LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Va oferim si noi cate un martisor virtual si va uram un : LA MULTI ANI si sa aveti o primavara frumoasa!

De alaltaieri noapte am facut febra av rosu in gat si ieri toata ziua am avut frisoane si febra...si Ioana e racita, ii curge nasul si tuseste. Numai sotul si Justina sunt bine (Slava Domnului).
Azi ma simt un pic mai bine, nu mai am frisoane, dar cand mananc nu simt gustul mancarii.

LA MULTI ANI, David !

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta am vazut pozele..Ce v-ati m distrat.. Bravo!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor dau cafeaua de pranz!

azi sunt in curatenii si bucatareli...tanti Jeni cum zice o prietena de-a mea!

am o dilema: de lasat de sec invit finii la restaurant dar nu-s decisa la care...vreau ceva bun si la pret si la oferta. Sotul s-a oprit la varianta rest. La Cena... eu nu prea agreez mancarurile lor. Acasa nu vreau pt ca fina e o bucatareasa desavarsita, inventiva la puterea 20 iar eu sunt praf...ma fac de ras... in plus nici nu-i vreau pe copii pe sub mese...

Elle arati tare bine domnita

Pentru clopoteii virusati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o .. poftiti, e aburinda ..

pe la eva la gradi circula iara o viroza, sper sa n-o ia. dimnineata era cam mucioasa ..

alina sanatate multa!

grati saru-mana pt aprecieri. despre lasatul de sec, noi il facem la noi la pizzerie cu finii si nasii si alti prieteni. duminica e si ziua de nastere a nasului. nu stiu ce sa-ti spun de la cena, eu n-am fost, insa, o cunosc pe fata patronului .. mie una mi se pare cam de fitze si cam scumput. puteti incerca la thalia (e f dragut si aproape de voi) .. mie una imi place tare acolo.

fetelor ... hai sa mai animam forumul asta un pic .. eu vroiam sa va intreb daca mai sunt clopotei care nu mananca singuri .. eva poate, insa, nu vrea .. trebuie sa- basculez pe pe gat ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, dar la gradi nu mananca singura? La noi la gradi nu le da nimeni in gura.
Cand eram de varsta voastra, ii puneam pe amandoi la masa, eu ii dadeam lui Andrei, iar Marc trebuia sa manance singur ca nu avea incotro.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ellenuta, dar la gradi nu mananca singura? La noi la gradi nu le da nimeni in gura.
Cand eram de varsta voastra, ii puneam pe amandoi la masa, eu ii dadeam lui Andrei, iar Marc trebuia sa manance singur ca nu avea incotro.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

la gradi, la pranz ii da asistenta ... sunt vreo 3-4 copii care nu mananca singuri si le da ea ... poate sa-i zic sa nu-i mai dea .. are 3 ani deja, cat sa-i mai bag eu in gura, nu?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Grati , daca vrei mancare italiana , o alternativa buna restaurantului La Cena mi se pare a fi Trattoria Verdi de pe Popa Nan...mancare mult mai buna fata de La Cena , atmosfera si servire de calitate si preturi mai mici. Si Thalia este o alegere buna pentru mancare si preturi , insa atmosfera cam lasa de dorit...ultimele 2 dati cand am fost acolo , mirosea ingrozitor a canal.Daca vrei ceva romanesc , mie imi place Burebista , de pe Mosilor.Distractie placuta !

Elle , Sara la gradi mananca singura , dar foarte incet , asa ca ramane mereu ultima . Ca sa nu lase nimic in farfurie , o ajuta educatoarea la ultimele linguri.
Acasa eu n-am nervi s-o las in ritmul ei , ar trebui sa-i reincalzesc de vreo 3 ori , asa ca ii dau eu.

Aseara am fost cu Sara la dr. si sunt cam ingrijorata...de vreo 2 luni sforaie ingrozitor , ziua este fonfaita , insa fara muci , fara tuse sau alte simptome. Am zis ca poate are polipi si ma gandeam ca imediat ce se face mai cald , sa mergem la ORL si , daca este cazul , s-o operam. Ieri , la controlul de rutina pe care i-l fac cam din 3 in 3 luni , dr. ei a observat ca are un ganglion foarte marit la gat si , din cum se aude respiratia , se pare ca si polipii sunt foarte inflamati. M-a certat ca n-am venit mai devreme cu ea si mi-a zis ca procesul asta inflamator poate fi provocat de infectia cu stafilococ . Mi-a dat un tratament antiinflamator de 5 zile , apoi sa vin iar la control si sa facem si un set complet de analize ( exudate , aslo , hemoleucograma , VSH ). Ma intreb de ce nu mi-a dat sa-i fac intai analizele . Ma ingrijoreaza rau ganglionul ala si cred ca voi sta ca pe ace pana ii ies rezultatele.
Pe langa asta , mi-a confirmat si suspiciunea mea ca are platfus. Mi-a zis ca , in afara incaltamintei cu talonet , ajuta si s-o tin in casa incaltata invers .

Cam asta despre noi ...pe mine ma paste o raceala , ma gandeam eu ca nu scap , ca am jumate din colegii de serviciu rapusi de virus.Sper sa nu-i dau si Sarei.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ma bag acum la rasfoit site-uri si bloguri culinare , sa vad ce sa gatesc pt week-endul-asta ...ceva idei ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Ma bag acum la rasfoit site-uri si bloguri culinare , sa vad ce sa gatesc pt week-endul-asta ...ceva idei ?

Nu stiu ce si cat de elaborat vrei sa gatesti... Eu am avut azi inca ciroba de vita de ieri si am facut pui thai cu orez. Maine poate iesim in livada la primul gratar de anul asta: e soare afara si f placut. Daca tine si maine iesim sa zburdam un pic...

Pe mine nu ma lasa tusea in pace. Toata sapt am stat in CM acasa de luni musai sa merg la lucru dar cand ma apuca o criza de tuse zici ca am tuberculoza....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Legat de hranirea autonoma (ce bine suna dar abia peste cativa ani buni nu o sa le mai ducem grija emselor)-gaza a vrut de prin vara trecuta si el tacamuri adevarate. Foloseste furculita si lingura f bine si acum incepe combinatia cutit furculita adica sa si taie, sa impinga pe furculita dumicati de mancare etc. La gradinita mananca singuri doar cei f mici intre 2-3ani sunt ajutati daca nu reusesc. Si mai repede le pune babetica si sort si ii lasa sa se porcareasca decat sa ii ajute... si bine fac.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput