LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
seara buna
noi am fost la munte weekendul asta, la fundatica .. unde a fost de vis, absolut! zapada, soare, sanie trasa de cai, snow mobile, sauna, jacuzzi, piscina, muzica buna .. e un complex super frumos, de 5 stele, cu teren de fotbal si tenis, plus un spa de milioane, sala de fitness, camere de nota 20, curatenie absoluta .. nu ne mai venea sa plecam .. patronul super dragut, ne-a adus chiar si sampania la jacuzzi ... minunat! m-am plimbat sambata vreo doua ore cu snow mobilul ..
mitsu ce frumos povestesti tu despre baietii tai! sunt doi scumpi si sunt sigura ca se vor intelege bine. imi pare rau sa aud de relatia cu daddy .. si sper sa gasiti calea de comunicare cu baby c. poate daca ar sta mai mult cu voi, ar fi mai bine, insa, tu stii cum e mai ok ptr voi .. imi dau seama ca ti-e, totusi, greu cu doi bebelasi micuti si imi doresc tare mult sa fie bine totul la voi!
nemary nu ne mai zici si noua nimic de frumoasele tale? cum se mai impaca dariuca cu pitica?
roli si noi am tras-o cu viroza asta urata! ma bucur ca e bine andreiu>
honey ce frumos canta aj!! dulce-i graiul romanesc!
ceska multa sanatate mami!
grati zic si eu ca roli, depinde de programul vostru. daca ai cine sa-l ia la pranz, eu zic gradi germana ..
noapte buna fetelor
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
La multi ani, Bruno!!!!!
Sa cresti mare si frumos, sanatos, sa fii istet si descurcaret, sa ai numai zile senine si pline de bucurie alaturi de familia ta minunata!!
papa bun
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, Bruno!
Sa fii sanatos, sa ai o copilarie frumoasa si sa fii fericit alaturi de fratiorii tai si de parinti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
eladea2005 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA, DOAMNELOR! PLINA DE FLORI, ZAMBETE SI GANDURI BUNE!
elle, super ce povestesti tu acolo...vreau detalii despre iesirea voastra...unde a fost mai exact?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Neata si pt cine nu a baut inca. Andrei e boboc. Ieri a iesit la zapada si a fost ok. Acum sunt iar la derdelus. Deci a fost nenorocita de gripa, viroza,ce-o fi fost cu manifestarea ciudata doar febra f mare si nimic altceva. Am auzit multe cazuri din ziua in care am intreat in panica si am intrebat in stanga si-n dreapta. Am tratat doar cu antitermice. Pediatrul mi-a zis ca antibioticul nu are ce sa rezolve si a avut dreptate. Asa ca daca o patiti, nu va panicati ca mine! Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
am patit-o si noi, pe la sfarsitul lui ianuarie...febra mare, 39.4 axial,scadea cu antitermic, iar crestea... ceva muci dar nu multi, stare nasoala, plnagacios, marait, vroia doar in brate...ne-a tinut o sapt pana am scapat de febra cu totul...si dr de fam vroia sa ne dea antibiotic, ca na, febra mare, sa nu fie infectie bacteriana...dar la exudat a iesit totul ok, asa ca am mers pe instinct si antitermic... si am scapat... nasoala perioada am avut si noi, cu viroze luate pe rand de catre toti membrii familiei...
sanatate multa tuturor....ei, acusica e primavara aici...asa ca sa speram ca scapam de belele!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Laura Ioana spune:
O primavara plina de flori, de caldura si de fericire! Un mare buchet de flori pentru voi, doamnelor!
La multi ani clopoteilor si zuzicilor aniversati in ultima perioada, sa fiti veseli, sanatosi si inconjurati de prieteni buni!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ellenuta spune:
hello
ce liniste e pe aici .. se vede ca a venit primavara, mda .. calendaristic vorbind, caci daca ma uit pe geam si scot si mana .. brrr ...
va urez si eu o primavara minunata si un la multi ani din inima!! sa va fie viata presarata numai cu floricele, iubire si multa sanatate alaturi de cei dragi!!
aseara am iesit cu prietenii la restaurant (da, stiu deja ne-am cam luat-o in cap .. munte, restaurant .. parca vad ca de 8 martie iara iesim .. sper sa nu se supere prea rau bunicii) .. am mers la un local unde a cantat nelu ploiesteanu, a fost frumos, numai ca era super aglomerat si mancarea a sosit dupa 3 ore ...
andreea noi am fost la fundatica, iar complexul se numeste www.euro-park.ro/ro/" target="_blank">euro-park .. totul a fost minunat ... am si cateva pozute ..
lala ce mai fac frumosii tai??
mada te rog frumos daca ii poti da si mie pontul cu polimod .. cum il procuri tu? parca din italia, ai zis. mi-a mai spus o prietena ca e super bun. o sa-mi intind si eu antenele sa vad daca pot face rost de el .. i-am dat deja 10 zile de isoprinosine, acum stau sa vad efectele. azi i-am luat si ursuleti cu echinaceea ..
va pupacesc
papa bun
madalina28 spune:
Ce liniste pe aici!
Elle, matusa si veri mei locuiesc in Italia, pediatra copilului mi-a spus ca se da fara reteta dc stii limba italiana, iar dc nu o stii se da si cu reteta din Ro.Eu mai am 5 sticlute ramase de la Sof dc te ajuta ti le dau cu placere!
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Ce liniste pe aici! Elle, matusa si veri mei locuiesc in Italia, pediatra copilului mi-a spus ca se da fara reteta dc stii limba italiana, iar dc nu o stii se da si cu reteta din Ro.Eu mai am 5 sticlute ramase de la Sof dc te ajuta ti le dau cu placere! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
saru-mana , mada. tu nu ii mai dai sofiucai? de cate ori pe an ai voie sa-i dai? cate grame au sticlutele sau mai bine zis cat imi trebuie ca sa-i fac cura de 45 de zile??
edit: tu i-ai dat in fiecare zi cate o fiola (am cautat acum si am vazut ca-s fiole de 40g) timp de 45 zile, sau o zi da, o zi nu? spune-mi si mie, te rog cum l-ai administat caci am gasit n modalitati .. dr pediatru nu a auzit de el si nu stie cum sa-mi zica sa-l ia eva ..
daca nu iti mai trebuie, te-as ruga frumos sa mi le dai. poate vb la telefon despre asta. pupici
papa bun