Rau rau!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_a_t spune:

Imi vine sa si rad!

Medicul ginecoloc imi zice ca sunt o mofturoasa pentru ca nu vreau sa mananc ...
Medicul de familie s-a speriat ca am slabit 4 kg intr-o saptamana si pentru ca am tensiunea mica. Uimirea cea mai mare a fost ca n-am ameteli cu aceasta tensiune.
O prietena imi tot spune ca starea mea de rau e pe fond psihic si ar trebui sa fac ceva in privinta asta ...

Iar mie mi-e rau de nu mai pot...

andata mi-ai dat o idee buna cu compotul de visine:) parca as manca si eu

Androix... Arsuri? Eu sper sa nu ...

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cristina, e aurit rau medicul tau daca iti spune chestia asta! nu e o gluma!
eu abia acum in a doua sarcina am aflat de la medic ca data trecuta eram atat de vai de capul meu si analizele imi ieseau atat de prost ca se gandea deja serios sa intrerupa sarcina. Mie insa nu imi zicea lucrul acesta ca sa nu ma descurajeze si uite incet incet am trecut peste....

Acum cand merg la control imi zice "nu prea te mai vad venind pe aici si plangand ca ti-e rau. se pare ca te simti mai bine. Dar defapt nu cred ca te simti mai bine ci te-ai obisnuit cu ideea. las' ca la al 3-lea nu vei mai simti nimic iar la al 4-lea va fi flaore la ureche ca vei fi obisnuita"

Tin minte la proma sarcina cand eram internata si medicul meu zicea ca poate fi pe fond psihic, stres ori ca inca nu eram impacata cu ideea de a deveni mama....e posibil orice. eu insa nu imi dadeam seama de ce mi se intampla asta. Stiam doar ca mi-e rau si vroiam sa se termine o data toata povestea...

--------------------------------------------
Marina27+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Sunt in saptamana a 8-a ...
I-am vazut inima batand
Merita orice sacrificiu .. parca suport mai bine raul.

Marina_1609 se pare ca medicii mei nu au avut parte de paciente care sa slabeasca intr-o saptamana 4 kg.

Medicul meu ginecolog e mai glumet ... si incearca toate metodele ca sa ma faca sa mananc.

8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Cristina_a_t: stii vorba aia " satulul nu crede celui flamand". asa si cu dr tau sau cu prietena care spune ca e pe fond psihic. Trebuie sa ma spovedesc si sa spun ca inainte de sarcina, cum auzeam cate o graviduta ca se plange de greturi, arsuri sau oboseala, nu o credeam deloc. Imi spuneam ca e fandosita. Eeee...Cel de Sus mi-a dat de abia am putut duce (si aseara am tras o voma vai de viata mea- si am intrat in ultima luna). Nu spun ca si mama si soacra si multa lumea cand ma auzea ca ma plang ma cam luau la rost. Doar sotul si sora mea m-au crezut. Ei au cam vazut pe viu cum a fost. Nu vreau sa te descurajez, sunt sigura ca la tine vor trece cel tarziu dupa 3 luni, nu ca la mine. Am uitat sa spun ca pe mine m-au ajutat mult gutuile, carora le voi ramane vesnic indatorata:). Poate te ajuta si pe tine.
Asa pateam si eu, de cate ori mergeam la ecografie, uitam si de rau si de tot. Si ce pot sa spun sigur este ca dupa nastere vom uita total partile rele.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

La prima sarcina am vomitat moderat, acum insa am tras-o pana la 4 luni, de mi-era si frica sa bag ceva in gura -apa sau mancare. Era insa loc si de mai rau, stiu.
Intre aceste doua sarcini am avut una pierduta, si atunci nu mi-a fost deloc rau, nu am avut niciun semn de sarcina in afara de lipsa menstruatiei si testul pozitiv. Asa ca acum m-am bucurat (daca se poate spune asa) de fiecare vizita la toaleta. Cand m-a intreba lumea cum ma simt eu spuneam ca extraordinar. Apoi veneau intrebarile de genul: nu ai greturi? nu vomiti? etc. "Aaa... la asta te refereai? Ba da, cum sa nu! De 2-3 ori pe zi, dar e bine asa!" Privirile interlocutorului spuneau totul: "Asta nu e normala la cap!"
Iti doresc o sarcina normala si un copil sanatos!

33+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Monas stiu cum eram eu inainte ... Imi era asa de mila de cele cele carora le era rau in sarcina. Dar eram detasata! Le credeam ... dar nu ma durea pe mine.
Asa ca ai dreptate!
Nu sunt mare fana de gutui iar pe vremea asta nu se gasesc.
Nu pot sa spun ca nu m-ar tenta sa incerc :)

Sarcina usoara! si un bebe sanatos!
Mai ai putin ...

floaredemac
si eu sunt extrem de fericita chiar daca imi este rau.
Intr-o dimineata ma simteam putin mai bine dar am inceput sa am emotii ... nu intelegeam ce se intampla?! Prefer sa-mi fie rau si sa stiu ca e bine.

Voi cat de des ati facut echografii?
Eu am facut deja 4 echografii in 8 saptamani.

8 saptamani

Mergi la inceput

Saptamana a 9-a!
Doamne ajuta!
Saptamana trecuta parca m-am simtit mai bine ... dar recuperez din plin saptamana aceasta.

9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Cristina, daca si cand gasesti un remediu, da-mi de veste, eu mai am un pic si imi iau campii ( am intrat in 8 saptamani si e ingrozitor).

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

oana_s mu stiu daca exista remediu.
Eu am fost la 2 sedinte de masaj/presopunctura dar nu pot sa spun ca ma simt bine.
Parca am simtit o imbunatatire dar ... tot mi-e rau.
E un altfel de rau.

Oana sa speram ca scapam pe la 3-4 luni de starea asta ca sa ne putem bucura din plin de sarcina

9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cristina, dar de ce atat de des ecografii? eu nu am facut mai mult decat necesarul. prima , pentru confirmare pe la 7 sapt . apoi a urmat cea de 12-13, apoi cea de 22 si mai urmeaza una, ultima cred

Marina28+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput