Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
la multi ani fete iubite
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
amironeanu spune:
La multi ani dragi mamici! Sa aveti o primavara frumoasa, insorita si plina de iubire! Cite o floare pentru fiecare !
roberta04 spune:
...primavara incepe cu tine...la, la, la...
Va doresc soare in suflet si priviri!
Va pup cu drag!
philip spune:
oohhh, serbari, cred ca as plange de la un capat la altul. distractie frumoasa. la multi ani fete dragi!
g_ioana spune:
....da,da si eu la fel,noroc ca la noi nu se face serbare.....in schimb mandra de la 6.30 mi-a cantat vreo 3 cantecele inclusiv multi ani traiasca si mi-a recitat si poezia cu mama-i zambet de soare, din tot sufletul ei!...pe drum spre gradi mi-a zis ca-s cea mai buna si frumoassa mama din lume pentru ca stralucesc de dragoste si dor!
kim222 spune:
La multi ani mamici!! Un 8 martie frumos..eu am unul urat dar deja m-am obisnuit..sunt in cautare de chirurg pediatru la Bucuresti,pentru Luca. Azi am facut ecografie testiculara..il suspectam (noi doi ca la medic nu am fost inca) de testicule flotante..pt care rezolvarea este una chirurgicala de fixare a testiculelor in scrot..anestezie generala..deci distractie..
La multi ani Alice si Cori! Tot ce va doriti sa devina realitate!
am uitat sa va spun ca basca are un hidrocel (lichid) minim pe stanga si calcul in scrot!..fara simptomatologie ..
szivarvany spune:
Kim, sper sa gasiti medicul si sa rezolvati toate problemele
Eu intr-o ora chiulesc o sa vin cu poze, sper
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
primiti repetente?;))
la multi ani, alice si corina! tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca
la multi ani, doamnelor, sa traim, sa inflorim
olivia,
cristalina spune:
La multi ani doamnelor!
Sa fim sanatoase si voioase!
O miniserbare si un buchet de flori pentru toate mamicile
http://family.webshots.com/video/3060650960101722968GXqFwD
(Oana e ragusita, are febra, dar pentru ca deschidea serbarea am dus-o la inceput un sfert de ora si apoi am trimis-o cu tanti Viorica acasa. Sunt nedormita, az'noapte am pazit-o ...sper din tot sufletul sa nu-mi para rau ca am dus-o la serbare)
Aseara mi-au facut cadou felicitari si diplome de "cea mai buna mamica", azi am primit si felicitari facute de ele . Tati ne-a adus flori dis-de-dimineata...
Am fost si la doamna invatatoare (Mariuca era asa de emotionata, nu ma asteptam, maine duc dosarul la secretara care a fost neasteptat de draguta ...eu dandu-i numai un fir de frezie, simbolic asa...)
O zi minunata sa avem!