LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NataliaS Mai Mitzule ...tu chiar n-ai somn...ce faceai mama la 4 dimineata treaza...brrr sper ca nu din cauza infantului...eu sper de data asta sa am un copilas cuminte care sa ma lase sa dorm mai mult decat Stef. Ma bucur ca se da pe brazda micul Conrad...cred ca procedezi minunat! Asta a fost si la noi secretul acceptarii:) Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
wow, felicitari, Natalia acum am citit despre tine. sa i o sarcina usoara si un bb cuminte asa cum ti-l doresti.
roli25 spune:
Ziceti-mi ce parere, sfaturi aveti, daca ati trecut prin asta:
Andrei e in a 4-a zi de febra fara simptome (gat curat, nas curat, tuse nu), doar niste maraieli din cand in cand ca l-ar durea burta si gatul spre ureche.
Face cam 2 puseuri de febra mare (39.5-39.8) in 24 ore. Primul puseu a fost marti, ultimul azi dimi la trezire. Scade sub 37 dupa antitermic.
Pediatrul l-a vazut miercuri si zice ca ar fi inceput de viroza, ieri am vb din nou la tel si cu durerile astea zice ca ar fi ganglioni inflamati.
Ieri a mancat 3 guri de covrig, 2 cani de ceai si seara un castron de piureu cu snitel. Azi la micul dejun, multumitor, sandwich si lapte.
Ce naiba sa fac, ca ma dispera febra asta, si mi-e groaza sa aj la urgenta.
Ati trecut prin ceva asemanator?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
doniro spune:
Roli, da! Asta e gripa "in voga" zilele astea. Fix asa se manifesta. Fetita unei colege, sanatoasa tun de fel, a facut dintr-o data febra 38-39, a fost la dr si asta i-a zis: vor fi minim 3 zile de febra. I-a dat Zinnat pt ca a speriat-o febra. Nasii copiilor nostri exact la fel, febra mare cateva zile bune, chiar sub antibiotic, stare generala proasta, fara pofta de mancare. Acum a luat si fetita lor de 7 luni. Exact la fel, cu febra mare. Deci eu zic sa nu fii f ingrijorata, are simptome clasice de viroza care bantuie acum. Fetita colegei mele e unul din cele 20 de cazuri de la ea din clasa!!! Deci din 30 de copii, 20 au viroza asta; iti dai seama??? Vezi ce zice dr ref antibiotic si decizi daca e cazul sau ba... dar din ce am vazut in jur, nu prea cedeaza nici sub antibiotic...
Sanatate multa!
In alta ordine de idei, si eu am emotii. Copiii sunt inca la ai mei la Snagov, au fost izolati si de aia nu au racit, insa azi ii aduc acasa si tare mi-e teama sa nu o fure de undeva, desi vreau sa ii tin numai in casa pana trece valul de epidemie.
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Lala_D spune:
citat din mesajul lui roli25 Ziceti-mi ce parere, sfaturi aveti, daca ati trecut prin asta: Andrei e in a 4-a zi de febra fara simptome (gat curat, nas curat, tuse nu), doar niste maraieli din cand in cand ca l-ar durea burta si gatul spre ureche. Face cam 2 puseuri de febra mare (39.5-39.8) in 24 ore. Primul puseu a fost marti, ultimul azi dimi la trezire. Scade sub 37 dupa antitermic. Pediatrul l-a vazut miercuri si zice ca ar fi inceput de viroza, ieri am vb din nou la tel si cu durerile astea zice ca ar fi ganglioni inflamati. Ieri a mancat 3 guri de covrig, 2 cani de ceai si seara un castron de piureu cu snitel. Azi la micul dejun, multumitor, sandwich si lapte. Ce naiba sa fac, ca ma dispera febra asta, si mi-e groaza sa aj la urgenta. Ati trecut prin ceva asemanator? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Dap.
Andrei saptamana trecuta, Bogdan saptamana asta si de 3 zile eu
Andrei doar antitermice, Bogdan si antibiotic ca a debutat si o tuse urata rau, eu ma tratez cu ...indiferenta.
La scoala decimata o clasa intreaga, au picat ca mustele, la gradi juma de gradinita e acasa.
doniro spune:
Cred ca de vina e valul ala de caldura in toiul iernii, de acum cateva saptamani...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
roli25 spune:
Si eu sunt convinsa ca e o viroza nenorocita, da bunicele care stau cu el acasa toata ziua m-au creierit ca are ceva grav copilu si eu sunt o inconstienta ca nu-l duc la spital. Iar eu exact asta nu vreau sa fac...asa slabit cum e sa-l bag acolo in miliarde de virusi si boli.
Acu mi-a confirmat si verisoara sotului ca fiica-sa de 4 ani e la fel, ca la ea la firma 3/4 din colegi, precum si copiii lor sunt rapusi cu acealeasi manifestari: febra f. mare si dureri musculare.
Acu nu-mi ramane decat sa sper ca nu va lua si Marc...desi nu prea stiu ce sper cand stau bot in bot
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lala_D spune:
Roli la mine Bogdan nu a luat de la Andrei desi stau tot bot in bot.
A luat de la colegul de banca .Coleg de banca ce a pasat-o in 2 zile si lui frati-su mai mic si bunicii.
Si nici eu n-am luat de la pitic insa de la Bogdan in 2 zile m-am copt.
Asa ca Marc daca au trecut 4 zile si e ok, scapa.
madalina28 spune:
citat din mesajul lui roli25 Ziceti-mi ce parere, sfaturi aveti, daca ati trecut prin asta: Andrei e in a 4-a zi de febra fara simptome (gat curat, nas curat, tuse nu), doar niste maraieli din cand in cand ca l-ar durea burta si gatul spre ureche. Face cam 2 puseuri de febra mare (39.5-39.8) in 24 ore. Primul puseu a fost marti, ultimul azi dimi la trezire. Scade sub 37 dupa antitermic. Pediatrul l-a vazut miercuri si zice ca ar fi inceput de viroza, ieri am vb din nou la tel si cu durerile astea zice ca ar fi ganglioni inflamati. Ieri a mancat 3 guri de covrig, 2 cani de ceai si seara un castron de piureu cu snitel. Azi la micul dejun, multumitor, sandwich si lapte. Ce naiba sa fac, ca ma dispera febra asta, si mi-e groaza sa aj la urgenta. Ati trecut prin ceva asemanator? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Noi sapt trecuta.de luni pana joi-vineri febra mare mare 39-39.5 rar scadea la 38 sau in cel mai fericit caz subfebrila, nu tuse nu muci curata in gat, vineri si sambata muci si ochi rosi care-i curgeau, de luni a inceput sa tuseasca!Nu am luat antibiotic!
Revin!
madalina28 spune:
Gata am schimbat calc cu sotul meu!
Roli vezi cum evolueaza, noua cand ne-a zis sa luam antib a cedat febra, tusea nu a fost asa groaznica am tratat-o cu megamylase si pumo vap.
I-am facut si a treia urocultura si a iesit sub 1000, nu luam antib nici pt e-coli o mai las 2sapt si ii refac iar urocultura.
Gatta eu ii dau in fiecare zi lamaie in suc ii pun una, plus 20picaturi de vit c luam de aprox 3luni cu bres drops.
Am facut supitza de linte, eu am mai adaugat si radacina de patrunjel 2buc si cam 600ml de suc rosii pt a-i schimba culoarea, Sofiei dc nu-i place culoarea mancarii nu gusta din ea,"e dezgustatoare tu nu vezi", noua ne-a placut, ea a a mancat un pic ieri si dupa a zis "stii ceva eu nu mai mananc noroiul asta!"
Ema foarte bun blogul lui Edith deja am facut cateva retete de acolo azi ma pregatesc sa fac Harisi(prajitura arabeasca) foarte usor de preparat si cred ca este f gustoasa!
Am vazut poze cu AJ si Ema doi frumosi!
Sanatate multa tuturor puilor bonlaviori!
honey79 spune:
Bun gasit,frumoaselor.
Ama pucat acums a citesc putin din urma si, wow...cate vesti minunate.... Felicitari tuturor..Mitsu, Natalia...
Sanatate si Clopoteilor bolnaviori si mamicilor...
Am pus un filmulet pe YouTube, e cu susu-n jos, nu stiu cum sa-l rotesc, caci il am pe telefon si vorba'ceea..."sunt cu vreo 2 Iphones in urma" .... sper insa sa va placa.
http://www.youtube.com/watch?v=g4Pa-fBca-U
S-a intamplat a doua seara dupa petrecerea de ziua lui. A inceput singurel in camera lui, apoi ne-am "jucat" impreuna... pana acum n-a aratat interes pentru limba romana, insa de-acum vad ca e curios, asadar am sa continui...