Copilasi de Iulie - August 2004 * 67
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Daria, La Multi Ani tatalui tau !! Si spor la bucatarit !
Io tot sper sa ma trezesc din cosmarul asta cu scarlatina, ca parca o iau pe aratura, nu alta !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
philip spune:
ioana, super desenul
daria, la multi ani tatalui tau si pt mami
alice, pai gizmoul se simte rau, sau esti doar ingrijorata de ce s-ar putea intampla? mi se pare ca am ratat ceva, asa-i? am citit acum de scarlatina, cica trebuie musai antibiotic ca sa se evite riscul de febra reumatica, cred ca asa-i zice in ro. multa...imunitate ca inteleg ca andrei e inca sanatos.
roberta, ce dragut
azi la noi a plouat si-a plouat, cu ocazia asta am despachetat si restul de cutii ce le mai aveam in casa, am facut de mancare, am iesit si putin la cumparaturi. acum baietii se joaca sus inainte de baie si-am profitat sa intru pe la voi.
o duminica frumoasa
![](images/user_woman.png)
mitzura spune:
Buna seara,
N-am mai intrat de ceva timp, n-am prea avut dispozitia necesara....
Noi nu suntem, clar, intr-o zodie buna in perioada asta. Dupa tot felul de alte probleme de sanatate am intrat si noi in cosmarul scarlatinei, vorba lui Alice. Am aflat acum in seara asta ca e un caz confirmat de scarlatina la Mara in grupa. Baietelul respectiv a fost toata saptamana, la fel ca si ea. Partea rea e ca eu vineri trebuie sa plec in Polonia pentru 10 zile si teoretic, ea ar putea face boala pana in ziua in care ar trebui sa plec. Va dati seama cum stau eu ca pe ace zilele astea?
Aveti idee daca iese exudatul negativ inseamna ca e ok si nu face boala? Maine ma duc sa le fac la amandoi exudat.
Alice, la voi cum mai e? E ok Andrei?
Stiti cumva se poate schimba data pentru un zbor de avion, stiu eu, sa o aman cu 2-3 zile? Ati mai fost in situatia asta?
Ma duc sa citesc despre scarlatina...
Va pup si va doresc sanatate tuturor.
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Azi masa si dansul le dau io, asa ca poftiti, intrati, avem di tate !
Mitzule, noi stem bine, nu l-am mai dus pe Andrei la gradi si nici nu o fac pin ce nu stiu exact cum sta treaba la ei in grupa ... exudatele nu venisera pina vineri, asa ca am luat si azi pauza, poate aflu ceva later ! Nu stiu exactamente, dar parca poate fi purtator de streptococ dar fara sa faca si boala, oricum am inteles ca se da penicilina daca se confirma exudatul ! Sanatate multa Marutzei , io am avut cosmaruri cu boala asta - mi se pare cea mai nashpa dintre toate !! - si nu am nici un chef sa experimentez imunizare cu asa ceva in ruptul capului !
O saptamina linistita cu sanatate multa doresc tuturor !
Alice si Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
La multi,multi ani,buni si plini de fericire si iubire,draga Alice!!!!
Multa sanatate si gandire pozitiva sa scapati de scarlatina,pupicei multi pentru tine si Andreiush!!
La multi ani Corinai,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Tinem pumnii pentru Eva
Cuscrelo eu vreau un ceai cald....in rest in week-end ne-am cam facut de cap,a fost mama mea in vizita asa ca ne-a facut numai bunataturi, sarmale,gogoshi si ieri ne-a facut in avans si mucenici....ieri am fost si la teatru,la Pacala,unde am zarit-o si pe Ilinca de Carmencita,da' era cu bunica
La noi s-a reintors iarnaio mi-am facut nerfi dis de dimineatza cu stransul banilor pentru 8 martie....mi-a zis o mamica ofuscata ca ea i-a cumparat singura ceva ca daca noi ne-am hotarat asa tarziu sa strangem banii
...
hai sa avem o zi excelenta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
Buna dimineata!Alice, la multi ani fericiti si sanatosi!
Corina, la multi ani cu bucurii si sanatate!
Mitzu, sigur poti schimba biletul. Numai ca trebuie sa te interesezi la agentia de la care ai cumparat, unele sunt luate cu tarif special si nu se pot schimba, altele se chimba numai cu nu stiu cate zile inainte...depinde de bilet...
Alice, Mitzu, tinem pumnii sa iasa exudatele bine.
Rain, sanatate puiului mic! (chiar daca nu citeste, un gand bun nu strica niciodata!
Daria,
Multi ani tatalui tau!
Cu asa o felicitare te cred si eu ca te-a lasat fara cuvinte...tare frumoasa!
Roberta, sanatate bolnaviorilor, sa treaca repede!
Ioana, felicitari pentru desenul castigator, foarte inspirat...:)
(ce mic e targul Ieshilor...:))
Gabi, felicitari pentru scoala! Tinem pumnii sa fie bine!
Noi in weekend iar ne-am dat in barci prin bucatarie...hehehe
In afara de sambata dimineata cand ne-am dus la film la aniversarea finutului meu (ele, ca eu m-am holbat prin magazne si mi-am cumparat o fusta gogosar...).
Am facut samabata ciorbita si pui cuciuperci la cuptor, dimineata salam de biscuiti, seara saleuri. Duminica au venit finii la noi cu tort si prajituri asa ca am executata pui la cuptor cu piure si placinta de branza...eram ca porcul pus la ingrasare aseara!
Gata, ca am o gramada de munca. O saptamana exceptionala sa avem!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
ALICE
CORINA
Si o saptamana minunata tuturor
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alice2004 spune:
Moam, ce uitasem, cu gindul la masa si dans, hehe ...
![](birthday.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Mey, la noi exudatul sigur va iesi negativ, ca in lunea cind l-au facut Andrei abia venise la gradi de acasa, asa ca sigur nu avea cum sa aiba ceva ?! Eu astept sa vad cum evolueaza lucrurile cu ceilalti, ca deja sint 4 cazuri la grupa vecina ...
Cuscrela, orice ceai vrei !!
![](icon_smile_cool.gif)
Brei, la cita mincare si desert am citit ca ati facut in uichendul asta, ma gindesc sa incep un circuit pe la voi, hihiii, e pacat sa se strice atita mincare buna !!
![](icon_smile_big.gif)
Alice si Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Multa sanatate tuturor
Va servesc si eu cu un antidepresiv-ciocolatos
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alice2004 Moam, ce uitasem, cu gindul la masa si dans, hehe ... La Multi Ani, Cori, tiza mea ![]() ![]() ![]() Mey, la noi exudatul sigur va iesi negativ, ca in lunea cind l-au facut Andrei abia venise la gradi de acasa, asa ca sigur nu avea cum sa aiba ceva ?! Eu astept sa vad cum evolueaza lucrurile cu ceilalti, ca deja sint 4 cazuri la grupa vecina ... Cuscrela, orice ceai vrei !! ![]() Brei, la cita mincare si desert am citit ca ati facut in uichendul asta, ma gindesc sa incep un circuit pe la voi, hihiii, e pacat sa se strice atita mincare buna !! ![]() Alice si Andrei "Seen it all. Done it all. Can't remember most of it" www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion |
Prima statie a circuitului,Oradea
![](punk.gif)
![](pofticios.gif)