Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia Ce inseamana?! (eu cu problemele baietilor...mai putin )

Ioana, ce frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deci la varsta lor..baieteii trebuie sa aiba in permanenta testiculele in punga scrotala (adica pui mana si le palpezi..doua). La Luca sunt numai uneori...in rest se duc in sus..pe romaneste..Asta la 20 de ani se poate complica : atrofie testiculara, cancer testicular si infertilitate (pt ca stau la temperatura mai ridicata decat ar trebui..in scrot este mai rece)..Sper ca ai inteles ceva..Cat priveste calculul..nu am mai auzit de asa ceva, nu am invatat de asa ceva...google nu gaseste..doar in engleza am gasit ceva..cica este afectiune rara..fara multe studii De aia ma apuca nebunia..de ce nu avem si noi afectiuni normale?..o raceala..o diaree..in fine..

pana la varsta asta nimeni nu mi-a semnalat problema..nici macar pediatrul absolvent de Stanford ...Am descoperit noi singuri..urmarindu-l de vreo 2 saptamani...Eu tot sper intr-o minune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Acum am inteles, cu temperatura e logic...

Cu calculul, eu va urez sa va speriati degeaba si sa nu fie nimic. Multa sanatate!

Mergi la inceput

calculul este ultima mea problema..fixarea chirurgicala a testiculelor ma ingrijoreaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani, doamnelor iubite !
Si un buchet de pentru Olivia !! Multa sanatate ! Mey, da si la gizmo testicolele se duc uneori in sus, chiar m-a si intrebat copilul da de ce se misca chestiile astea ??? Acu ce inseamna sus ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

testiculele trebuie sa fie mai tot timpul in scrot...se duc in sus(adica nu se mai simt la palpare) doar la frig, imersia in apa rece, stimularea muschiului de pe fata interna a coapsei...ar mai fi actul sexual dar nu este cazul..

edit:
in timpul ecografiei ,auzind comentariile ecografistei,Luca m-a intrebat:
O sa mor??

Mergi la inceput

Credeam ca numai Andreiush e cu trebi din astea serioase gen moarte ... pfff, da voi cum v-ati dat seama de povestea cu pricina, ca io ma uit la cucul lu fii-miu doar cind ii fac dush sau il mai insotesc la pipi la baie, sau cind il mai schimb de haine ... altfel nu as putea spune unde ii sint testicolele !!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

avem stagiu de pediatrie..si vedem si auzim multe...si asa l-am luat a control..apoi mi-am dat seama cum sunt putele altor copii...adica scortul...mai ca la adult..la el este gol ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA mamicilor!

nici la mine nu e o zi decat de cacao, precum prajitura mea congoleza...din varii motive, nu ma mai apuc acu sa explic cum imi mananca nervii incet si sigur fiecare problema a fiecaruia din casa asta. Tot ce pot spune cu siguranta este ca imi vine ori sa fug in lumea larga ori sa ma baricadez in fundul dulapului si sa nu mai vorbesc cu nimeni, sa nu mai sune telefonul, sa nu mai vina nimeni si sa nu mai aud de nimic.

imi pare rau si de mine si de toate mamicile stresate si de copiii nostri care ajung uite asa in lumea asta infecta ipohondri si tematori. Cum naiba fac altii ca n-au nici o problema ciudata, ma intreb si eu ca si Olivia? altii mananca normal de la 7 luni, mesteca normal, au scaun normal, le cresc si le cad dintii normal, merg la gradinita calmi si senini nu au spaime in halul asta, ....la naiba cu jaful meu de viata

nu mai zic nimic, absolut nimic, imi pare rau si pt ce am zis deja, dar nu mai sterg, ma duc la ale mele si astept sa se mai scurga o zi din viata asta a mea

toate cele bune tuturor

Mergi la inceput

Olivia, tu m-ai ascultat mereu si mi-ai ridicat moralul ori de cite ori paranoia mea dadea in floare - cum as putea sa te ajut si eu la rindul meu ?? Trimit numai ginduri bune si de sanatate !
Lia, si pentru tine o ! Nu te mai uita la ceilalti, in curtea lor, fiecare dintre noi avem drumul nostru si problemele personale, stai linistita !! Poze cu voi cind mai pui ??? Si despre ce praji congoleza vorbesti acolosha ?

Edit - ca am uitat sa zic, la gradi cica exudatele sint ok, in grupa la noi nu-i nimeni virusat, doar sint vreo citiva copii la alta grupa care sint purtatori, probabil ca vor urma tratament cu penicilina, dar cit de contagiosi sint, adica pot transmite virusul altora care pot face boala (scarlatina) ?

Alice si Andrei

Mergi la inceput