Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 16
mitzura spune:
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor de aici!!! Multe flori si multi pupici!
Si noua ne-au iesit exudatele negative, asa ca sper sa fim ok, din punctul asta de vedere.
Alice, eu stiu ca pot sa transmita boala doar daca nu primesc tratament. Pentru ca daca primesc, la 24 de ore nu mai sunt contagiosi.
Eu ma pregatesc sa plec in Polonia, vineri, trebuia sa plecam trei, dar o colega nu mai vine din cauze de sanatate. Incerc maine sa vad daca se mai pot schimba biletele de avion, ca sa vina altcineva. Complicatii...
Olivia, poate totusi lucrurile vor fi ok si va linistiti!
Va pup pe toate. Noapte buna
szivarvany spune:
Kim sper sa fiti ok. Of, ce intrebare a pus Luca :(
Mitzu, spor la treburi la tine si sa treaca cu bine expeditia
Sanatate tuturor copiilor !
Noi stem ok, am avut serbare , cateva poze de aici de o calitate naspa ca n-am setat aparatul cum trebe
A fost frumos tare.
Partea neagra e ca unii parinti au uitat sa cotizeze suma si eu de atata greata nu le-am mai cerut azi. Probabil ca voi lipi un afis. N-am cuvinte.
Apoi au venit fetele la noi si am petrecut dupa-masa tare fain, mandrele au dansat pe melodiile lui JustinBieber, acum simt nevoia de un U2, BonJovi, DM, orice clasic dp vremea mea
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Mey, frumoasa foc e printesa primavara Giulika !!
Cu faza cu banii, no comment, nashpa rau !! Dar noi sa fim sanatosi, nu ? Pupici multi !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
szivarvany spune:
Da Alice, nu-mi vine sa cred ca ii doare mana sa dea 10 lei unui om ca educatoarea noastra. Oricum le doresc sa aiba parte de dascali opusi ei sa vada.
Inca sunt revoltata.
Doamna va avea operatia la sfarsitul acestei luni. Mi se strange stomacul.
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
imi pare rau sa aud de atatea probleme si griji. sper din suflet sa se rezolve sau macar sa se amelioreze situatia. nici eu nu am o perioada prea roz asa ca zic doar ca va veni primavara si poate toate lucrurile vor aparea mai bune.
va imbratisez cu drag!
cristalina spune:
Buna dimineata tuturor!
un buchet de flori ca sa treaca toate supararile!
Eu am lasat-o si pe Maria azi acasa, de dimineata tusea de zor asa ca am zis sa stea acasa sa vad cum evolueaza.
Galusca mica are mucii verzi dar az'noapte a dormit ceva mai bine. Are o voce adanca, ragusita...
"MAAAMIII!" am sarit ca arsa.."Maria mi-a stricat sentimentele!"
Am incercat sa stau cat puteam de serioasa si am intrebat-o ce sunt sentimentele...
"Lucruri pe care le fac unii frumoase si altii le strica!"
Iti vine sa-i mananci!
O zi minunata sa avem!
g_ioana spune:
Neatzade maine vine primavara,va fi mai cald si mult soare,vor incepe sa cante pasarelele si vor inmuguri copacii,hai sa ne unim gandurile pozitive ca sa alungam toate probleme si grijile din ultimul timp!
Oliviasi o imbratisare pentru Ukaeu sunt sigura ca totul va fi bine,veti rezolva si problema asta cat mai repede si mai bine pentru Uka!
Daria ce gratioasa si frumoasa este Giulik...la capitolul parinti/bani/educatoare, no coment
Cine faci azi mucenici?....noi deja i-am terminat pe cei facuti de mama duminica,dar mie mi-e pofta de mucenici fierti,nu am mai mancat de prin liceu...are cineva o reteta?
hai sa avem o zi excelenta
cristalina spune:
Iei mucenicii in punga, ii pui la fiert in apa cu zahar, pui zahar vanilat, scortisoara si rom, cureti nucile si le toci, mai marunt sau mai mare dupa cum iti place, cand au fiert mucenicii (ii incerci ca pe paste) pui nucile si voila!
Cantitatile sunt de asemenea dupa fiecare, unii ii fac cu mai multa zeama, altii ii fac mai dulci, ochimetric.
Pofta mare! (eu asta mananc acum, a afdus o colega care a curatat nucile dupa ce a sarbatori 8 martie, i-am zis sa aiba grija data viitoare, ca m-au costat maselele o avere!)
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Trimit eu mult soare unde nevoie.
Azi e baba mea, e o zi atat de frumoasa, azi mami ar fi implinit 68 de ani si ar fi primit un mare buchet de frezii.
Io vreau poze cu mucenicii astia ai vostrii, ca la noi nu se fac.