Copilasi de Iulie - August 2004 * 67

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani alice
la multi ani corina

daria, ce-i aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu va astept, ca John nu prea se omoara cu dulciurile, Ioana nici atat, Mariei ii pun eu frana (daca ar fi dupa ea ar manca doua portii de desert ) asa ca eu ma simt datoare sa termin tot de pe platou... :)))

Dar ma duc la sala de doua ori pe saptamana ...poate nu ma ingras prea tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E tortul ratat ca blatul a crescut 5 cm si in loc sa-l taiem in 3, am reusit in doo, d`1aia bomba de ciocolata in mijloc, dar e demntial, va astept, Giulik a mancat ca sparta

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

La multi ani Alice si Corina!! Multa sanatata voua si familiei, multumire si liniste sufleteasca!!

(vad ca am dat in batranete si am inceput sa fac urari care suna cam patetic, da asta imi doresc eu pentru mine, asa ca asta va doresc si voua )

Am fost si am facut exudatul, maine seara avem rezultatele. Am inteles ca baietelul respectiv n-a fost prea multe zile la gradi saptamana trecuta, plus ca Mara zice ca nu se juca cu el, asa ca sper si eu sa trecem peste. Da' iar stau copiii mei acasa toata saptamana si pierd timpul, desene peste desene, plictiseala, etc.... Numai sa nu se imbolnaveasca...

Va pup, ca am o gramada de lucru (am venit la servici sa lucrez, desi n-am ore, ca acasa cu ei n-am nici o sansa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Alice !!!!
La multi ani Corina !!!!
Sa fiti iubite!!

Ei bine, acum pot sa declar oficial ca am boboc inscris in clasa I - am fost simbata si am dus actele, taxa de inscriere, etc - sper din suflet sa fi facut alegerea si decizia corecta pentru Stefan!

Mitzura - ce sa mai zic - eu iti urez sa nu fie scarlatina...multa sanatate!!
Daria - Giulik e cea mai tare la declaratii fara cuvinte1 Ce-ti mai trebuie sa-ti spuna, cind ea iti demonstreaza???!!
Roxi - cum a iesit vineri??

Pupici la toata lumea si o saptamina frumoasa va urez!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

ce crema e aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Alice, te pup si iti doresc multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi
va multumesc tare mult pt urari, e minunat sa vezi cum prietenii se gandesc la tine de ziua ta chiar daca esti departe Cred ca melancolia blegoasa mi se trage de la varsta respectabila pe care tocmai ce am bifat-o 40 cand naiba am imbatranit asa??
Vesti prea bune nu am pt ca domnul meu a facut-o lata acum 10 zile, a alunecat pe terasa intr-o dimineata si a aterizat cu ochiul direct intr-un paravan de lemn care s-a rupt si i-a intrat in ochi. Ca urmare m-a trzit la 5.45 cu o imgine de cosmar, juma de cap umflat cat un pepene iar din pleoapa de jos sfasiata ii curgea sange pana la glezna... ce sa mai, a fost cumplit, fuga la urgenta, asteptat acolo 2 ore sa vina oftalmologul, timp in care eu ma gandeam de zor ce ne facem daca isi pierde ochiul, apoi au zis ca ochiul e doar zgariat dar va fi bine, cusut 40 de minute... e bine acum, azi ii scot firele si speram ca in curand sa fie ca nou.
Deci a fost o perioada tare grea, mai intai Eva apoi el... sper sa se fi terminat cu toate belele.
La noi e primavara si soare, exact cum trebuie sa fie de baba mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

ce crema e aia?

Andreea

1 l frisca lichida incalzita pe baie de abur cu 500 g ciocolata de lapte (Milka), fara a fierbe !!! , pana ciocolata e topita, lasata la rece, apoi batuta spuma cu mixerul Giulia e innebunita dupa crema asta. Si si io de fapt

Corina ... fara cuvinte, ce accident :( bine ca sunteti bine

Leeloo, da, m-a dat gata, asta e limbajul ei , tre` sa accept si eu.
Sambata dupa ce a fost cu taxo` la Mc si i-am dat bani de buzunar sa-si ia inca un HMeal pt jucarie, mi-a venit cu o zambila mov, ca ea asa s-a gandit sa-mi aduca o floare. Pana la urma a venit cu doo jucarii si banii in buzunar

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

daria, una excelent, eu am redescoperit milka aici si de cand am ajuns mananc zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Alice si Corina!

sper sa scapati de hororul cu scarlatina si tu Alice si tu Adela

Mergi la inceput