LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A mai facut un puseu de 39.5 pe la 4, i-a scazut la 36.5 dupa nurofen. Acu la culcare avea febra mica...frigea un pic, da n-am mai pus termometrul si i-am mai dat un nurofen. Altfel, cand ii scade febra e vioi de intoarce casa pe dos. Sa vedem ce ne rezerva ziua de maine.
In alta ordine de idei, sunt necajita ca fina mea e in 27 de sapt si tb sa se interneze ca placenta e gaurita si va naste prematur...a zis dr ca nu crede ca apuca 32 sapt. Mai are acasa un pici de 2 ani pe care din 15 mar il trimite la gradi ca nu are cu cine-l lasa.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Am pus un filmulet pe YouTube, e cu susu-n jos, nu stiu cum sa-l rotesc, caci il am pe telefon si vorba'ceea..."sunt cu vreo 2 Iphones in urma" .... sper insa sa va placa.
http://www.youtube.com/watch?v=g4Pa-fBca-U

S-a intamplat a doua seara dupa petrecerea de ziua lui. A inceput singurel in camera lui, apoi ne-am "jucat" impreuna... pana acum n-a aratat interes pentru limba romana, insa de-acum vad ca e curios, asadar am sa continui...

Poze AJ
Filme AJ

Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008)

Honey, este delicios!!!!

Mergi la inceput

Mitsule sa-ti traiasca frumosii!!! Conrad aduce cu Dudu...mie mi s-a parut ca seamana de bebelusi. Oricum esti curajoasa, iar flacaii tai te vor adora

Roli, Doamne ajuta sa nu apara probleme la mamica sau bebelus!

Stancutza am admirat pozicile...sunt dementiale!

Dudu al meu, tot la categoria tzantzar este: 12kg/ 95-96cm...de fapt uneori are 11.800 alta data 12.300...in functie de bagajul din matzigushe E bine ca a trecut rapid printr-o viroza, fara sa faca febra mare : 38.5 intr-o singura zi, apoi subfebril inca o zi jumate. E tare nazdravan si are niste texte... I-am spus sa fie cuminte si mi/a raspuns: acum nu cred ca te aud...sunt surd!

Ozi se imparte intre scoala si inot. Anul acesta a neglijat limbile straine dar asteapta sa se degajeze de concursurile acestea scolare si vrea sa reia germana si sa mai lucreze la engleza. Ea se descurca FB la scris, tradus dar la conversatie merge greu...

La mine la servicu apele sunt tulburi...asa o isterie generala nu am vazut de cand sunt in invatamant. Deja cochetez cu ideea de a ma retrage in preuniversitar sau a-mi deschide o casa de meditatii matematica/informatica.

Fetelor am o mare dilema: sa-l inscriu pe Dudu la gradi germana (de stat - program scurt si e si la 5 statii de metrou) sau la gradi curata langa casa, evident program lung.

Mergi la inceput

si-am uitat: la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Grati, alegerea gradinitei depinde de programul vostru. Daca are cine sa-l ia la pranz si nu e o problema drumul la gradi, cea germana e ok. Daca aceste conditii nu-s indeplinite, tb sa alegeti gradi de langa casa. Adica, astea ar fi criteriile la mine, care depind de bunici. Daca dilema ta e referitoare doar la germana, atunci as alege germana.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Andrei a dormit bine, s-a trezit vesel, a mancat excelent si m-am hotarat sa-i trimit afara. Sper ca n-am facut vreo prostie, da explodau de atata timp in casa. Pe Marc l-am mai scos seara cand am venit de la birou, da Andrei sta de luni in casa.
Si acu trag de mine sa dau cu aspiratorul ca e jegu maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gripa de care pomenit la clopotei m-a lovit si pe mine si sper totusi ca sa nu-l prinda pe gaza. Deja a stat acasa o saptamana si nu cred ca mai rezista mult. Eu sunt rupta, coapta ochii si nasul sunt robineti, tusesc ca un magar si ba am frisoane ba transpir. Nu m-am obosit sa vad daca fac febra........Sanatate tuturor!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, clopotelului sarbatorit ieri: Marc Andrei!
LA MULTI ANI, andreea29!

Insanatosire grabnica, tuturor!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neata si pt cine nu a baut inca.

Andrei e boboc. Ieri a iesit la zapada si a fost ok. Acum sunt iar la derdelus.
Deci a fost nenorocita de gripa, viroza,ce-o fi fost cu manifestarea ciudata doar febra f mare si nimic altceva. Am auzit multe cazuri din ziua in care am intreat in panica si am intrebat in stanga si-n dreapta. Am tratat doar cu antitermice. Pediatrul mi-a zis ca antibioticul nu are ce sa rezolve si a avut dreptate.
Asa ca daca o patiti, nu va panicati ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
roli bine ca v-ati insanatosit si ca a trecut viroza.
Multumim de , daca am fost la biserica si sa cumpar martisoare n-am avut timp sa-mi fac. Imi pregatesc una acum.

LA MULTI ANI, sarbatoritei de azi: Sara-Denisa!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput