Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pupici doamnelor
la multi ani Oana, Alice, Cori!! sa fiti sanatoase dragelor, iubite si pline de noroc!!!
Alice sper ca sunteti ok cu scarlatina
Gabi, felicitari pentru inscrierea la scoala!
Mitzu, pupici, sper ca Mara sa nu faca boala.
Cori, ce aventuri pe domnul tau.. tin pumnii sa fie totul ok!
merci pentru gandurile bune de vineri, a fost in mare ok.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Suuuper, tort cu milka, preferata mea, sper sa-mi ramina si mie o urma, ca pin ce ajung la Oradea, vine vara !?
Cori, bine ca s-a terminat cu bine si okiu e ok, ce intimplare urita !! Ce mai face Eva ??
Daria, am mai zis, daca te mai aud ca zici ceva nasol de Giulik, ti-o iei de la mine !!
Mitzulino, mai bine plictiseala la desene si joaca decit alte alea, gradinita tot acolosha este ! Hai pupici si sanatate multa !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi anti-plictiseala este : pus muzica in pc - acum e Justin Bieber in voga, mi-a ramas pe creier melodia, Giulia s-a incaltat cu tenesii noi sclipiriciosi si a dansat ieri toata ziua; seara la 9 dupa dush a zis ca e moarta de oboseala si a adormit in 3 minute

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Corina, of ce intimplare...sper sa nu ramina semne si bine ca nu a fost mai rau! Hai, lasa depresia (bine, eu vorbesc - pe mine ma apuca groaza ca fac 39 de ani...) ca viata e frumoasa!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

La Multi Ani Alice & Corina! Tot ce va doriti!

Si lasati depresiile, eu nu am avut cand am bifat 40 ci acum la 41 dar mi-am bagat un stepper si sunt plina de energie mai tare ca la 25 de ani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

N-as spune ca ma apuca groaza dar nu prea imi vine sa cred (exceptand diminetile in care am cate un shoc cand ma uit in oglinda!)

Corina ce patanie urata. Bine ca este ochiul in regula si nu o sa ramana cu probleme. Tinem pumnii sa se refaca repede!

Daria, asta da distractie. O sa-i zic lui John sa le faca niste cd-uri cu muzica de tzopaiala!

Maine avem serbarea (dureaza o ora si ceva...la noi toate serbarile sunt destul de lungi) Maria are o poezie tare dragalasa de Nichita Stanescu... sper sa reusesc sa le filmez cum trebuie pentru ca de obicei strau in colturi diametral opuse la serbari...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani si din partea mea pentru cele doua tize.
Alice si Cori din toata inima multa sanatate si fericire si mult noroc. Sa va uite toate necazurile si sa aveti parte numai de bucurii.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La multi ani de 8 Martie!!!Sa aveti o zi frumoasa si calduroasa, plina de flori, ganduri bune si iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani de 8 Martie!!!! Sa aveti parte in viata doar de soare si multe bucurii!!!

Cristalina - ba pe mine ma apuca groaza...si nu-mi vine sa cred...asa ca sunt inca in faza de negare...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput