la un capuccino poate alungam iarna
Mani sa va fie de bine concediul,v-am admirat in pozein special schiorul curajos
Roxi tinem pumnii pentru saptamana asta,bafta multa!
Vivia hai ca mai aveti putin,imi place cum arata baile...sunt tare curioasa cum va iesi dormitorul lui Uka!
Alice cum se mai simte Andreiush?
Noi raportam un week-end fain cu de toate,sambata am avut program administrativ la greu iar duminica ne-am plimbat prin oras,la shoping la mc,ne-am odihnit si ne-am si relaxat....aseara la 10.30 aranjam martisoare si faceam liste cu baieti,fete si prieteni....mandra are saptamana asta un program zuzu de gradiazi este dupa amiaza,maine este dimineatza,miercuri este dupa amiaza...
hai sa avem o saptamana excelenta
leeloo2004 spune:
Ioana - daca acest cappuccino-ul tau alunga iarna, atunci iti comand o tava! Doar, doar o pleca de la noi...
Bunny - bine ati revenit! Ma duc sa vad si pozele, bine ca v-ati distrat!
Kim - hai ca mai aveti putin-putin!! Imi plac baile, au iesit foarte frumoase. La Luac in baie ai luat doar cabina de dus sau ii pui si cada? Si linga cabina e un dulapior, sau ce e ala care era acoperit cu folie? Imi place si camera lui, abia astept sa o vad mobilata si decorata, cred ca o sa fie super!
Lia - deci ati scapat momentan de dentist - hai ca pina la urma poate cad dintzishorii singuri!
Eu sunt prin zona, am ceva de lucru, dar ma duc sa vad mai intii pozele de la schi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Buna dimineata. Si la noi e nebunie.
Lia, io sper din suflet ca dentistul sa stie ce zice Nu mai zic nimic, eu chiar nu-s de specialitate. Pupam copiii cuminti
Bunny, super-super pozele
Kim, mi-au placut toate pozele toate-toate.
Rox, spor la trebi la tine
Pupam toata trupa.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Bunny - foarte frumos - si peisajele, dar mai ales voi! In ce statiune ati fost?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
hello
Daria, da, dentistii "stiu" mereu ce zic, in sensul ca ei stiu una si buna, dupa ei absolut toata planeta ar trebui sa poarte aparat dentar...eu una nu mai pun botul asa usor la absolut tot ce spun ei. Pe mine ma intereseaza niste aspecte si alea le urmaresc, in plus mai consult si alte pareri, nu mai sar imediat sa execut orice mi se propune.
Roxana- ce planuri ai pt aceasta saptamana asa incalcite? nu ne dai un indiciu? tinem pumnii oricum
Avem zapada pana la genunchi, si maine e oficial prima zi de primavara, ce sa zic....nu se vede nici un motz de ghiocel de sub nameti
eu am o stare din aia de-mi vine sa ma mut undeva unde sa nu cunosc si sa nu ma cunoasca nimeni, sa-mi arunc mobilul la gunoi sau sa-l inchid macar, si sa0mi vad doar de viata noastra
o saptamana linistita sa avem cu totii
szivarvany spune:
Si aici e o vreme de kko, zapada semi-topita, murdara.
Lia, ce ai patit ?
Noi am avut un weekend fain, am fost la Mc am mancat multa inghetata, apoi ne-am plimbat pe centru, desi era zapada era soare si frumos. Abia asteptam weekendul iar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"