LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ola girls

nu stiu ce sa mai fac de mancare sa-mi placa .. si sa fie si de regim .. m-am saturat de preparate la cuptor, legume la cuptor .. dati-mi o idee, por favor ..

roli sanatate multa lui andrei, sa treaca repede. chiar te-o fi pacalit cu urechea .. oricum, stai cu ochii pe el. eu am asa o teama de otite..

nati perlutele asta musai sa le scrii undeva .. sa vezi ce te vei amuza peste ani, inclusiv ele .. si sa-mi zici cum a fost primita supica, vreau sa fac si eu, insa, nu crema si c legumele date pe razatoare ..

mada of v-a luat raceala si pe voi .. e prapad cu virozele astea .. sanatate multa! a terminat sof cu antibioticul? i-ai facut urocultura sa vezi daca a scapat de crocobaur?

roxana vai .. dementiala dariuca ta ..

pup

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Roli sanatate lui andrei!

Natalia poate scapi de greturi in curand, pe mine m au lasat dupa 13,14 sapt.
Tari perlutele!

Gatta merci frumos de info! Super tari comentariile ei la teatru!

Vazut poze cu americanii sarbatoriti, aj baietel mare deja de cand nu l am vazut, ema o frumoasa , are niste poze, cele cu coroana de printesa, de reclama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Am ajuns acasa de la job si baietii mei dorm tun! Chiar tre sa aflu cum s-a prezentat B.

Ellenuta,
esti draguta, mi-am notat ce a recomandat Gatta si o sa-l rog pe tata sa-mi aduca el, vine saptamana viitoare in Germania. Multumesc, oricum!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Din seria "cu tata singur acasa:"
Plec la 9:30 de acasa. Aseara am gatit un papricas pentru sot, pt gaza mai aveam de ieri orez cu legume si o pulpa de pui, plus supa. Chem sotul in bucatarie si ii dau indicatii: "cu capac verde in frigider, e supa, asta e oala in care incalzesti, cu capac galben e orezul si carnea pt copil incalzeste in tigaia asta, aici ai papricas iti incalzesti aici, in craticioara asta. Ai inteles?!"
"-Da!"
Pana sa adoarma sotul la loc(eu trebaluiam dupa serviciu prin bucatarie-nu a strans nimeni)il intreb ce au mancat la pranz. Intrebare de prisos caci oalele si tigaia erau neatinse. Ma miram eu sa le fi spalat! Gaza a cerut paine cu pateu si ta-su asta i-a dat!
Merg sa trag de copil dupa ce i-am incalzit orez si carne sa manance ceva....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ceska eu cunosc si varianta ta si pe aceea cu ' order pizza' unde chiar nu tb ridicat un deget

Elle paste integrale cu rosii deshidratate si suc de rosii, sau paste aglio, olio e peperoncini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello in miez de noapte! Acus apuc si eu sa mai pun mana pe calculator, zilele astea l-am tinut pe Conrad acasa ca nu imi place ca tuseste si doarme foarte mult, neobisnuit pentru el (noaptea de la 23.00 la 9.00 si la pranz baga vreo 3h...) si voiam sa vad cum mananca, daca oboseste, etc. In concluzie, a acaparat laptopul si internetul si tot si nu stiu cum se face ca atunci cand doarme el se trezeste bbzaurul mic si ma ia la intrebari...

Daaar, revenind:

Multumim de felicitari, codrutaa, aurel_cris. A-propos de problema cu fratiorii, zilele astea am incercat sa ma mai cenzurez, desi sunt aware ca astia mici simt tensiunea.. L-am mai lasat pe Conrad sa se mai alinte si el, am mai inchis ochii la cate o prostioara, am incercat sa fiu prin preajma lui de cate ori stateam cu Aaron, cand il alaptam, sa il mangai in acelasi timp pe Conrad si alte mici matrapazlacuri.. Nu stiu daca asta a contat, da' Conrad a inceput sa fie un fratior minunat, sper sa nu il deochi. E drept ca vrea si el anumite chestii pe care nu le primea si acum bebelusul asta nou le primeste, cum ar fi ca sta pe burta mea, imi mai cere laptic cateodata, apoi spune repede ca el bea din biberon, nu vrea de la mine, mai vrea sa il invelesc si pe el cu paturica lui bby mic, hihi, da' overall e muuult mai bine, de cate ori ma prinde alaptand culcata, caz in care nu pot sa ma tin dupa el sa il mangai, sau sa il tin si pe el pe un genunchi, vine el la noi, ne mangaie, imi spune ca ii place de mine, ii place de Aaron, il pupa pe cheliuta, se implica singur, cateodata ma cam streseaza ca ma impiedic de el, vrea el sa il schimbe, sa ii faca baie, sa ii dea cu crema dupa baita, sa sa sa...! Cred ca o sa fie un fratior bun si ca a fost mai aiurea doar in primele zile, ca a fost socul, nu intelegea ce s-a intamplat. Acum incepe sa se obisnuiasca cu ideea si revine la natura lui de iubitor de creaturi mici (pui de animale, in general.. ). Cat despre lovituri, no way!!! Am citit pe la voi si m-am cam panicat, dar sper sa nu fie cazul la noi; nu are niciun instinct de a il lovi pe asta mic, nu cred sa fie capabil nici acum nici mai tarziu. Nici suzeta nu indrazneste sa i-o puna decat daca il prinde cu gurita deschisa, in rest ii spune "Deschide gura! Haide!", pe un ton incurajator Asa ca... incep sa sper!

Ellenuta, noi am stat tot timpul in Bucuresti, acum ne-am mutat undeva mai spatios, ca nu se mai putea unde stateam, se aglomerase si camera mea avea vreo 10 mp!!! Nu stiu unde aveau loc bagajele mele, d'apai eu cu burta, Conrad si Fulger McQueen (pestisorul rosu al lui C. )! Daddy... Ugh.. Asta e un subiect delicat.. Nu e chiar daddy, e mai mult un prieten care la nevoie se cunoaste, ii vede pe baieti cam o data pe saptamana, prilej pe care Conrad nu il rateaza ca sa ii spuna "Nu imi place de tine. Mami, vreau sa plece Danut"
Si la plecare baga un "Paaaa!" foarte cordial si i se lumineaza toata fata.. Cat despre bunici, hehe, eu nu prea cred ca o sa deplanga anii "pierduti", cred ca o sa se enerveze tare pe situatie, nu cred ca isi vad copilul pregatit pentru a fi tata... Da' om trai si om vedea.

ema, good point! Adica points.. O sa tin cont de sfaturile tale! Cam gresesc eu aici ca il mai reped pe Conrad cand face zgomot si poate sa il trezeasca pe asta mic.. Cu puii de daci, hm, nu stiu ce sa zic, dupa cum il vad eu pe mezin, desi e mult prea devreme sa ma exprim, cred ca o sa fie mai dependent de mine, e mult mai activ, mai imperativ, mai constient de prezenta mea, asa are aerul ca e mai mamos, Conrad a cam fost "de piatra" pana dupa doi anisori, e si mai sensibil la zgomot, la lumina, adoarme greu, trebuie pasit pe varfuri, nu ii place muzica.. Conrad bebelus era cumiiinte, indiferent, dormea ca lemnul si oricum. Poate se adapteaza el mai greu la mediu, nu stiu, da' daca astea sunt primele lui trasaturi care or sa se accentueze mai tarziu, e cam naspa...

eliza, multumim! Si da, Conrad a fost bulversat, desi intelege multe chestii, vede in jurul lui copii cu fratiori, nu se astepta el la o schimbare asa brusca si la o decimare a timpului meu petrecut cu el, da' acum se vad progrese, eu zic ca o sa fie bine. Si cu ocazia asta am dezvoltat o noua teorie, cum ca da, parintii ajuta mult relatiile dintre frati, da' mai conteaza si natura copilului, instinctele lui. Conrad de exemplu e pasnic. Era ofticat la inceput, da' vad in el material bun de fratior mai mare. Citesc la odiseea bebelusilor din 2011 unde se incadreaza Aaron de fratiori/ surioare care nici nu vor sa auda de implicare, desi parintii au facut invitatia in cel mai candid mod posibil, le cumpara cadouri din partea bebelusului, etc. si nimic! Cred ca pur si simplu copiii aceia sunt .. altfel. A! Printre ei se numara si o fetita de 9 anisori.. Se pare ca la orice varsta pot accepta cu greu un bb nou.

roli, mamico, brrrrr, m-am cutremurat cand am citit de patania nazdravanului tau! Aaa, si treaba cu urechiusa.. Eu zic sa ai grija, mai cere o parere, acu' oi fi eu panicarda, cum imi spunea miri, dar Conrad face frecvent infectii in gat si de obicei dupa avem probleme cu urechea medie.. Stii si tu ca gatul si urechile comunica si greu sa nu fie afectate acestea din urma daca e o infectie serioasa. Eu am avut scarlatina cand eram micuta si dupa a urmat o otita naspa rau! So.. Nu stiu, sper sa nu fie la voi, dar ia-o mai in serios, te rog eu! Noi suntem patiti..

Stancutza, multu', 3 ... V-am vazut pozele, sunteti minunate!

Ceska, mie mi se pare amuzant ce zici tu acolo. Macar incearca, domnul tati/sotz!

Honey, poze - Check! Foarte frumos blondu' tau, ce figura de omulet mare are el, eu ultima data l-am vazut bebe, sa nu-l mai recunosc!

Natalia, Gatta si, din nou, Eliza, wow! Ce fetite speciale aveti voi acolo! Si mie mi se parea ca uneori Conrad gandeste mai altfel decat ceilalti copii.. Da' e (inca) mic copil pe langa fetitele voastre pline de perlute/atitudine/deductii logice!

rlc_sandor, uuu, acum am vazut ca puiutii tai sunt nascuti in aceeasi zi... Foarte tare, m-am gandit si eu la asta, dar... Din pacate de data asta am fost nevoita sa las lucrurile sa iasa cum vor ele. Poate nu as fi indraznit sa aiba chiar aceeasi zi de nastere, da' la distanta de o zi-doua, tare mi-ar fi placut!

Eee, dragele mele, mi-a luat o ora sa scriu acest mesaj, ma duc si eu sa imi hranesc infantu' si sa ma bag 2 - 3 h la somn... Va las acum, sleep tight! O mai fi careva dintre voi treaza la ora asta, in afara de cele cu fusul orar pe dos?! Sper sa nu!!!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

stancutza am vazut si pozele voastre. Superbe!

LA MULTI ANI, sarbatoritului de azi Stefan Dacian!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mai Mitzule ...tu chiar n-ai somn...ce faceai mama la 4 dimineata treaza...brrr sper ca nu din cauza infantului...eu sper de data asta sa am un copilas cuminte care sa ma lase sa dorm mai mult decat Stef.
Ma bucur ca se da pe brazda micul Conrad...cred ca procedezi minunat! Asta a fost si la noi secretul acceptarii:)

Pup fetele si DRAGOBETE minunat!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am vazut pozele cu Emma si Andrew,foarte frumosi amandoi.
M-am amuzat de perlutzele scoase de clopotei,Bia a inceput si ea sa spuna cate una.
Multa sanatate la toti clopotei bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Natalia ce perlute scoate si Stefi:). Sunt foarte haiosi la varsta asta cand trag ei niste concluzii de te lasa masca.
Roli cum sunt piticii?
Noi am fost la vizita de 3 ani: 14kg si 94 cm. E la 50% la ambele si greutate si inaltime. I-a facut din nou Prevenar ca acum cica au scos un vaccin pentru 14 tulpini de virus nu 7 cum a facut ea. A plans destul de tare si i s-a si inrosit putin manuta iar aseara a facut un pic de febra. Sper ca asta sa fi fost tot.
La noi a nins(5 cm) si ieri au inhis gradinita la 4 de m-au apucat toti nervii ca a trebuit zor nevoie sa plecam de la servici sa o luam. Dar ei cum vad zapada foarte rar si cum sunt numai dealuri pe aici se sperie de orice fulg.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput