Rau rau!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_a_t spune:

S-ar putea sa-mi treaca si mie rau la 9 saptamani?
Ar fi ceva ... :)
Eu tot nadajduiesc sa scap pe la 3-4 luni.
Sincer, nu vreau sa ma gandesc ca e posibil sa o mostenesc pe mama care, la prima sarcina, a tinut-o raul pana a nascut.
L-a tinut pe fratele meu in burtica numai cu portocale si cu ... mirosutul florilor :) Iar acuma el e mare iubitor de flori, are o adevarata gradina botanica

Androix Nu prea stiu ce mi-ar cadea bine ... sunt momente ca nu pot sa ma gandesc la nimic. Incerc sa ma fortez sa mai mananc chiar daca stiu ca urmeaza imediat vizita la baie.

Nostim e ca asociez toaleta cu varsatul ...

Multumesc tare mult pentru sfaturi!
Imi face bine sa intru pe forum :) Stiu ca nu sunt singura ...

ce inseamna hidratare? 2 litri de lichide pe zi?

PS. Lali_mete merci pentru sfat. O sa incerc sa scriu mai multe mesaje

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cristina, hidratare in acest caz este indicat cel putin 2 l pe zi. la perfuzii imi puneau 3l in 24h

--------------------------------------------
Marina27+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daca esti ca mine sa te chinui in plina vara sa consumi 2 litri de lichide pe zi s-ar putea sa te streseze cantitatile stas. As zice ca hidratare inseamna sa poti bea de cate ori ti-e sete si sa retii in stomac lichidele respective

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Daca esti ca mine sa te chinui in plina vara sa consumi 2 litri de lichide pe zi s-ar putea sa te streseze cantitatile stas. As zice ca hidratare inseamna sa poti bea de cate ori ti-e sete si sa retii in stomac lichidele respective

Androix Bijoux

Daca asta s-ar numi hidratare, in cazul meu, cand nu sunt gravida, pe arsita cea mare abia inghit 2 pahare de apa pe zi... insa cand sunt gravida si am greturi asta inceamna 0 picaturi.
Hidratare numesti chiar si atunci cand trebuie sa te fortezi.

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

si asta nu inseaman ca mie imi reusea manevra.
ca tocmai din acest motiv ajungeam la perfuzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_a_t spune:

Vai fetelor ....
Dumnezeu e mare!
Are el grija si de pasarile cerului ... asa ca are grija si de noi.

Sunt zile mai rele altele mai blande.
Uite asa intru in saptamana a 8-a de sarcina.
Doamne ajuta sa fie bine si sa o pot duce... pentru ca avem multa dragoste de oferit copilasului nostru.

Asa incerc sa ma tin cu picioarele pe pamant.
De varsat ... sunt abonata. Sa nu indrazneasca cineva sa-mi ocupe baia

7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu vreau sa ne contrazicem ca greturile gravidesti cred ca sunt singurul subiect pe care nu a avut loc o cearta pe DC .
Eu am zis ce inseamna pentru mine sau ce ar fi insemnat cand am fost in aceeasi situatie: as fi preferat sa pot bea doua pahare de apa toata ziua si sa le tin in stomac, decat sa ma fortez sa beau patru si sa le vars in minutul urmator.

Mi-a stranit amintiri dulci amare subiectul asta. Mi-am amintit ca si eu am deschis unul la vremea mea cand eram ferm convinsa ca nu mai scot capul din WC

Hai ca o sa fie bine, trec greturile si vor incepe arsurile halal incurajare! Dar orice suna mai bine decat greturile de acum, asa-i?

Androix Bijoux

Mergi la inceput

androix, nu am zis-o cu rautate sau cu gand de cearta. Si eu am specificat "in cazul meu"
Da, mare incurajare cu arsurile
Si mai urmeaza carceii, dureri de oase etc...insa asa e cum ai spus si tu, nimic nu se compara cu greata. Daca scapi de gretui te simti om normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

cristina cunosc ceea ce descri asa am patit la cele 3 sarcini...la primul baiat am stat numai la perfuzii ceva infiorator, la al 2-lea am vomat decat 2 saptamani iar la fata am vomitat pana la 5 luni.
rabda pentru copil orice.

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Of, cristina, tare mult seamana ce descrii cu prima sarcina. Eu reuseam sa retin in stomac doar compotul de visine, inghetata si ridichile in primele luni. Apa simpla imi facea rau. Abia dupa vreo 3 luni am putut sa mananc mai consistent, dar tot imi faceau rau anumite mirosuri. Curaj, ca trece. Au trecut deja aproape 2 luni. Gandeste-te la micuta minune pe care o vei tine in brate si iti va fi un pic mai usor.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput