LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *282*
Raspunsuri - Pagina 16

codrutaa spune:
Neata, dragi zuze!
Se pare ca vine primavara!!! Sper din suflet sa auzim doar de buna dispozitie si clopotei sanatosi de acum inainte.
Noi am reusit performanta de a merge o saptamana intreaga la gradi, desi un pic mai fornaie nasul si bagam seara aerosoli (ca doar ne-am luat si aparat, numa asta ne lipsea pe criza asta, da nah, pentru sanatatea copilului....). De 8 Martie am avut activitate la gradi mamici+copii. Foarte frumos!
Io am o banuiala ca Alexia ar avea probleme cu polipii. Mamicile care au fost la ORL cu copiii imi spuneti si mie, va rog cum e controlul? Traumatizant? Cum se face?
Gatta, am vazut-o pe Sara, da n/am putut vedea filmele numai pozele. A fost foarte eleganta si e tare frumoasa! Tu povesteai cum numara Saratica ? M-am distrat... Alexia numara lucruri, da invariabil rezultatul e 5.
Nati, am urmarit cu sufletu la gurasa vad ce e samburelul. Astept controlul urmator
Ceska, la 4 dimineata???? Asa e programul tau sau nu mai poti dormi? Eu ma trezesc la 6,40 si mi se pare cu noaptea-n cap. Si asa ajung la serviciu pe la 8 si un sfert.
Roli, daca nu vrei sa pui direct rasaduri, atunci pune semintele intr-o ladita in casa, la lumina, cat timp mai e frig noaptea si transplanteaza plantulele in jardiniere abia cand se incalzeste simtitor.
Elle, da tu ai slabit mult! Arati foarte bine! Imi pare rau ca Eva e bolnavioara. Pup urchiusa(sper sa nu fie ambele afectate).
Ginette, of, buburuza s-a lovit . De ce zici ca nu se reface? Distractie faina la teatrul de papusi!
Ioanact, ce bine prinde cate o iesire din asta... sa iti fie de bine!
Noi programam o iesire la tara in weekend. Se pare ca vor fi 18 grade. Astept primavara asta... iarna mi s/a parut prea lunga si muuult prea costisitoare (io amplatit caldura cate 600 lei/lunaiarna asta)

eladea2005 spune:
neata dragelor!
elle, saracuta Eva...nasol cu otita asta pacatoasa...sanatate multa ii doresc printesei...
ginnette, pupam Adeluta....saracuta, cred ca o doare pe mititica... ati fost si la medic sau nu?
nati, no...buna treaba..deci suspans... ar fi fain sa fie un kinderEL, sa se bucure si Horia putin ca nu e chiar minoritar...
roli, unii nu stiu cum sa fuga de gradinarit, altii il cauta cu dinadins... fetele ti-au dat idei bune, doar sa le pui in practica...
primavara frumoasa!!! se pare ca totusi s-a hotarat sa vina!!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Nu am luat aparatul foto sa fac poze. ![]() ALINA ![]() ![]() ![]() Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Dar pana la urma a facut cineva poze, si-am reusit sa le descarc si eu..am selectat cateva, unde eram si eu, plus doua poze de la gradinita.
Aici sunt. (ce serioasa eram

codrutaa multumesc!

Asa e, prinde bine o iesire..chiar aveam nevoie.
ALINA

Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Ioanact spune:
ceska brr..cutremur . Am vazut si eu la televizior.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

gattasalvaje spune:
11 martie 2011 -o zi ingrozitoare care , cu siguranta ca va ramane in istoria omenirii ca una din cele mai negre . Dumnezeu sa odihneasca sufletele celor pieriti in dezastrul din Japonia iar pe noi sa ne fereasca de asemenea nenorociri!
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE
Povestea nasterii

gattasalvaje spune:
Rox...ooff ce rau imi pare de cazatura Adelei . Din pacate , asemenea accidente sunt inerente ...oricata grija am avea noi , sau cata grija le-am baga gazelor , chestii din-astea se intampla .Sper sa nu fie grav si sa treaca repede. Distractie placuta la "Alba ca Zapada".
Noi vrem sa mergem duminica la gradina zoologica...sapt asta au invatat la gradi despre animalele salbatice plus ca m-a innebunit Sara ca vrea sa-l vada pe Shere Khan , pe Baloo , pe Baghera si pe Kaa ( din Cartea Junglei ), asa ca va fi interesant ,cred , pentru ea ( chiar daca zoo din Baneasa este intr-o stare deplorabila )
Codruta, sapt viitoare mergem si noi la control ORL sa vedem daca operam sau nu polipii. Iti spunem dupa daca a fost sau nu nasol controlul. Elle zicea cum numara Eva ...Sara a invatat sa numere pana la 20 , dar stie ca pe poezie , daca o intrerup sau daca o intreb , de ex. ce urmeaza dupa 5 , se blocheaza.
Azi am fost la dr. pentru analize , a fost jale mare ...a trebuit sa o tinem 3 persoane pe Sara sa-i recolteze sange asistenta . Uuuff , bine ca am scapat...sper sa iasa bune si rezultatele si sa se inlature suspiciunea de crocobaur in gat.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE POZE RECENTE
Povestea nasterii

ginnette spune:
Codruta, pai odata rupt ce sa se mai refaca?
Distractie placuta la iarba verde.
Eladeea nu m-am dus la dr; eu i-am verificat dintii sa-i aibe pe toti - ca eu sunt stresata cu dintii.
De durut, o doare cand se spala pe dinti.
Simo, off, mi se face paru' maciuca cand ma gandesc prin ce-a trecut; sper c-a intepat-o doar odata?!
Ce dulce trebuie sa fie cum innumara! Bravo!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Ellenuta spune:
seara buna
eu nu mai vreau, nu mai pot .. nu mai ma tin nervii cu bolile copilelor mele ... in plus, sunt ingrozita de ceea ce se intampla in japonia .. Doamne ai grija de sufletele lor .. am o stare vecina cu nebuno-depresia ...
am fost azi cu eva la orl .. normal ca antibioticul nu i-a mers, are urechile pline cu lichid, e mai rau ca sambata trecuta .. deci saraca nu mintea cand zicea c-o dor ambele urechi .. i-a schimbat tratamentul total .. alt antibiotic, alte picaturi .. si colac peste pupaza are polipi .. tb operata dupa ce se face bine .. ma credeti ca fac cu capul .. atatea siropuri, picaturi, aerosoli etc .. am obosit .. toata ziua o medicamentez ..
dar n-am ce face .. macar s-o vad bine ..
anna boleste si ea, azi-noapte mi-a facut 39,7 .. a luat-o o tuse nasoala care da in voma de fiecare data cand manaca ceva. am fost la dr, e curata la plaman, un pic rosie in gat, insa, nu e de antibiotic .. probabil a prins iara o viroza .. deci pot sa ma sinucid direct ..
si eu sunt atinsa de viroza .. tusesc, imi curge nasul si am secretiile nazale cu puroi ... sotul e si el molipsit ... n-au astia emoticonuri din alea care isi smulg parul din cap .. asa-mi vine sa fac ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Ellenuta spune:
ashea .. m-am plans ...
roli habar nu am cu rasadurile, vezi ca sunt carti pe la librarie, stiu ca si-a luat tata. il intreb si iti spun caci e pasionat de gradinarit.
roxanici imi pare tare rau de patania bulinei tale, o pupam dulce sa-i treaca repede. nu stiu daca se face antibiograma cand iti da antibioic ptr otita .. probabil daca ar fi cauza de pneumococ, s-ar face, insa, daca e cauzata de muci, nu are la ce sa faca antibiograma ..
codruta e ok controlul orl, nu e dureros si daca nimersti si un doctor precum cea la care merg eu, e super. in plus, se fac si niste analize sa vada daca are polipi sau nu. eu tb sa i le fac dupa ce termina antibioticul la vreo saptamana, si apoi, probabil la operatie .. si pe mine m-au operat la 5 ani, tin minte perfect. nu mi-au facut anestezie totala si am scapat repede. ref la kg, da, am dat jos 13 si i'm still going down .. sper sa ajung la 65 in noiembrie, asa cum mi-am propus ..
alina ce-ati mai dantuit! super .. si tu parca ai mai slabit nitel, nu?
va pup fetele .. bag si eu un greys anatomy sa mai uit de necazuri ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
doamne elle, cat o mai trageti si voi cu bolile...te cred ca nu mai poti...saracutele de voi...ce pot sa mai zic, insanatosire grabnica si aveti grija de voi...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...